Nauja Išpardavimas
Prancūzija Satino Vestuvių Suknelė Linijos, Vestidos De Casamento Troškinti Kaklo Bžūp Rankovėmis Nuotakos Suknelė Su Mergina Hochzeitskleid Padidinti

Prancūzija Satino Vestuvių Suknelė Linijos, Vestidos De Casamento Troškinti Kaklo Bžūp Rankovėmis Nuotakos Suknelė Su Mergina Hochzeitskleid

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€191.31

-20%

€239.14

Dalintis

Apie prekę

Prancūzija Satino Vestuvių Suknelė Linijos, Vestidos De Casamento Troškinti Kaklo Bžūp Rankovėmis Nuotakos Suknelė Su Mergina Hochzeitskleid

1.Mano draugas,mūsų vestuvių suknelė yra rankų darbo, o ne masinės gamybos,naudojamas audinys yra puikus,todėl prašome palyginti mūsų prekės su kitomis mažai vestuvių suknelė kaina, ačiū!

2.Kaina yra tik suknelė neapima jokių priedų, pavyzdžiui, pirštinės,striukės,šydą ir mergina.

3. Mes standartinis dydis arba užsakymą pagaminti dydis,kaina yra tokia pati,prašome palikti mums savo measurments jei pasirinksite užsakymą,prašome žemiau matavimo instrukcija.

1) Pilna Krūtinė = (coliais ar cm)

2) Juosmens =

3) Klubų =

4) Ilgis nuo peties iki peties =

5) Ilgio peties iki grindų = (nuo peties iki grindų su savo avalynė)

6) Armseye(armhole)=

7) Aukštis= (iš viršaus galvos ant grindų su savo avalynė)

8) Suknelė color =balta arba dramblio kaulo

9) Suknelė back=nėrinių arba užtrauktukas

Spalva: galite pasirinkti bet kokią spalvą, kuri jums patinka, iš spalvų paletės,tada pasakykite mums, spalvų, skaičių.

Kadangi kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją,ypač tarp CRT ekranas ir LCD ekrane,mes negali garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus lygiai tas pats su nuotraukų, kai pamačiau.

Medžiaga: visi mūsų vestuvių suknelė,vestuvių suknelė,vestuvių suknelė,vakarinę suknelę,promenadzie suknelė,bridesmaid suknelę,šalis suknelė,motina nuotakos suknelė ir kitų vestuvių

priedai audinio Satino, šifono, taftos, tiulis, organza, aksomas ir t.t.Visi, naudojant aukštos kokybės medžiagą.

Jei klientas reikalauti, kad, pavyzdžiui, šilko, satino, medvilnės.Stengiamės, kad mūsų būti st patenkinti kliento reikalavimą.

Prekės bus išsiųsti TNT, UPS, FedEx, DHL, EMS

Laivybos laikas: 4-7days, TNT, UPS, FedEx, DHL

Tai tarptautinis vežimas.Prekės bus couriered iš Kinijos į jūsų adresą.Mes gali nusimesti suknelė "inside out", siekiant apsaugoti užkarpų profiliavimas arba jungiamąją.Mes padėsime suknelė iš kurjerio maišelį.Garo paspauskite rekomenduojama po tarptautinis transportas

Prašome patvirtinkite užsakymą (teisė dydis, spalva, stilius) atidžiai prieš jums nuspręsti, vieta ir tvarka.Visi užsakymai yra išdėstyti pagal savo užsakymo patvirtinimą.

Kaip visada, jei yra problema, arba, jei elementas yra nepatenkinama, prašome susisiekti su mumis pirmąjį greitai ir atisfactory rezoliucija, pvz., grąžinamoji išmoka arba mainų kitas naujas elementas už jus.

Prašome susisiekti su mumis grąžinti per pirmąjį per 48 valandas po gavimo elementą.

Grąžinama prekė turi būti puikios būklės, kaip jis buvo išsiųstas į jus, nebuvo pakeistas ir nebuvo dėvėti.Jei yra bet kokių dulkių, purvinas dėmes, keitimas ir t.t, mes negali pasiūlyti grąžinti pinigus.

Mes siūlome NEMOKAMĄ REMONTO ant jūsų suknelė!Bet pašto išlaidas siųsti jį atgal ir iš naujo siuntimo išlaidų, kad jūs abu bus jūsų sąskaitoje.

Reikia, kad prekė ar suknelės turėtų būti grąžinti mums per 14 dienų nuo grąžinimo prašymas yra priimtinas.

Jūsų nuomonė yra labai svarbi mums, prašome suteikti mums 5 žvaigždučių, jei jus tenkina suknelė,prašome susisiekti su mumis pirmą, jei yra kokių nors problemų.galite siųsti el. laiškus ar pokalbių su mumis linija,visi el. laiškai bus atsakyti per 1 darbo dieną,jei jums nereikia gauti mūsų atsakymą,prašome siųsti savo elektroninį paštą,mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Ačiū !

Q1: galiu grįžti arba atšaukti suknelė, jei aš galiu pakeisti mano protas ?

A1:Net standartinio dydžio suknelės yra pagaminti pagal užsakymą kiekvienam klientams.Vartotojo pobūdis, mūsų suknelės reiškia, panaikinimo ir grąžinimo politika yra griežtesnės nei kitų elementų, taip, svarbu, kad atidžiai.

Q2: "aš esu susirūpinęs dydžio ir tikslaus dydžio ir tinka suknelė.Kaip galiu būti tikras, kad siekiant tinkamo dydžio ir tinka ?

A2: Palyginkite savo unikalų matavimai su mūsų matavimo vadovas, naudokite mūsų pagaminta pagal užsakymą modelį, kuris daro jūsų leidžia mums, kad suknelė, remiantis savo tikslus matavimai, a-custom-fit suknelė.

Q3: aš galiu, kad ši suknelė skirtingų stilių/audinys/ilgis ?

A3:Kiekviena suknelė yra kruopščiai priderinti ir tiksliai tai, ką matote nuotraukoje.Jei turite savo idėją ir keičiant suknelė ,prašome susisiekti su mumis prieš užsakant .

Q4: Bus mano suknelė tiksliai atitinka spalva, matau savo svetainę ?

A4:gali būti, kad nedidelis skirtumas tarp faktinės suknelė spalva ir tai, ką matote nuotraukoje, priklausomai nuo jūsų kompiuterio monitoriaus ekrano parametrai.

Žymos: en phaser, ilgai jupons, pedalas ts, joyo pedalo ultimate ratai, lolita jupon, underdress rockabilly, amerikos joyo, saldus lolita, belcat tremolo, moterų underdress.

Charakteristikos

Skraiste Mariee chalatas de mariee princesse de luxe
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Talėja Natūralus
gelinlik vestido novia
Siluetas A-LINE
Tikrasis Vaizdai Taip
Apdaila Nėriniai
skraiste mariage mariage
vestido de casamento vestido
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
vestuvių suknelės suknelė vestuvių
Traukinys Teismas Traukinys
Mados Elementas Iliuzija
Nėščioms Moterims, Taip
Modelio Numeris P-6
Rankovės Stilius Bžūp Rankovėmis
Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
Nuotakos Suknelė vestido de noiva
Built-in Liemenėlė Taip
abiti da sposa Hochzeitskleid
Atgal Dizainu Iliuzija
vestido de noiva sereia casamento
Iškirpte Troškinti
Prekės Pavadinimas NUOMA LNYER
Chalatas De Mariee trouwjurk
Vestuvinė Suknelė Audinys SATIN
vestuvinė suknelė Nuotakos Suknelė

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Prancūzija Satino Vestuvių Suknelė Linijos, Vestidos De Casamento Troškinti Kaklo Bžūp Rankovėmis Nuotakos Suknelė Su Mergina Hochzeitskleid

Prancūzija Satino Vestuvių Suknelė Linijos, Vestidos De Casamento Troškinti Kaklo Bžūp Rankovėmis Nuotakos Suknelė Su Mergina Hochzeitskleid

Panašūs produktai: