Nauja Išpardavimas
50pcs Skirted Rankenėlę A01 Standartinių Puodai Black D H 20mm 12mm Skylės Diametras 6mm Padidinti

50pcs Skirted Rankenėlę A01 Standartinių Puodai Black D H 20mm 12mm Skylės Diametras 6mm

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€15.77

Dalintis

Apie prekę

Skirted Rankenėlę A01 Standartinių Puodai Juoda D20mm H12mm Skylės Diametras 6mm Kiekis: 50pcs - Spalva: Juoda - Rankenėlė su varžtą - Medžiaga: Aukštos Kokybės Plastiko, vario veleno skylę - Varis veleno skersmuo yra 6 mm - Skersmuo apie 20mm, aukštis apie 12mm - visų įprastų puodus naudoti

Mes tik priimame mokėjimus .Apmokėjimas turi būti gautas per 7 dienas po to, kai jūs pasiūlymą jis.Jei jums tai nepatinka,bet daugiau, prašome susisiekti su mumis, mes atšaukti operaciją.

Mes tik laivas patikrintas adresą.Visos mūsų paketai yra siunčiami iš Kinijos Po oro paštu per 3 darbo dienas, gavus mokėjimą.Kadangi oras ar muitinės importo šalyje gali sukelti laivybos laikas trunka maždaug 10-30 dienų.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Mes tikimės, kad mūsų kiekvieno elemento bus siurprizas jums, bet jei ji yra nepriimtina jums, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, ir mes padarysime viską, kad padėti, su jūsų problema daugiausia per šiuos 2 sprendimų: mes galime teikti nemokamas pakeitimas. 7 dienas 100% pinigų grąžinimo garantija.Galite grąžinti įsigytą prekę per 7 dienas nuo gavimo ir mes bus visiškai grąžinti jums .

Ačiū Ir sėkmės!

Žymos: pavarų rankena kaukolė, shift knob šviesus, elegantiškas shift knob, shift knob partnze, sėdynės pavarų rankena, pavarų rankena, kailio, bmw ger rankenėlę, shift knob automobiliai, rankenėlės skirted, luhuezu pavarų rankena.

Charakteristikos

Šalis/Regionas Gamyba Kinija

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

50pcs Skirted Rankenėlę A01 Standartinių Puodai Black D H 20mm 12mm Skylės Diametras 6mm

50pcs Skirted Rankenėlę A01 Standartinių Puodai Black D H 20mm 12mm Skylės Diametras 6mm

Panašūs produktai: