100vnt Mados Balta Natūralus Lukštais, Namų Puošybai Mini Spiralė SeaShell Papuošalai "PASIDARYK pats" Rankų darbo Scrapbooking 10-13mm TR0225

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.33

-15%

€1.58

Dalintis

Apie prekę

Produkto Išsamiai

Prekės Pavadinimas: Shell & Starfishes Pakavimo sąrašas: 100 vnt Sezonas: Pavasaris, Vasara, Ruduo, Žiema Pakuotė: PVC Maišelį, draugiškas priminimas : 1) Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2) Dydis gal 1-3 mm klaida dėl rankos priemonė.

Mokėjimo

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti Taiji.lt pavyzdžiui,Vizos, kredito korteles,realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus(banko pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus,mokėjimas bus laikinai laikomų Taiji.lt, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

Atsiliepimų & Po Pardavimo Paslaugos

Ji yra žinoma, kad jūs galite palikti mums teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų.Tiesiog jauskitės laisvai susisiekti su mumis, pirmą kartą, kai susitinka jokių problemų, mes turime daugiau nei dešimt metų vertingos patirties šioje srityje, todėl mes galime išspręsti bet kokią problemą už jus.Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, ar pradėti ginčo.Pasitiki mumis, bet nelaimingų atsitikimų bus išspręsta.

Žymos: pelėsių didelių kriauklių, , gamtos sea shell, abalon, marin shell, iškastinio "nautilus", granulių shell, seashel, shelly balta, vyrai koralų, sea shell.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas clanroy
Temos Žmonės
Stilius Pastoracinės
Kokybė Į viršų
Pritaikymas Rankų darbo papuošalai,karoliai
Medžiaga Organinės Medžiagos
Spalva pat paveikslėlyje
Sąlyga Nauja Populiarios spalvos
Dydis 10-13mm
Didmeninės ar Mažmeninės prekybos Didmeninė
Prekės Forma Apvalios lakuotais-formos

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

100vnt Mados Balta Natūralus Lukštais, Namų Puošybai Mini Spiralė SeaShell Papuošalai

100vnt Mados Balta Natūralus Lukštais, Namų Puošybai Mini Spiralė SeaShell Papuošalai "PASIDARYK pats" Rankų darbo Scrapbooking 10-13mm TR0225

Panašūs produktai: