Dažai skirti lauko ir vidaus grindų mėlyna 20Kg • GRINDŲ dažai garažas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€84.98

Dalintis

Apie prekę

Neleisk, kad ši galimybė pabėgti Ir ji įgyja mūsų tapybos aukštos kokybės GRINDŲ Eksterjero ir Interjero grindys.Taip pat galite mėgautis Kiekio Nuolaidas, Kad jūs pamatysite pabaigoje įsigyti šį puikų produktą.

APRAŠYMAS

AUKŠTE yra lengva naudoti danga akrilo dervos, remiantis vandens, visiškai tirpiklių, skirti grindų dangos, garažų, automobilių stovėjimo aikštelių ir kt.Tiek ir už jos ribų.

NAUDOJA Dirvožemio danga apskritai, atsižvelgiant į vidutinių apkrovų, ant betoninių atramų, asfalto, srutų ir plytelių.Sandarinimo dviračių takai, arcenes, salelės, šaligatvių ir pan.

PRISTATYMAS

Konteinerius, 5, 10 ir 20 kg.Spalvos raudona, žalia ir mėlyna.

SAVYBĖS Puikus sukibimas ant labiausiai palaiko net keramikos ar repintated.Stabilus veiksmų UV spindulių ir ilgam spindulių.Tai ne toksiškas ar toksiškas.Produkto atleisti iš COV ' s.Aukštos kietumas ir atsparumas dilimui.Lengva taikyti.Jums nereikia specializuotų darbo.

Techniniai Duomenys ir mechaninės/Fizinės savybės Tankis, esant 20 °C - 1,3t0-1,4t0 gr/cm3 Klampumas prie 20 °C - 100-1300 Centipoises Birių kietųjų dalelių-52% sausosios medžiagos masės-68% Taber dilimui (1000 ciklų, 1000 gr, CS17) - Sausos plėvelės storis (2t0 gr/m2 ) - 100 mikronų

Žymos: paramos ps3, ps4 kontrolės, žiūrėti mergaitės maži muzika, skay modelis peizažai, skydelio mygtukai focus mk1, pigmentas šešėlis mis rožė, ubuntu skype mikrofonas, paramos ps4 žaidimų yolpe, sportbačiai tamsiai rausvos vaikai, moteris key chain automobilio raktas.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas ClimaSpain

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Dažai skirti lauko ir vidaus grindų mėlyna 20Kg • GRINDŲ dažai garažas

Dažai skirti lauko ir vidaus grindų mėlyna 20Kg • GRINDŲ dažai garažas

Panašūs produktai: