Pilnas OEM LCD Ekranas skaitmeninis keitiklis Objektyvas Liesti BLUE Black Berry Curve 8900--002

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€14.31

-40%

€23.85

Dalintis

Apie prekę

Pakuotė: LCD + skaitmeninis keitiklis) OEM KOKYBĖS.Pamatyti mūsų atsiliepimų įrodymas, mums yra žinoma, kad būti geriausias pardavėjas "eBay" už LCD, pigiau kaina worser kokybę.

Atkreipkite dėmesį į šį punktą yra suderinamas su HTC windows phone 8S.Jei jūsų ekrane yra mirę pikseliai, touch problema, silpnas siplay ar kitus klausimus, daryti su LCD arba palieskite, tada tai yra pilnas sprendimas jūsų problema.Pirkti dabar ir, kad jūsų telefonas atrodo visiškai nauja, dar kartą.

Nėra įtrauktos priemonės.Mes patarimus profesionalų montavimą LCD (Prašome pabandyti, jei jūs neturite padaryti tai prieš, arba jei esate didelis su "PASIDARYK pats"), nes ji apima daug darbo.

Prašome pabandyti įdiegti žiūrėti You Tube video, kaip jis apima atsižvelgiant daug bitai ir bobs, ir labiausiai tikėtina, jūs galų gale kenkia telefono ar jūsų LCD/skaitmeninis keitiklis

Leisti 1-3 darbo pristatymo dienos (gali trukti ir ilgiau kartais).Būkite atidūs pirkti iš pardavėjų, kad tik laivų, iš UK, yra įsikūrusi kinijoje ir nesuteiks jokių paslaugų kokybę po to, kai jūs perkate produktą!Mes žinome, ką mes parduodame ir remontas telefono kasdien!

Prašome perskaityti mūsų taisykles ir sąlygas, toliau prieš jums pirkti jūsų prekę.PS - Metalo plokštė ant nugaros, gali turėti tam tikrų ženklų, nes nagrinėjo šį elementą, tačiau mes garantuojame, kad prekė yra nauja

Žymos: juoda uogų sėklos, ausinės black berry, valgomieji black berry, klijai black berry, originalus juoda uoga, black berry 50, goji black berry, black berry nagų, džiovintų uogų balta, stiklinis black berry.

Charakteristikos

Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Pilnas OEM LCD Ekranas skaitmeninis keitiklis Objektyvas Liesti BLUE Black Berry Curve 8900--002

Pilnas OEM LCD Ekranas skaitmeninis keitiklis Objektyvas Liesti BLUE Black Berry Curve 8900--002

Panašūs produktai: