Cnc vandens srove pjovimo B dalis-1000-2 waterjet Lazdele, Kaklaraištis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€53.98

Dalintis

Apie prekę

• SRAUTO priedai užima 60% tarptautinėje rinkoje visame pasaulyje ir yra plačiai naudojamas waterjet pjovimo staklių ir robotų waterjet darbo vietos.Ir waterjet robotas pagamintas WINWIN bendrovė yra puikiai įrengtos, su SRAUTO s stiprintuvų siurblių ir pjovimo galvos.

• Atsarginės dalys yra originalios kokybė ir ilgas tarnavimo laikas , produktas medžiagos gali būti kompetentinga įvairių aukšto slėgio ir sudėtinga darbo aplinkoje ilgą laiką, ir jos rezultatai yra prieš tarptautinį pramonės lygį.

• Gamybos procesas yra tiksli ir griežta , ir yra pastatytas patyrę inžinieriai.

• WINWIN bendrovė taip pat teikia profesionalias produkto mokymus klientams , sprendžia įvairias problemas, įrangos bei gerina našumą įrangos waterjet įrangos naudotojų per turtingas žinių atsargas ir pažangios pramonės technologijos.

• WINWIN bendrovė priima dydžio pritaikymas , vietoje gaminiai išsiunčiami per vieną dieną, ir pritaikyti produktai yra pristatomi per 5-7 dienas.

Šiuo metu "Win-Win" yra sutelkti dėmesį į šiuos tris pagrindinius ir aukšto lygio įmonėms:

1. Robotas vandens pjovimo darbo vietos.

2. Įvairių garsaus prekės ženklo dalys.

3. AB penkias ašis, AC penkias ašis ir nešiojamų vandens pjovimo įranga.

Tuo pačiu metu, mes taip pat esame pasirengę priimti individualų dalys ir įranga.

Kurti kartus, waterjet robotas technologijas WINWIN WATERJET buvo sukurta.Waterjet robotas technologijų tinka aukšto slėgio waterjet pjovimo įvairių medžiagų (pvz., stiklo, marmuro, odos, plastiko, plieno lakštai, automobilių interjero detalių ir pan.), ir gali atlikti robotų waterjet vamzdis sudėtingus ruošinius su laisvos formos paviršių tikslią trimatę pjovimo waterjet robotas technologijas.

Naudoti waterjet robotas technologijas, siekiant sumažinti įvairių sudėtingos formos gabalai buvo plačiai naudojami užsienyje automobilių interjero.Waterjet robotas technologijas WINWIN WATERJET gali gerokai padidinti pjovimo kokybės ir gamybos efektyvumo gabalai, ir tinka daugelio rūšių robotų waterjet vamzdis produktų perdirbimo, kuris labai taupo išlaidas robotų waterjet vamzdis pelėsių vystymuisi, nei smūgis formavimo,taip pat waterjet robotas technologijas WINWIN WATERJET gali sumažinti darbo intensyvumas ir nemokamai darbuotojų, nuo sudėtingų darbo.

DUK

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums ,prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5stars jei

jūs esate patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas ,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, prieš jums palikti neigiamų atsiliepimų,mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.Ačiū!

Žymos: "chevrolet" vandens srove, 128gb emmsp, trokšta įrankis, pjovimo vandens, vonios vandens srove, 12v pūstuvas, 6040 cnc, polaris vandens srove, 12ax7 ecc83, vadovas waterjet.

Charakteristikos

Modelio Numeris B-1000-2
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Cnc vandens srove pjovimo B dalis-1000-2 waterjet Lazdele, Kaklaraištis

Cnc vandens srove pjovimo B dalis-1000-2 waterjet Lazdele, Kaklaraištis

Panašūs produktai: