600x900mm Naujos lazerinės pjovimo staklės Ruida valdytojas lazerinis graviravimas mašina CO2 laser cutting machine

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1 601.85

Dalintis

Apie prekę

600x900mm Naujos lazerinės pjovimo staklės Ruida valdytojas lazerinis graviravimas mašina CO2 laser cutting machine

1. pro priekinės ir užpakalinės mašinos , remti ilgai gaminama . 2. X, Y ašių linijiniai vadovas su aukštesnio tikslumo ir greičiau. 3. Įdiegti pramoninės klasės lazerio galva ir didelis dėmesys veidrodis, skersmuo 20, fokusavimo ilgis 50.8 4. Paramos dviguba platforma, disko platformą ir medaus (pasirinktinai vienas ar du) 5. Suteikia 12 mėnesių lazerio vamzdelio garantija, pasaulinė garantija (jei lazerio vamzdis yra kokybės problemų garantinio laikotarpio metu, mes suteiksime naują lazerio vamzdelio nemokamai ir mokėti kurjeriui mokestį) 6. Ruida sistema, spalvotas ekranas palaiko daug kalbų

Pavyzdys :

Programinė įranga :

A/ Importo muitais,mokesčiais ir savo vietos mokestis nėra įskaičiuotas į kainą, arba laivybos mokestis .Šie mokesčiai yra pirkėjo responsibity.Pls įsitikinkite, kad galite aiškiai muitinės prieš tai, kad jei negali aišku, muitinės prieš terminą , savo Papročius bus distroy prekes, ir jūs turite padengti visas išlaidas, kurį sukelia Muitinės dealy.Jei norite siųsti per kurjerius, kaip DHL, UPS, Fedex ar AVS, pls teikti mums savo miesto pavadinimą, pašto kodą, todėl mes galime patikrinti, ar atvykstate, jei atokiose vietovėse, ir kiek jie kainuoja.B/ Prašom patikrinti su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš jus, kad.

A/ Pls patikrinti, ar visos prekės kruopščiai prieš jums pasirašyti priimti paketą ir pranešti mums per vieną savaitę, jeigu yra kokių nors dalių nuostolių ar mašina problemų.Pls rodo, susijusias nuotraukas ir vaizdo įrašus.B/Jei reikia pakeisti produktai, pirkėjas privalo įsitikinti, kad visi daiktai grąžinami, yra visos originalios pakuotės medžiagas ir jokios žalos produktus.Pirkėjas yra atsakingas už siuntimo išlaidas.C/Jei kas galite užsisakyti yra mašina: dėl mašinos yra specialus produktas, didelis dydis, jei laivybos atgal, laivybos išlaidų ir importo mokesčių bus labai didelis, todėl mes neprisiimame Grįžti, bet mums bus suteikta teisė, kad jis gali gerai dirbti.Metu garantija, galime pakeisti jums atsargines dalis nemokamai (Išskyrus suvartojamas dalys) D/Mašina,Garantija yra vieneri metai,metu garantija,jei atsarginė dalis buvo išsiųstas atgal remonto, pirkėjas moka grąžinimo laivybos išlaidos ir mokesčiai, mes atsakingi už 2 skino pristatymas ir tvarkymo mokesčiai.(Išskyrus suvartojamas dalys)

Žymos: co2 lazerio dalis, lazerio kortelės co2, davi co2 lazeriu, kontrolės co2 lazeriu, co2 lazerio w, lazerio vamzdelio co2, co2 lazerio oro, yzjgdkj co2 lazeriu, ym co2 lazeriu, refil co2 lazeriu.

Charakteristikos

Sąsaja USB
Modelio Numeris TS6090
CNC arba Ne cnc
Įtampa 220/110v
Galia 60/80/100/100W W2 pami
Produkto pavadinimas Laser Cutting Machine Pjovimo Mašina
Sąlyga Naujas
Programinė įranga RD Darbai
Kontrolės sistema Ruida 6442s
Aukštyn ir žemyn mygtuką Taip
Darbo dydis 900*600mm
Rašomasis stalas Peilis
Graviravimas Greitis 500mm/s
Prekės Pavadinimas JIN ZHI YIN

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

600x900mm Naujos lazerinės pjovimo staklės Ruida valdytojas lazerinis graviravimas mašina CO2 laser cutting machine

600x900mm Naujos lazerinės pjovimo staklės Ruida valdytojas lazerinis graviravimas mašina CO2 laser cutting machine

Panašūs produktai: