Kūdikių Drabužiai Pavasarį, Rudenį Atsitiktinis Dryžuotas Spausdinimo ilgomis Rankovėmis Hoodie Ir Mados Kelnės Vaikas Dviejų dalių Apranga Rinkinys

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.32

-24%

€7.09

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

100 % visiškai naujas naujas ir aukštos kokybės

Aprašymas:

-Medžiaga: Aukštos kokybės medvilnės, pakankamai minkštas ir didelis sugeriamųjų savybių, saugus ir nekenkia prie kūdikio odos.

-Mados dryžuotas ir lapų spausdinimo, pabrėžiant mielas temperamentas šuniukų.

-Kelnės turi elastingą juosmenį bei yra patogiau dėvėti.

-Proga: Tinka atsitiktinis kasdienio dėvėjimosi, žaidžia ne, šeimai šalis arba fotosesiją.

-Požymis: Ilgos rankovės su klasikinės gobtuvu apykaklės dizainas, puošniai apsirengti savo kūdikį, kad jūsų berniukas patraukli ir saldus.

Pakuotė:

1*Hoodie

1*Kelnės

Specifikacija:

Modelio Tipas:Juostele, Lapai

Apykaklė:Gobtuvu

Tinka:Normalus Dydis

Uždaryti Tipas:Megztinis

Lytis:Unisex

Medžiaga:Medvilnė

Sezonas:Pavasario, Rudens, Žiemos

Spalva:Kaip paveikslėlyje parodyta

Amžiaus grupė:0-2Y

Stilius:Atsitiktinis

Rankovės Ilgis:Long Sleeve

Rankovės Stilius:Reguliarus

Dydis:S/M/L/XL

Dydžių Lentelė:

Dydis-------Top Ilgis------------Krūtinė----------Rankovės--------Ziajać Ilgis--------Juosmens----------Amžius

S/70------32cm/12.59"---------48cm/19.29"------24cm/9.45"------43cm/16.93"-----37cm/14.57"-----0-3M

M/80-----34cm/13.39"-----50cm/19.69"------25.5 cm/10.04"-----45.5 cm/17.91"------38cm/14.96"--3-6M

L/90------ne didesnis kaip 36 cm/14.17"-----52cm20.08"-----27cm/10.63"-----48cm/18.89"-------39cm/15.35"----6- 12M

XL/100----38cm/14.96"-----54cm/21.26"----28.5 cm/11.22"---50.5 cm/19.88"----40cm/sudarė 15,75"---12- 24M

Pastaba:

1. 1 colis=2,54 cm

2. Prašome leisti 1-3 cm klaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

3. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Apie Siuntos 1)LAIVYBOS visame PASAULYJE.. (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2) S&H neapima PAREIGOS, pirkėjams bus atsakinga už bet kiti importo mokesčiai. 3) Užsakymai tvarkomi per pažadėjo dienas po apmokėjimo patikrinimą. 4)Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresai TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą. 5)vaizdus, rodomus yra ne tas pats punktas ir yra mūsų nuoroda tik. 6) ERVICE TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 7)Jei jums dar nėra gauta jūsų siunta per 39 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!Apie Mokėjimo 1) Mes priimame Ali Vakarų Sąjunga, TT, PP ir mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO. 2)Mokėjimo, turi būti pateiktas per 7 dienų nuo užsakymo.Grįžti & Grąžinti 1) Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Pristatymo kaina bus ne pirkėjas\ \ 's išlaidas. 2)Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo numerį. 3)Mes grąžinsime VISĄ SAVO WINNINNG kainos PASIŪLYMO SUMĄ, išskyrus tuos atvejus, laivybos išlaidų, gavus elementą į savo pradinę būklę ir pakavimo visi komponentai ir priedai įtraukti.Apie Garantija 1)12 mėnesių Gamintojas\ \ 's ribota Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2)Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.Apie Grįžtamąjį ryšį, Mes išlaikyti aukštus kompetencijos 5 ŽVAIGŽDŽIŲ, ir siekti, kad 100% klientų pasitenkinimo!Teigiamas Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Žymos: pakabukas bag kutas, vyšnių jumpsuit, pagrindiniai vamzdžių raktas, karšto siūlo nemokamas pristatymas moteris, ilgi karoliai rinkinys, oficialus papuošalai, kryžiaus liftas, išgalvotas karoliai rinkinys, vestuvių papuošalų rinkinys, 10mm raktas.

Charakteristikos

Amžius 25-36m
Medžiagos Sudėtis Medvilnės
Medžiaga Medvilnės
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Modelio Tipas dryžuotas
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Rompers
Departamentas Pavadinimas kūdikių
Uždaryti Tipas Megztinis
Prekės Pavadinimas Kacakid
Apykaklės Su gobtuvu
Lytis Unisex
Modelio Numeris NM0546

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Kūdikių Drabužiai Pavasarį, Rudenį Atsitiktinis Dryžuotas Spausdinimo ilgomis Rankovėmis Hoodie Ir Mados Kelnės Vaikas Dviejų dalių Apranga Rinkinys

Kūdikių Drabužiai Pavasarį, Rudenį Atsitiktinis Dryžuotas Spausdinimo ilgomis Rankovėmis Hoodie Ir Mados Kelnės Vaikas Dviejų dalių Apranga Rinkinys

Panašūs produktai: