40X60cm Dirbtiniai Augalai, Gėlės Milano Lapų Netikrą Plastiko Žolė Motina Vejos Kilimas Augalai Vestuvių Sienos Viešbutis Fone Dekoro Veja

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.31

-8%

€9.13

Dalintis

Apie prekę

YO CHO 40X60cm Dirbtiniai Augalai, Gėlės Milano Lapų Netikrą Plastiko Žolė Motina Vejos Kilimas Augalai Vestuvių Sienos Viešbutis Fone Dekoro Veja Kategorija: Būsto apdaila, apdailos mariage,Vestuvių gėlės, vestuvių puokštės, bridesmaid, seserys puokštė gėlių,nuotakos puokštės, dirbtiniai pamergės puokštės, vestuvių grindų reikmenys, papuošalai,.Proga: Vestuvių, vakarėlių ar Vakare, Gimtadienio gėlės, Šventės gėlės, Meilė, gėlės, gėlių Festivalis, šaliai, papuošalai, mados Namų puošmena.Produkto Pavadinimas: dirbtinių Spalvotų eukalipto lapų Milano lapai Vejos Dydis:apie 40*60 cm (15.74*23.62 colių=0.24 kvadratinių metrų), Jei turite 5 kvadratinių metrų papuošti, jums reikia norint 21 gabalus.medžiaga:Plastiko Spalva: Kaip šviesa rodyti ir kitų veiksnių, gali būti šiek tiek spalvą, paveikslėlį, ir natūra, galutinis spalvos, prašome vyrauja rūšies prekės

Savybės

Lengva valyti,lengva rungtynės kitos spalvos.

Aukštos kokybės padirbtų gėlių medžiaga,rankų darbo.

Puošnus gėlių spalvos,Elegantiškos formos.

Galite naudoti ilgą laiką,visada žiedų.

Puiki dovana draugui, kuris alergiškas žiedadulkėms.

Tinka šalis,vestuvių,biuro,parduotuvė,meno salė,viešose vietose,namuose,sode ir pan.

Patarimai:

1.kai jie siunčiami,kiekviena gėlė yra išleisti arti, siekiant sutaupyti vietos.šios gėlės yra supakuotas gali būti ribotas,todėl prašome švelniai reguliuoti gėlė su savo ranka,arba naudoti šaltą plaukų džiovintuvas jas atidaryti.

2.Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir pan.,

spalva nuotraukoje gali skirtis nuo faktinio elemento.prašome atsižvelgti į mūsų spalvų aprašymas nuoroda.

3.Nes šis punktas yra rankų darbo,dydžio prekės gali būti 1-3cm klaidą,prašome įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš jus, kad jas.

4.Prašome atkreipti dėmesį dydžio prekės, prieš perkant juos.

5.Prekė neturi būti gėlių butelis.

6.Labai ačiū!

namo sienų dekoras dirbtinė žolė augalai, dirbtinės žolės "PASIDARYK pats" žalieji augalai gėlių arrangment priedai dirbtinė žolė Plastiko žolė, lapai, augalai, skirti namų puošybai Drožyba Milano lapai

tankus Milano lapai apie gaminį Rankomis pagamintų produktų---visi produktai mūsų parduotuvėje yra pagaminti rankomis, tai yra neišvengiama, kad kai kurie unsatisfaction.Bet mes tikimės, kad galime susitikti saulėtą ir turtinga klientų, patys kaip ir jūs su mūsų nuoširdi šypsena.

Dirbtinė gėlė----gėlių galvos arba lapų gali nukristi arba būti išspaustas transportavimo metu, ir tai nepriklauso kokybės problema.Jūs galite atgauti gėlių formos su plaukų džiovintuvu arba karšto garo.

Gaminio dydis ------visi produktai yra išmatuotas rankiniu būdu, kai kurios klaidos gali egzistuoti.Mes pasistengsime, kad siauras per 1-3cm.Dėl skirtingų elastingumą gėlių medžiagų, dydžio paklaida gali būti didelis.Esame dėkingi už jūsų supratimą.

Spalva skirtumas-----visi produktai yra fotografuotas nuo realių objektų; mes stengiamės parodyti savo tikrąją spalvą.Kai kurios nuotraukos gali pateikti įvairių spalvų, kaip skirtingų fotografavimo šviesos, aplinkos šviesos ar stebi, ir tai yra gamtos požymius.Dėkojame už jūsų supratimą, jei jis turi spalvų skirtumus.Jei turite omenyje šiuos klausimus, prašome užsakymą kruopščiai.Pavyzdžiai nuoroda 01 Priemonė aukščio gėlė, Kai įdėjimas, patartina, kad įdėti šakojasi vietą apsistoti pačiame lygyje arba šiek tiek aukščiau butelį burną. 02 Lenkimo arba sumažinti Alkūnė apatinė dalis gėlių lazdele reguliuoti savo visą aukštį, arba tiesiog supjaustyti juos. 03 organizuoti gėlių vainikėlis ir lapų Dėl suspaudus transportavimo metu, corolla turi būti purus ir koreguoti savo kryptį, lazdele gėlių turėtų būti vertikali, ir reguliuoti savo vietos, kad visa gėlė atrodo daugiau gamtos. 04 Organizuoti įsakymu Įdėti įrengtas gėlių į vazą, po vieną.Jei yra daugiau gėlės, mes rekomenduojame įterpti vieną po apdailos viena kategorija. 05 Pasirūpinti dar kartą Suorganizuoti vieta ir kryptis gėlių galvos, koreguoti gradientas puokštė, kol ji pristato patenkintas laikysena.

Mokėjimo

1. Visą mokėjimas turi būti atliktas per 15 dienų nuo pateikimo jūsų užsakymą.

2. Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje.

DUK

Q: Kiek tai kainuos, kad laivas į savo šalį?

A: Paketas mažiau nei 2 kg bus išsiųstas Kinija Paštu Airmailwhich nemokamas pristatymas šalyse taip: Jungtinės amerikos valstijos; Jungtinė Karalystė; Australija; Brazilija; Kanada; Italija; Turkija; Ispanija; Malaizija; Prancūzija; Rusija; Švedija; Naujoji Zelandija; Norvegija; Šveicarija; Japonija; Tailandas; Airija; Izraelis; Belgija; Lenkija; Pietų Korėja; Austrija; Vokietija, Danija, Singapūras.Kitų šalių ir pakuotės virš 2kg, pirkėjas turi sau visą laivybos kaina.

Paprastai, mes nemokamas pristatymas prekių kinija po oro prašome susisiekti su mumis pirmą, jei norite, kad laivas DHL, UPS, EMS, Fedex ar kitų laivybos kompanijų.Jei jūs negalite pasirinkti Kinija Paštu Oro

Q: ar Yra koks nors sekimo numerį mano prekę?

A: Taip, mes laivas kas, kad su savo sekimo numerį, ir jūs galite peržiūrėti siuntos būklę atitinkamoje interneto svetainėje.

Q: aš esu perpardavinėtojas, norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina?

A: Ačiū, jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!

Grįžti

Jei prekė yra nekokybiška, jūs galite grįžti grąžinamosios išmokos arba mainus per 7 dienas nuo gavimo.

Pirkėjas turėtų būti atsakinga už laivybos išlaidų grįžo daiktai.

Mes apsikeitimo gera nuo atsargų prieinamumą, ar grąžinti

Žymos: pelėsių gėlių tortas pelėsių, artifcial žolės sienos, artifici gėlių, gėlių pieva, žolė, dirbtinės žolės kilimas, dirbtinis kilimėlis, žalia gėlė plokštės, pranešk apie netikrą vejos, gėlių baseinas.

Charakteristikos

Pavadinimas dirbtinės žolės žali lapai, žolė, augalai Milano lapai Vejos
Proga Vestuvės
naudoti "PASIDARYK pats" vestuvės/šalis/home/hotel/Kalėdų/Stalo Apdailos Reikmenys
Klasifikacija Dirbtinės Gėlės
Medžiaga plastikiniai
Spalva žalia raudona rožinė, violetinė juoda balta
Kilmės vieta Žemyninė Kinija
Naudoja "PASIDARYK pats" vainikas,grindų vestuvių fone ,sienų apdailai
Prekės Pavadinimas YO CHO
Tipas žolė
Modelio Numeris dirbtinis Milano lapai Vejos 17055
Forma Vestuvių, Džiaugtis ir Dovanos
Amatų Handmake
Derinys Spalvotų eukalipto lapų Veja su mažos gėlės
rūšis dirbtinės Vejos namų vestuvių dekoravimas
Festivaliai Vestuvės, Valentino diena, Chrismas, naujieji Metai, Hallowen, Šalies prekių
Naudoti amatų, apdailos,namų puošimas,vestuvių decortion
Stilius Dekoratyvinės Gėlės Ir Vainikai
Taikoma scena Vestuvių Sienų Papuošimai, Perkelti Dovanos, Šeimos Papuošalai
Gėlių Stilius Gėlių Puokštė
Medžiaga plastikiniai
Tinka Gėlių rengiasi Dailės,Fotografijos Rekvizitai,Rankdarbių Gamybos, "PASIDARYK pats"
Aprašymas Vestuvių/Home/Hotel/Šalis/Biuras/Kambarys/Gard dekoracijas ir t.t.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

40X60cm Dirbtiniai Augalai, Gėlės Milano Lapų Netikrą Plastiko Žolė Motina Vejos Kilimas Augalai Vestuvių Sienos Viešbutis Fone Dekoro Veja

40X60cm Dirbtiniai Augalai, Gėlės Milano Lapų Netikrą Plastiko Žolė Motina Vejos Kilimas Augalai Vestuvių Sienos Viešbutis Fone Dekoro Veja

Panašūs produktai: