Ausų ausinės su mikrofonu unikalių metalo stilingas ausines paramos muzika triukšmo panaikinimo austi tentional kabelis Wishlotus

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€9.05

Dalintis

Apie prekę

Patarimai:

Sveiki atvykę į parduotuvę , linkiu jums laimingų apsipirkti.

* Jei jūs norite didelio amoun t, p nuomos susisiekite su mumis.Mes galime jums pasiūlyti daugiau patrauklus ir w holesale kainą!

*Jei numatoma gavimo laikas baigiasi, bet jūs vis tiek negaunate ji.Prašome susisiekti su mumis pratęsti laiką.Kaip netikėtų priežasčių, gavimo laikas kartais gali būti vėlavimas, prašome pirkti prekes atsargiai.Ačiū jums už didelę paramą.

*Mieli rusijos draugai, prašome palikti mums savo vardą, pavardę, perkant, laikantis rusijos Politikos, ačiū!

Originalus produktas nuotraukos bus teikiama visiems klientams.Prekės bus išsiųstos per 72 Valandas po to, kai mokėjimo operacija, tai turėtų būti darbo dienos, šventės, išskyrus.Mes siūlome didmeninėmis/drop laivyba, prašome nedvejodami susisiekite su mumis jei jums reikia daugiau urmu kaina arba greitesnis pristatymas.

Prašome palikite mums savo vardą ir pavardę.Prašome palikite mums teisingą adresą, įskaitant Butas, Gatvės, Miesto, Regiono ir Šalies nekilnojamojo objekto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl kampą ar lengvumo.Ačiū už jūsų supratimą

Jei reikia, mes grąžinsime jums gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotė su visais priedais ir įtrauktų komponentų.Prašome kreiptis grąžinti, arba grąžinti pinigus per 30 dienų grąžinti jį ir 7 dienas susisiekite su mumis nuo punktas buvo gautas, kitaip, laikoma, kad prekės buvo priimtas.

Jei kas nors nepatenkintas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą ar ginčo grįžtamojo ryšio, manome, kad galėtų rasti geriausią sprendimą patogiu būdu.Padėkoti jums už didelę paramą, Tai yra labai dėkingi, kad savo anksti patvirtinimo gavęs elementus.

Have a great day ir džiaugsmingai pirkinių!!!

Žymos: qq3, t11 tiggo, ligoninės šlepetė, medikas batų, batų chirurgas, patogus slaugos batai slaugytojų, slaugytoja šlepetė, great wall h5, gydytojas šlepetė, cheri t11.

Charakteristikos

Jungtys 3.5 mm
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20-20000Hz
Linijos Ilgis 1.2 m
Patekimo į rinką laikas 2017
Modelio Numeris EPO11
Prekės Pavadinimas WishLotus
Vocalism Principas Dinamiškas
Tipas 8 super bass poveikis
Valdymo Mygtukas Taip
Tipas 4 išmaniųjų telefonų muzika, sportas
Atsparus vandeniui No
3 tipas ausinės su Mic
9 tipą matel ir mada
Komunikacijos Laidiniu
Su Mikrofonu Taip
Stilius Ausis
Jautrumas 105±2dB
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Garso Valdymas No
Tipas 5 Laidinės Ausinės
Funkcija HiFi Ausinės
7 tipas 3.5 mm jack plug
Tipas 1 ausinių su mikrofonu
6 tipas standartinė stereo laisvų rankų įranga
Atsparumas 16 Ω
Tipas 2 Ilgintuvas
Belaidžio Tipas NĖRA
Kištuko Tipas Linijos Tipas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Ausų ausinės su mikrofonu unikalių metalo stilingas ausines paramos muzika triukšmo panaikinimo austi tentional kabelis Wishlotus

Ausų ausinės su mikrofonu unikalių metalo stilingas ausines paramos muzika triukšmo panaikinimo austi tentional kabelis Wishlotus

Panašūs produktai: