2vnt 8.5 Colių Vidinis Padangų Xiaomi M365 Elektrinis Motoroleris, Sutankinti ir Dėvėti, Atsparus Vidinis Vamzdžiai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.27

-35%

€11.19

Dalintis

Apie prekę

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Storesnis ir dėvėti, atsparus, storesnės nei įprastos padangos, labai dilimui, tai yra labaiatsparumas temperatūrai, geras atsparumas senėjimo

Taikoma Xiaomi M365 Jis priima aukštos kokybės " American vožtuvas, kokios infliacijos ir montavimas yra labai patogu.Dydis vožtuvo bei vidinio padangos yra puikiai suderintos, 8 1/2 Xiaomi x2 M365 elektrinis motoroleris

Labai patvarus vidinio padangos paviršiaus yra padengta talko milteliai, kuri neleidžia padangai perkaisti ir išorinio ir vidinio padangos laikytis kartu, tai prailgina gyvenimo vidinis vamzdis

Geras seisminių veiklos vidinio padangos yra geros oro sandarumas ir stabilumas, ir geriau slopinimas nei kietos padangos, suteikiant jums labiau atsipalaidavęs ir patogiai jojimo patirtimi

Klientų Aptarnavimo, Prieš diegdami patikrinkite, ar vidiniai vamzdžiai yra visiškai sandarus, pateikiant juos į vandenį.daugiau dėvėti, atsparus vandeniui.

Privalumai butilo guma vidinis vamzdis:butilo guma vidinis vamzdis turi gerą oro sandarumą, šilumos atsparumas, elastingumas ir atsparumas senėjimo.Ji nėra lengvai deformuojasi, ir turi ilgesnį tarnavimo laiką.

spalva:juoda

Medžiaga:guma

dydis:Vidinis skersmuo: 15.6 cm

Išorinis skersmuo: 22.0 cm

Pakuotės Turinys:

2 x Vidinis Vamzdis

2 x Laužtuvas

Atsargumo Priemonės Įrengimo Metu:

1. Prieš įdiegdami patikrinkite vidinio padangų nutekėjimas, tiesiog įdėti ją į vandenį, pamatyti, jei ji yra burbuliuoja.

2. Nenaudokite aštrių objektų jį įdiegti, kad būtų išvengta dae vidinio padangos.

3. Jeigu vidinės padangų yra ne apvalios arba ji yra bumbulas.Tai ne problema, ir ji gali būti naudojama paprastai po pakrovimo outter padangų.

4. Paviršiaus vidinio padangų yra talko miltelius, kurie gali prailginti tarnavimo laiką, apsaugoti padangą nuo perkaitimo ir išorinio ir vidinio padangos laikytis kartu.Todėl yra normalu, kad nešvarų paviršių.Jums nereikia nerimauti apie tai.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: 48v xiaomi m365, baterija es1, twh dio, aksesuaras "scooter" xiaomi m365, mi motoroleris, zero 10x, m365 xiaomi, M365, m365 motoroleris, stabdžių m365.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

2vnt 8.5 Colių Vidinis Padangų Xiaomi M365 Elektrinis Motoroleris, Sutankinti ir Dėvėti, Atsparus Vidinis Vamzdžiai

2vnt 8.5 Colių Vidinis Padangų Xiaomi M365 Elektrinis Motoroleris, Sutankinti ir Dėvėti, Atsparus Vidinis Vamzdžiai

Panašūs produktai: