92cm /36.22 į Aukštas Tvirtas ABS Plastiko Varžtą, Begonia& Tulpių Formos Mesti į Vietą Betono Balkonas ir Sodininkystės Balustrade Pelėsių

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€79.60

Dalintis

Apie prekę

Priminti

1. Mes pardavimo 92cm(36.22) su ketaus vietoje balusters šiame puslapyje TIK.Jei pastebėsite, kad mes turime kai kurių kitų specs/ stiliai/ pelėsis pritvirtinti vaizdą, tai reiškia, yra ir kitų specifikacijų galima.Paklauskite mūsų, kaip kad juos, jei norite juos.Arba apsilankyti mūsų PARDUOTUVĖJE NAMŲ, kad pamatyti daugiau pasirinkčių. 2. Prašome pasirinkti jūsų idealus aukštis į kartu su baluster aukštis ir geležinkelių plotis. 3. Prašome palikite savo VARDĄ, pavardę, telefono numerį, paso informacija (rusijos draugai) ir mokesčių informacija (Brazilija draugai), kai jūs pateikiate užsakymą.Su kurjerių reikia thenm susisiekti su jumis, kai jie padaryti pristatymo ar turime jums patvirtinimą, po to, kai mes gauti užsakymų. 4. Prašome reikia PAŽYMĖTI, kad kampai /kryžiai yra būtina, kai 90° ruožtu yra būtina. 5. Post/ Kampai & Plytelės: post /kampai ir plytelės yra ne paketų pardavimo balusters.Prašome užsisakyti atskirai, jei norite juos.

Matmenys

Matmenys parodė, žemiau yra standartiniai matmenys, trys stiliai, kad mes siūlome čia.Pastabos: bud stiliaus vaizdas rodo 4pcs, tai ne standartas, arba numatytieji paketą.Kiekvienas skaitiklis TURI PENKIS gabalus 92cm mesti vieta balusters (NR. KAMPE ARBA KITŲ ACCESSARY)

Sagties Tvirtinimo

Tik rotacija sagtys, jūs galite surinkti arba atskiras pelėsių, lengva pasivyti ir efektyvaus statybos.Pastabos: 1. Prašome užsegamas sagtys MAŽESNIŲ pabaigos. 2. Plastikas gali dėvėti kaip dienų eiti, jei jums rasti, kad sagtys neveikia, prašome naudoti plieno vielos arba M8 varžtus tvirtinimo.

Statybos

1. Prašome teptuku pelėsių išleisti interjero pelėsių, ji suteiks sklandų demolding ir apsaugoti pelėsių sienos. 2. Visi baluster statybos turėtų pridėti plieno (#6, #8, #10 ir #12) į vidurį po paramos, mes don ' t pasiūlyti naudojant betono tik. 3. Prašome nukentėjo pelėsių švelniai su plastiko plaktukas, po to, kai jūs pour betono /cemento. 4. Vibratoriai yra ne turi statybos.Tačiau kai kurių būtinų priemonių, kurių reikėtų imtis, pavyzdžiui, įterpti lazda arba laužtuvas į cemento kelis kartus gauti į orą.Prašome vibruoti 5 sekundes MAX, jei jūs naudojate vibratoriaus (ELKITĖS ATSARGIAI, NES JIS GALI NUTRAUKTI PELĖSIŲ arba NESANDARUS GALI ATSITIKTI) 5. Prašome vandens, pelėsių, prieš pradėdami nuo pelėsių. 6. PIRMIAU PROCESAI yra labai svarbus ilgesnį pelėsių tarnavimo laiką.

Apie Mus

10+ metų patirtis statybos pelėsių gamybos ir visą kolekciją pelėsis, mes esame įsitikinę, kad galime suteikti jums vieno langelio sustojimo ir išspręsti visus klausimus.Mes negalime garantuoti, kad pelėsis gali būti naudojamas daugiau nei 1000times arba 10+ metų.Bet mes esame įsitikinę, kad mes siūlome priimtiną kainą su geriausios kokybės.

Žymos: gėlių tulpių, pelėsių romos, paprasta sodo pinučių, nekilnojamojo touch tulpių, begonia derliaus, balkonas vazonas, motociklo winglet, frog pond, fenc, ruda sodo pinučių.

Charakteristikos

Modelis Varžtas, Saulėgrąžų & Butelio Formos
Prašymas Balkonas Ir Sodininkystės
Rėmas Medžiaga plastikiniai
Funkcija Atsparus vandeniui
Tipas Aptvarai, Grotelės & Vartai
Plastiko Tipas DTPE
Spalva Šviesiai Geltona/ Off White
Modelio Numeris DP-092
Slėgio Apdorotų Medienos Tipas gamta
Medžiaga ABS
Naudojimas Dauguma Vieta Baluster/ Turėklą
Aukštis 92cm (36.22 colių)
Rėmo Apdaila Nedengti

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

92cm /36.22 į Aukštas Tvirtas ABS Plastiko Varžtą, Begonia& Tulpių Formos Mesti į Vietą Betono Balkonas ir Sodininkystės Balustrade Pelėsių

92cm /36.22 į Aukštas Tvirtas ABS Plastiko Varžtą, Begonia& Tulpių Formos Mesti į Vietą Betono Balkonas ir Sodininkystės Balustrade Pelėsių

Panašūs produktai: