Valymo, Vandens Vamzdžiai Ilgio Lanksčios Švaresnis Šaldytuvas Šlapiu Teptuku Vandens, dugno Gilinimo, Šaldytuvas Valymo Šepetys Įrankiai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.05

-40%

€3.42

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

Valymo jūsų šaldytuve nutekėjimo ir kitų ilgio vamzdžiai pašalinti bakterijas ir dėmių susidarymą, todėl jie nėra užteršti jūsų žarnos, maisto produktų, ir prekių, kurių Lanksti Šlapiu Teptuku Valiklis.

- Naudojant šį šepetys padidina maisto produktų skoniui, nes dėmes ir bakterijas didėjimas nereiškia, kad ją į savo šaldytuvai ir maisto; 1.6 m bendras ilgis, todėl puikiai tinka valyti šaldytuvą, kanalizacija, automobilių stoglangis drenažo vamzdį, ar kitų ilgai žarnos.

- Cilindrinės formos šepetėliu vieną galą ir kilpa pabaigoje dėl kitų; Nailono šeriai švelniai krūmynai toli bakterijų ir dėmių susidarymą, nepažeidus vamzdžius; veikia ant bet kokio paviršiaus medžiagos (vario, vinilo, plastiko vamzdžiai programos).

- Vamzdžio šepetys lankstus, kad net dirbti su lenktas vamzdelis (kampu mažiau kaip 90 laipsnių).Nailono šeriai surinkti ir pašalinti į kanalizaciją, maisto, riebalų susikaupimo, ir šiukšles; pakankamai tvirtos, ilgalaikiam naudojimui.

- Pašarų lankstaus kotelio (teptuku pabaigoje pirmą kartą) į vamzdžius ir švelniai krūmynai viduje, o darbo teptuku atgal.Lanksti dar tvirtas viela-kūno gyvatės savo kelią per lengvai ir eina giliai į bet nutekėjimo.

Techniniai duomenys:

Dydis: 1,6 m

Medžiaga: Nerūdijantis plienas, nailonas

Pakuotė:

1 Komplektas * Šaldytuvas Šveitimas Įrankiai

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida, ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Žymos: cleaner nagų valiklį, brush cleaner mens, cleaner šaldytuvas, šaldytuvas švaresnis paprasta, šaldytuvas švarus, šaldytuvas švaresnis mama, "dior" brush cleaner, hiw švarus šaldytuvas, motina švaresnis šaldytuvas, nakeup brush cleaner.

Charakteristikos

Tipas 5 Lankstus, Minkštas Universalus Vamzdžių Valymo Šepečiai
Tipo 10 Lanksti Šaldytuvas Ritė Šepetys
6 tipas Šveitiklis Cleaner
Medžiaga NERŪDIJANČIO PLIENO
Tipas 4 Šaldytuvas Skylę Dragos Šepetys
9 tipą Ilgio Lanksčios Šaldytuvas Šlapiu Teptuku
Tipas 1 Ilgio Lanksčios Šaldytuvas Šlapiu Teptuku Vandens įrankis, gilinimas
Stilius Ranka
Tipas 2 valymo, vandens vamzdžiai
7 tipas Šaldytuvas Nutekėjimo Dragos & Valymo Rinkinys
Naudojimas Kitos Temos
Prekės Pavadinimas huntermoon
3 tipas 160cm Šaldytuvas Skylę Valymo Šepetys
Funkcija Eco-Friendly
Tipas Kita
Tipas 8 Šaldytuvas Nutekėjimo Dragos

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Valymo, Vandens Vamzdžiai Ilgio Lanksčios Švaresnis Šaldytuvas Šlapiu Teptuku Vandens, dugno Gilinimo, Šaldytuvas Valymo Šepetys Įrankiai

Valymo, Vandens Vamzdžiai Ilgio Lanksčios Švaresnis Šaldytuvas Šlapiu Teptuku Vandens, dugno Gilinimo, Šaldytuvas Valymo Šepetys Įrankiai

Panašūs produktai: