Bokso Reflex Greičiu, Smūgis, Kamuolys Sanda Boksininkas Didinimo Reagavimo Pajėgų Ranka, Akis Mokymo Nustatyti Streso Reakcijos kamuolys raudona

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.03

-34%

€3.12

Dalintis

Apie prekę

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Bokso Reflex Greičiu, Smūgis, Kamuolys Sanda Boksininkas Didinimo Reagavimo Pajėgų Ranka, Akis Mokymo Nustatyti Streso Reakcijoskamuolys raudonas kamuolys svoris: 19g

1. Mes specialiai sukurta, kad jis bus gerokai lengvesnis ir tylesnis už teniso kamuoliuką, taip, tai giraitė-nemokamai, ir kiekvienas gali mėgautis juo be jokių rūpesčių apie pataikyti sau veidus, akis, nosis, ir kumščiais, taip pat, tai daug saugiau.

2. Ji gali padėti mokyti savo reakcija, vikrumas, skylių greitis, kovoti su įgūdžių ir rankų judesių koordinavimą užtikrinant įdomus treniruotės.

3. Kėlimo svorius ir ilgas valandas Sporto salėje dviratis yra ne tik būdas gauti dera!Iš tiesų, galėtų būti dar geriau, ir kur kas labiau įtikinama.

Nenuspėjamumas pašoks kamuolys, kartu su intensyvumą, savo spaudu bus įrašyti iš savo rankų, krūtinės, pečių ir viršutinės nugaros, puikiai tinka kalorijų deginimo ir kondicionavimo sistema.Taip pat, tai labai addicting.

4. Jums nereikės eiti į sporto salę, dirželį lankelis apie,, smagiai ir įrašyti savo kūną per 15-20 minučių!Puikus darbo pertraukas, arba mokykloje pertraukų ar net paplūdimyje ir parke, tai dėmesio perforavimo maišą bus sudeginti daug kalorijų ir padėti jums gauti tinkami.

spalva:raudona

medžiaga:PU

dydis:Rutulys skersmuo: 6.3 CM

Elastinga galvą mažiausias perimetras: 460MM

Plotis: 30MM

Lyno ilgis: 80cm

Pakuotės Turinys:

1 x Kovoti Kamuolys

1 x Grupė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: lexi pen, kamuolys linijos, xiaomi yunmai, kriaušių kamuolys, kinijos stacionarių, pen xiaomi, allen kamuolys, atsarginės kamuolys, kamuolys lenktynes, kamuolys bankas.

Charakteristikos

Funkcija Kojos
spalva raudona
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kita
Dydis Other
Modelio Numeris Kulkšnies Įtvaras Parama

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Bokso Reflex Greičiu, Smūgis, Kamuolys Sanda Boksininkas Didinimo Reagavimo Pajėgų Ranka, Akis Mokymo Nustatyti Streso Reakcijos kamuolys raudona

Bokso Reflex Greičiu, Smūgis, Kamuolys Sanda Boksininkas Didinimo Reagavimo Pajėgų Ranka, Akis Mokymo Nustatyti Streso Reakcijos kamuolys raudona

Panašūs produktai: