Juoda Dažytos Namų Numeriai Reklamos Nerūdijančio Plieno Adresas Namo Numeriai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€46.34

Dalintis

Apie prekę

Juoda Dažytos Namų Numeriai Reklamos Nerūdijančio Plieno Adresas Namo Numeriai, Specifikaciją

Produkto Rodyti

Susiję Produktai

Pakavimo ir Vežimo

DUK: Kaip aš galiu įsigyti prisijungti iš jūsų svetainės ?Jūs galite siųsti užklausą mūsų saler laiškus ar pokalbių trademanager internete.Pateikti mums jūsų ženklas arba logotipas, jei jūs turite pilną piešimo(apie ženklas, spalva,dydis,montavimas); Jei dar neturite, mes recommand savo naudai, stiliaus ir suteikia jums kitokia informacija.Ką apie jūsų ženklas kainą?Mūsų ženklas yra individualus ir skirtingas medžiagas ir amatai, todėl kaina taip pat skiriasi.Tačiau mūsų kaina yra pagrįsta rinkos,ir mes pažadame jums bus gauti aukščiausios kokybės produktus.Susisiekite su mumis ir tyrimo metu,jūs žinote, kainą ir satisficated kaina.Kaip apmokėti ?Mes priimame Alipay, Paypal, Kreditinės Kortelės, T/T "Western Union" ir kitos lanksčios mokėjimo būdas.Aš esu labai susirūpinęs dėl produktų kokybės,galiu paimti mėginį iš savo įmonės ?Taip, mes galime atsiųsti pavyzdį, kad jūs, jei turite aiškų bendradarbiavimo ketinimo su SHOWLIT ir mes norėtume būti jūsų pasitikėjimą ir stabilus tiekėjas ateityje.Kaip ilgai pristatymo laikas?Tai priklauso nuo jūsų kiekį ir dydį, paprastai, 5-7working dienų.Mėginio tik 3 - 5 darbo dienas.Klientų Atsiliepimus KLAUSYTIS tikru BALSU IŠ MŪSŲ KLIENTAMS Pastabos: 1.Kaina apie Taiji.lt yra pagrįsti medžiaga, 2mm.Bet kokie kiti reikalavimai, prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą.

2.Laivybos išlaidos dėl Taiji.lt gal ne teisingai, mes iš naujo apskaičiuoti teisingas pagal jūsų išsamius reikalavimus. 3. Visi mūsų produktai gali būti pritaikytas.Prašome leiskite mums žinoti, žemiau išsamią informaciją prieš pateikiant užsakymą.Ačiū. 1.ką skaičiai arba raidės, kad jūs norite padaryti? 2.kas yra storio medžiagos, kad jūs norite? 1mm,2mm ar 3mm? 3.kokio dydžio yra jūs norite?

Žymos: namo numeris, plastikiniai žuvėdra, plokščių skaičius, žalvario dragonfly, anglija medienos, namo numeris lauko, butas, durų skaičius, butas, durų skaičius plokštė, namo numerio lentelės, skylę durų.

Charakteristikos

Durų Plokštės Tipas Ženklas Plokštė
Paviršiaus Apdaila Lakuotas
Tipas Durų Plokštės
Prekės Pavadinimas SHOWLIT
Modelio Numeris SLT-P0598
Medžiaga NERŪDIJANČIO PLIENO

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Juoda Dažytos Namų Numeriai Reklamos Nerūdijančio Plieno Adresas Namo Numeriai

Juoda Dažytos Namų Numeriai Reklamos Nerūdijančio Plieno Adresas Namo Numeriai

Panašūs produktai: