Vyriški Bėgimo Kostiumas Nustatyti Oda-Stora sportiniai Kostiumai Sporto Mokymo Sportininkas Dėvėti Vyrų Jogos Drabužių Nustatyti Sportinę SPD/P2L-B38

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€44.68

-31%

€64.76

Dalintis

Apie prekę

Vyrų\ \ 's Suspaudimo Marškinėliai&Triko Nustatyti Oda Stora, Sporto Mokymo MMA Treniruotės, Treniruoklių, Jogos Drabužių Rinkinys

Apie Laivybos:

Mes naudojame Taiji.lt\ \ 's oficialiai kurjerių pašto ir logistikos ---" Taiji.lt Standartinis Pristatymas ".

Ji paprastai trunka apie 10 - 30 dienų, kad jūsų užsakymo atvykti.Dėl pristatymo laikas, bus labai priklausė nuo laivybos bendrovė ir vietos papročius.S ome užsakymus gali užtrukti šiek tiek ilgiau atvykti.Jei siuntinys neatėjo į savo vietos pašto pardavėjas sutartą laiką (išskyrus atvejus, kai dėl ypatingų aplinkybių, tokių kaip gamtos nelaimių,karo,pašto strike,ir t.t.), Taiji.lt bus visiškai grąžinti pinigus.Jei pristatymo vėlavimo,mes galime pratęsti laiką, jūs norite patvirtinti, pristatymas.

Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjas\ \ 's atsakomybė.

Spalvą ir Dydį neatitikimas:

Spalvos nuokrypis gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo,fono ir t.t.

Dydžių lentelė arba rekomenduojamo dydžio yra jūsų nuoroda tik.Priemonę vertus, tai gali būti 2-4cm skiriasi. 98% pirkėjas gali pasirinkti tinkamą dydį pagal dydžių lentelė ar mūsų rekomenduojamas.

Grįžta & Grąžinimo Politika:

Kai jūs gaunate produktą, kuris buvo nupirktas ir už mūsų parduotuvę, ir jūs jį rasti nėra taip, kaip aprašyta ar yra prastos kokybės,jūs galite susisiekti su mumis, norėdami išspręsti šias problemas.Tada būtų galima reikalauti grąžinti visą ir grąžinti elementą, arba pasilikti prekę ir sutinkate, dalinį grąžinti su mumis.

Apie Mus:

Šeimos valdoma įmonė, įsikūrusi Xiamen Kinijos, turinti ilgametę patirtį fitneso, sporto ir lauko užsiėmimų, tiek laisvalaikio pasitenkinimo ir profesinės reikia.

Mūsų Mantra yra "Inspire, Pristatyti, Pranokti", kuris ne tik rodo mūsų sporto ideologija, bet ir mūsų įsipareigojimas klientams, pasitikėjimo, kokybės ir lūkesčius.Mes tikimės, kad jūsų patirtis yra teigiama.

Žymos: čikagos policija, gpd kišenėje, "Logitech", rashgard, politika, mini tv, hoverboard, 4 play station, chicago, nešiojamas mini.

Charakteristikos

Audinys Poliesteris, Spandex
Funkcija Kvėpuojantis
Pavadinimas Gyvenimo kelyje
Prekės KODAS cpd_p2l_b38_set
Medžiaga Funkcija Medžiagos
Sportas MMA,Treniruotės,Treniruoklių,Crossfit,treniruoklių Salė,Joga
Stilius Suspaudimo Marškinėliai&Triko Rinkinys
Prekės Pavadinimas EMONDER
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis VYRAI

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Vyriški Bėgimo Kostiumas Nustatyti Oda-Stora sportiniai Kostiumai Sporto Mokymo Sportininkas Dėvėti Vyrų Jogos Drabužių Nustatyti Sportinę SPD/P2L-B38

Vyriški Bėgimo Kostiumas Nustatyti Oda-Stora sportiniai Kostiumai Sporto Mokymo Sportininkas Dėvėti Vyrų Jogos Drabužių Nustatyti Sportinę SPD/P2L-B38

Panašūs produktai: