5M 1.0 2.0 3.0 mm Sodas Vielos Juoda Aukso Spalvos, Padengtą Aliuminio Vielos Papuošalai Padaryti Apyrankę "Pasidaryk pats" Amatų Reikmenys Naujas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€0.90

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

Medžiaga:Aliuminio

Dydis:5M/Roll

Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti

Kiekis:1 x Bonsai Laidai

Savybės:

1. Lengva sulenkti, anoduoto aliuminio mokymo viela yra lengviau apeiti nei vario, tačiau vis dar labai stiprus, todėl geriau pradedantysis bonsai instruktorių ir patogu patyręs bonsai menininkų.

2.Ritinėlis penkių metrų, 3 dydžių, įskaitant 1,0 mm, 2.0 mm, 3.0 mm skersmens.

3. Šis medis mokymo laidai gali būti taikomi vazoninių augalų arba augalų dekoracijos, ne tik atnešti daug įvairių malonumų, į savo kasdienį gyvenimą, bet ir įgyvendinti savo rankas ir praktinių įgūdžių.

4. ou galite naudoti šias bonsai viela sukurti jūsų pageidaujamą bonsai forma per lenkimo ir perskirstymas šakos, patogu naudoti su šiais patikimos medžiagos, kuri gali būti naudinga.

5. 1MM: Paprastai naudojami priimant kai kurie smulkūs juvelyriniai dirbiniai, siūlai, yra gana minkštas, ir negali turėti masės.

2MM: Su tam tikrų kietumas, jūs galite padaryti kai kurių mažų modelių savarankiškai.

3MM: Tai yra storiausias ir sunkiausia modelis, paprastai naudojamas guolis, tinka papuošalų laikymo krepšiai.

Pakuotė: 1 x Bonsai Laidai

Pastaba:

Dydis rankinis matavimas gali turėti tam tikrų klaidų, ji yra intervale ±1 cm, tikrąjį dydį, turi būti taikomas faktinis daikto.

Dėl skirtingo apšvietimo ir fotografavimo sąlygos, spalvos vaizdas gali skirtis nuo esamo gaminio.Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Žymos: 2mm aliuminio viela, juoda bonsai viela, žalia arbūzas, bonsai medžiai vielos, dragon švyti žiedas, pušų žiedadulkės, aliuminio viela, aliuminio amatų vielos, aliuminio viela, rožių derinys.

Charakteristikos

Medžiaga Aliuminio
Modelio Numeris Bonsai Laidai
Temos Gėlė

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

5M 1.0 2.0 3.0 mm Sodas Vielos Juoda Aukso Spalvos, Padengtą Aliuminio Vielos Papuošalai Padaryti Apyrankę

5M 1.0 2.0 3.0 mm Sodas Vielos Juoda Aukso Spalvos, Padengtą Aliuminio Vielos Papuošalai Padaryti Apyrankę "Pasidaryk pats" Amatų Reikmenys Naujas

Panašūs produktai: