2019 Gėlių mergaičių Suknelės Vestuvėms Kamuolys Suknelė su V-kaklo Tiulio Appliques Nėrinių Lankas Pirmos Komunijos Suknelės Mergaitėms

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€37.37

Dalintis

Apie prekę

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

Matavimo Instrukcijos

Pasirinkite spalvą

Pastabos:

1. Vestuvių suknelė neapima jokių priedų, pavyzdžiui, skraistes, pirštines, mergina viduje ir pan.Siūlymas yra tik suknelė!Jei norite priedus, susisiekite su mumis!

2. Mes siūlome jums pasirinkti nėrinių, kurie yra geriau reguliuoti dydį, kad atitiktų jūsų kūno geriau.

3. Suknelė gali būti atliekami pasirinktinis dydis, spalva, dizainas.Mes primygtinai rekomenduojame jums rasti profesionalių pritaikyti priemonė jums atidžiai po Custom Matavimų Metodika prieš perkant suknelė internete.

4. Suknelės turime sandėlyje yra visi standartai dydis, nuo dydžio nuo 2 iki 16 .Mes turime apie 3~5 dienas išsiųsti suknelė.Jei norite mums paprotys, kad ši suknelė, visa užsakymą procesas(nuo tos dienos mes gausime jūsų apmokėjimą ir matavimai) imsis 7-15 darbo dienų(Skubūs užsakymai, išskyrus atvejus).

5. Prieš pateikiant užsakymą, prašome perskaityti visus mūsų įrašus atsargiai,jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Pirkėjų\' Gairės

1. Apie Laivybos:

Jei galite pateikti užsakymą, mes siūlome jums visiems laivybos metodai jums pasirinkti, paprastai, mes pasirinkite saugus,greitas ir pigus būdas jums ir pasakysiu jums pristatymo laiko.Bet kartais mes negali garantuoti prekių pristatymo metu dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktai yra tikrinami.Paprastai tai nebus pateikti muitinės rinkliavos ir kai kurių kitų papildomų mokesčių už jus, nes mes parašyti mažos vertės paketą.Bet kartais ji negali būti vengiama, jie gali rinkti mokesčius pristatymo metu, kad yra jūsų pareiga importuoti produktus į savo šalį, todėl prašome vykdyti savo pareigas.

2.Mokėjimo

A. PLS spauskite "Pirkti Dabar" mygtuką, kai jūs pateikiate užsakymą, tada jis padės jums užbaigti mokėjimo, o jūs galite palikti pranešimą dėl matavimų ir spalvų.

B. sąlyginio Deponavimo yra nemokama, saugi mokėjimo paslauga, kuri automatiškai prieinami visiems sandoriams.Ši paslauga užtikrina, kad išmokos bus išleista pardavėjas tik po to, kai jūs patvirtinate, patenkinamas gavimo jūsų užsakymą.

3. Mainų & Grįžti

7 Dienas | Ne Rizikos | Pasitenkinimo Garantija

Mes lengvai grąžinimo/keitimo procesas!Jei esate visiškai patenkinti punktas

(įskaitant kokybės problema, mes išsiųsti neteisingas dydis,galite pasirinkti neteisingas dydis)

Galite grąžinti šią prekę grąžinti visą

(išskyrus siuntimo išlaidas)

Grįžti & Keistis Reikalavimai

Prekė turi būti grąžinta su 7 dienas priimti pristatymas.

įtraukti spalvos kaip nuotraukose .dydis 2-16. išskyrus individualų spalvos ir dydžio ir Plius dydis .

Grąžinamoji išmoka: Per 7 dienas dar negrąžinti.

Pokytis :suknelė turi būti standartinio dydžio,mes priimame tik išsiųstus suknelė su mumis Kinija Paštu Oro Mial.

Produktai turi būti unworn ir originalus condtion net ir po to, bandė tinka ir dydis.

Grąžinamoji išmoka: Dėvėti, Parfumuotas, Pakeista ar withoutthe originalus prekių & Etikečių.

Grąžinamoji išmoka: pagal Užsakymą pagamintus arba Plius Dydis ir į jūsų Specifikaciją.

Pirkėjų\ " pareiga apmokėti, grąžinimo ar keitimo pašto.

4.Kaip pasirinkti mergina

Daugelis vestuvių suknelės reikia vestuvių mergina, kuri gali padaryti suknelė daug daugiau, žavus , gražus ir ypatingas.Jeigu jums reikalinga mergina,galite pasirinkti mergina iš mūsų parduotuvę, ir mes galime laivas suknelę ir mergina kartu, kuri yra patogi ir taupo daug, laivybos mokestis už jus ,jei jūs nežinote, kurį iš jų pasirinkti , kreipkitės į mus ,tai mūsų malonu padėti jums pasirinkti geriausią vieną savo suknelę.

5.Dydžio ar Tinka Problemas

Kaip ir visi mūsų suknelės yra rankomis siuvami ir užsakovo, apdaila suknelė gali skirtis maždaug +/- 1 cm nurodytą measuerments.

Siekiant užtikrinti, kad jūsų suknelė bus dar jums tinka puikiai, mūsų siuvėjų sukūrė visas mūsų suknelės su papildoma medžiaga siūlių leisti nepilnametis dydžio pakeitimai, kurie turi būti lengvai.Jei jums rasti suknelė jums netinka ir turi kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus tiesiogiai.

6. Spalvų Neatitikimas

Kartais noriu būti spalvos skirtumų dėl skirtingų KOMPIUTERIO ekranas, apšvietimas, fonas, ir keletas kitų priežasčių, jei esate labai labai griežtos spalvos, prašome cotnact mums pirma, mes pasistengsime, kad atitiktų jūsų reikalavimus.

Pagaliau, mes jums malonu apsipirkimo mūsų svetainėje.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami siųsti laiškus į jav.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Jeigu turite kokių nors skubių dalykų, kviečiame kreiptis į mus:

Žymos: kroviklis fujitsu nešiojamų, dominuojanti smuikas originalas, dominatrix batai, drabužiai, dominikos vištienos patiekalai, dominikos respublika šiukšlių, kroviklis davėjas ck 15 automobiliai, domyos dviratį 500 proga, kroviklis vertus tel. mobil, kroviklis greitas įkroviklis 9 v.

Charakteristikos

Rankovės Stilius Nuo Peties
Apdaila Appliques
Modelio Numeris sh00856156
Elemento Tipas Gėlių Mergaičių Suknelės
Audinio Tipas Tiulis
Tikrasis Vaizdai No
Prekės Pavadinimas RONGNIUNIU
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Iškirpte V-Kaklo
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Siluetas Kamuolys Suknelė

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

2019 Gėlių mergaičių Suknelės Vestuvėms Kamuolys Suknelė su V-kaklo Tiulio Appliques Nėrinių Lankas Pirmos Komunijos Suknelės Mergaitėms

2019 Gėlių mergaičių Suknelės Vestuvėms Kamuolys Suknelė su V-kaklo Tiulio Appliques Nėrinių Lankas Pirmos Komunijos Suknelės Mergaitėms

Panašūs produktai: