Kovos su Plokščia Galva Pagalvės, Galvos Pagalvėlė Paramos Anti Roll Formuojant Pagalvė Kūdikiui Naujas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.63

-31%

€6.72

Dalintis

Apie prekę

Informacija:

Medžiaga: Medvilnė

Forma: Įgaubti

Modelio Tipas: Kieto

Spalva:rožinė/mėlyna/geltona

Paketas apima:1pc kūdikio pagalvė

Kelią Plokščia Galva ---Ar, jūsų kūdikis turi plokščios galvos sindromas?Neleisk, kad jūsų kūdikis kenčia tokių gailėtis.Rekomenduojama pediatras, skirtos 3D tuščiaviduriai kūdikio pagalvės, siekiant apsaugoti galvos ir paramos kaklo moksliškai.

Organinės Medvilnės Audinio ---Kvėpuojantis 3D fotografavimas-oro tinklelio konstrukcija išlaiko vėsų orą per vasarą ir šiltą orą per žiemą. 100% Organinės Medvilnės audinio surištos su kempine ir ji sustiprinti jausmą, patvarumo ir pagalvėle.Apsaugoti jūsų vaiko jautrią odą su hipoalergicznych testand.

Kūdikio Galvą Formuojant Pagalvės ---mūsų kūdikis pagalvės funkcija aukščiausios klasės lėtai-atoveiksmio minkšta atminties putų, sumaišykite lenktas tuščiaviduriai dizainas, siekiant užtikrinti komfortą, o efektyviai formuoti galvos formos, remti galvą, sumažinti spaudimą ant kaklo ir stuburo.

Gaivinamasis Miego ---augančio kūdikio poreikius, aukštos kokybės miego augti į sveiką vaiką.Mūsų pagalvė yra sukurta lopšys savo kūdikių galvos puiki miegojimo poziciją, leidžiančią netrukdomai kvėpuoti giliai, atgaivinti miego

Tinka Visur ---Ši pagalvė yra lengva naudotis, ir gali padėti ištaisyti vaiko galvos padėtis įvairiose vietose, pvz., tinkamai išdėstyti lovelę, lova, automobilinė kėdutė, vežimėlio, ir kūdikio galvos.

Žymos: siuvinėjimo pagalvė, leopard pagalvė, pagalvę už meilužio, dirbtiniais kailiais pagalvė, užvalkalas standartas, bohemijos pagalvė, pagalvė ragana, grindų pagalvės, mielas kaklo pagalvė, kūdikio kaklo parama.

Charakteristikos

Įdaru Medvilnės
Specialios Funkcijos Formuojant Pagalvė
Modelio Numeris LZBB006
Medžiaga Medvilnės
Amžius 25-36m
Kilmės KN(Kilmės)
svoris 0-1 pounds
Reitingas Kvalifikuotas
Modelio Tipas Kietas
Lytis Unisex
Prekės Pavadinimas SHPYHT

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Kovos su Plokščia Galva Pagalvės, Galvos Pagalvėlė Paramos Anti Roll Formuojant Pagalvė Kūdikiui Naujas

Kovos su Plokščia Galva Pagalvės, Galvos Pagalvėlė Paramos Anti Roll Formuojant Pagalvė Kūdikiui Naujas

Panašūs produktai: