ATF-20D/ATF-20DT Automatinė Ciklo Valymo Aliejus Keitiklis Automatinė Pavarų dėžių Alyva, Keitiklis Elektra Automatinė

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€299.61

-19%

€374.51

Dalintis

Apie prekę

Pavadinimas: Automatinė pavarų dėžė cirkuliuojančių valymo mašinos Modelis: ATF-20D/ATF-20DT Pakuotės svoris: 41kg Pakuotės dydis: 60*42*100cm Įtampa: 220V 50 HZ Galia: 200W ■Svarbios saugos instrukcijos ■Prieš naudojant šią įrangą, atidžiai perskaitykite šį vadovą veikimui. ■Naudojant įrangą, prašome nerūkyti netoli įranga. ■Nenaudokite šios įrangos netoli karščio ir ugnies šaltinių. ■Ši įranga gali būti naudojama patalpose ir išvengti poveikio, saulės spindulių ar lietaus. ■Išjunkite prietaisą po naudojimo. ■Žarna turi būti laikomi atokiau nuo besisukančių dalių ir šilumos generavimo dalys, automobilių naudojimo metu, pavyzdžiui, ventiliatorių ir radiatorių. ■Transporto priemonės išmetamosios dujos yra įvairių nuodingų ir kenksmingų dujų (pavyzdžiui, anglies monoksido, angliavandenilių, azoto ir chloro junginiai, kt.).Operatoriai turėtų likti nuošalyje nuo šilumos generavimo dalių, kad išvengti nudegimų. ■Atjungiant naftos vamzdžio jungtimi, padengti bendro su rankšluosčiu išvengti automatinių pavarų dėžės alyvos nuo purslų. ■Kai įrenginys veikia, prašome neleiskite vaikams ar psichikos negalią turinčių asmenų būdą ar metodą įranga. ■Vartotojo ši įranga turi būti įgudęs kinta automatinė pavarų dėžė, siekiant išvengti žalos pavarų dėžė, kuriuos misoperation. ■Vairuotojo rato automobilis turi būti sustabdytas valstybės, kai valymo ir keičiant alyvą. ■Prietaise turi būti dedamas vertikaliai, o ne aukštyn kojom, arba ant šono. ■Kai įrenginių pakeitimus, alyva, automobilių, operatorius turi stebi įranga realiu laiku, siekiant išvengti žalos pavarų dėžė sukelia įrangos gedimo. ■Keisdami automatinė naftos automobilio, jis turi būti valdomas elektrinis profesinių ir specialiųjų darbuotojai turi atkreipti dėmesį į įrenginio veikimasoperacijos metu.Laikyti kambario gerai vėdinamoje vietoje, eksploatavimo metu, ir dėvėti apsauginius akinius, apsaugines kaukes ir apsauginius drabužius. ■Temperatūra automobilių variklio išmetamųjų vamzdžių ir vandens rezervuarai yra didelis.Kokybės pasirinktas pirmoji-veikia transmisinė alyva turi atitikti reikalavimus, techninės priežiūros vadovo valdomas automobilis;

Pastaba: 1. Jei pasirinksite "Pardavėjo pristatymas metodas", atkreipkite dėmesį, kad šis laivybos mokestis yra taikomos tik kai kuriose šalyse / regionuose, todėl po mokate, prašome susisiekti su mumis ir mes patvirtinsime jums.Zh 2. Kai siuntinys atvyko į savo vietos muitinės, prašome sumokėti mokesčių ir imtis sklypo toli.Mes neturime turėti jokių muitų ar importo mokesčius.Jeigu muitinės nepavyksta dėl pirkėjo priežasčių ir prekės yra grąžinamos arba sunaikinta, mes negali grąžinti visus pinigus. 3. Jei pasirinksite DHL, " FEDEX, TNT, UPS, EMS, mes padėsime jums organizuoti tarptautinės express pristatymas ir pristatyti tiesiai į jūsų adresą ("nuo durų iki durų paslauga)!Jei prekės yra pristatomos per kurjerį, pirkėjas privalo tik mokėti mokesčius atvykus. 4. Prieš pasirašant, jūs turite patikrinti paketą, įsitikinkite, kad jis yra geros būklės, ir tada jį pasirašyti.Jei pakuotė yra pažeista, prašome nufotografuoti, tada iš karto skundžiasi, kad laivybos kompanija, prisiminti skundų skaičių, tada susisiekite su manimi, mes tikrai padės jums. 5. Mūsų darbo laikas: 9: 00-18: 30 Pekino laiku.Tuo tarpu mes atsakysime į jūsų pranešimą nedelsiant.Pertraukos metu, mes negali būti galėtų atsakyti į pranešimą, prašome suprasti.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

Žymos: box "nokia", atf, aparatas pavarų dėžė, lauke jtag, užpildykite aliejus, dviračių remonto įrankiai, švarus, muchen švarus automobilis, atf alyva, pavarų alyva, pavarų dėžės alyvos keitimo.

Charakteristikos

Sąlyga Naujas
Kilmės KN(Kilmės)
Pavadinimas Automatinė pavarų dėžė cirkuliuojančių valymo aparatas
Modelis ATF-20D/ATF-20DT
Pakuotės dydis 60*42*100cm
Pakuotės Svoris 41KG
Įtampa 220V 50HZ
Sertifikavimo CE
Gaminio numeris GZ0702
Modelio Numeris ATF-20D/ATF-20DT
Galia 200W
Tipas Vertikalus

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

ATF-20D/ATF-20DT Automatinė Ciklo Valymo Aliejus Keitiklis Automatinė Pavarų dėžių Alyva, Keitiklis Elektra Automatinė

ATF-20D/ATF-20DT Automatinė Ciklo Valymo Aliejus Keitiklis Automatinė Pavarų dėžių Alyva, Keitiklis Elektra Automatinė

Panašūs produktai: