4 Kekės Dirbtinis, Netikras Gėles Dirbtiniais Anthurium Augalai Plastiko Krūmų, Krūmų, Žalumos Patalpų Išorėje Kabo Sodinamoji Namų Dekoro

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.90

-26%

€7.98

Dalintis

Apie prekę

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

(Atrodo Realūs)- Gražus ir subtilus lauko netikrą anthurium augalų šviesiai žalia ir raudona yra puikus akcentas jūsų gėlių kompozicijos; Gerai padaryta ir vibrantly spalvos, atrodo realus-patinka.

(Lengva Rūpintis)- Dirbtinis anthurium augalai, saulės šviesa, pavasario jums bet kuriuo metu , ne rudenį ir niekada nejaugi.Šios plastikinės gėlės niekada nemirs off ir lengva rūpintis ji gali nuo Aštri vėjo, Lietaus ir insolation.

(Matmenys)- Lauko dirbtinės gėlės, 4 Kekės , 7 kamienų kiekvieną krūva ir pūkuota lapų, bendras aukštis yra apie 35cm, kiekviena gėlė gali lanksčiai reguliuoti lenkimo aukščio, formos, įvairių formų ir pateikti savo geriausią būklę.

(Nuostabus Papuošalai)- Upscale atrodo dirbtinės gėlės yra puikiai tinka bet kokio kraštovaizdžio projektą ar dekoro stiliaus.Dekoravimo jūsų sodo ir šalis, kabinti ant sienos arba durų, įdėti jį ant stalo ir t.t.

(Laimingas Laiku)- Egzotinių gėlių, lauko putojančių stora žalia lapija ir ryškiai raudona numatyta gamtos,poilsio nuotaiką ir įdomu, mėgautis savo šeimos laimingas laikas.

Spalva: Žalia krūmų ir raudonos gėlės .

Patarimai: Kadangi pakuoti,suklastotas gėlės būtų agminated, kai jūs jį gauti, reikia perkelti juos su savo ranka,jūs galite reguliuoti kiekviena gėlė, kaip ir jūsų džiugina.

Mandagumas: Mūsų dirbtinės gėlės yra veikla, keli žiedai gali nukristi, kai siunta, galite įdėti gėlės ant stiebo tavo ranka, kai gausite paketą.

Dirbtinių Gėlių Puikią Medžiagą, leidžia patirti džiaugsmą, atsipalaiduoti geriausią Namuose.

Upscale atrodo Dirbtinės gėlės yra puikiai tinka bet kokio kraštovaizdžio projektą ar dekoro stiliaus.Puikus namų, langų dėžutės,sodo, biuro, verandah, Vestuvių dekoravimas.

Jis gali būti naudojamas kaip pagrindas sodinti daug sodų , ar net backdrops apibrėžti sodo lovos ir pridėti palūkanas prie jo.

Padaryti jūsų takas, kelias, laiptų standout pagal ribojasi mūsų gražus Nykštukas violetinė krūmai,sukurti iliuziją, kad padidėjusi erdvė.

Medžiaga: plastikas

Pakuotės Turinys:

4 * Kekių Dirbtinių gėlių

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Dropshipping

1) Mes priimame dropshipping, mes turime daug patirties dropshiping ir nekils jokių skelbimų ir medžiagų užsakymas.

2) Mes priimame CSV failą (Excel Failas) dirbti, kad urmu užsakymus.Jums tik reikia mokėti ne vieną, kad dėl Taiji.lt.Mes jums tvarkyti savo užsakymus accoring "excel" failą.jūs galite atsiųsti mums CSV failą, kuris visus adresatus customerrsquos informaciją (Vardą, pavardę, El. paštą, tikslų adresą etchellip) ir kad info( spalva, kiekis).Aš pasiūlyti bendrą kainą.Jums tiesiog reikia įdėti vieną užsakymą Taiji.lt, po to, kai jūs mokate už ją.Mes jums įkelti savo failą į mūsų sistemą ir tvarkyti savo užsakymus accoding prie jūsų failo.

Po to, kai mes laivą iš užsakymo, aš atsiųsime atgal į CSV failą su sekimo kodų.

Žymos: anthurium augalų, dirbtinis bush, kaltiniai kabančios gėlės, anthurium, gerb. ponia žaluma, padirbtų augalų puodą, galvos puodą sodinamoji, šiuolaikinės sodinamoji, girlianda žaluma, skydelis dirbtiniai augalai.

Charakteristikos

Tipas Rožė
Proga Vestuvės
Modelio Numeris Rožė
Gėlių Stilius Gėlių Galvos
Medžiaga ne-audiniai
Klasifikacija Dirbtinės Gėlės
Stilius Gėlė
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

4 Kekės Dirbtinis, Netikras Gėles Dirbtiniais Anthurium Augalai Plastiko Krūmų, Krūmų, Žalumos Patalpų Išorėje Kabo Sodinamoji Namų Dekoro

4 Kekės Dirbtinis, Netikras Gėles Dirbtiniais Anthurium Augalai Plastiko Krūmų, Krūmų, Žalumos Patalpų Išorėje Kabo Sodinamoji Namų Dekoro

Panašūs produktai: