Silikono Kiaušinių Stovo arba Elektros greitpuodžiai - Turi 9 Kiaušiniai, Lengvai Virimo Puikus kietas ar Minkštas Virtų Kiaušinių

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.04

-21%

€6.38

Dalintis

Apie prekę

PUIKUS KIAUŠINIUS, KIEKVIENĄ KARTĄ - Verdant kiaušiniai su šiuo Kiaušinių Stovas jūsų Momentinių Puodą (arba Elektros Slėgio Viryklė) reiškia, palikdami nusivylimas overcooked ar išvirta kiaušiniai.

PAŠALINTI suskilusių KIAUŠINIŲ - Tai didžiulis nusivylimas, kai esate pasiruošę valgyti ir jums atidaryti slėgio viryklė tiesiog rasti didžiulė netvarka.Šis Kiaušinių Stovas pagalvėlės, savo kiaušinius, kad jie neturi krekas spaudimą (pun intended), o maisto ruošimui.

KIAUŠINIAI, VIRTI TIKSLIAI taip, KAIP NORITE JUOS - Gauti tikslią kiaušinių doneness tu nori, kiekvieną kartą, kai jūs virėjas.Nesvarbu, ar tai minkštos virtų kiaušinių pusryčiai, riebi vidutinio virtas kiaušinis, ramen, ar skanus tradicinis sunku virtas kiaušinis, tai Kiaušinių Stovas pristato.

VAIKINAI, KAIP TRIVET, TAI MULTITASKER! - Jei esate ne iki virimo patikimai skanus kiaušiniai, šis Silikonas, Kiaušinių Stovas taip pat bus sutaupyti jūsų virtuvės paviršių!Sunkiųjų 3/4 colio storio, lengvai palaiko jūsų sunkiausios patiekalus, net ketaus olandų krosnys.

KIAUŠINIUS TAIP, KAIP NORITE JUOS, KIEKVIENĄ KARTĄ.Nesvarbu, ar jūs planuojate partijos žudikas paruoštas su prieskoniais kiaušinių jūsų kitą šalis, puikūs vidutinės virtų kiaušinių šią savaitę išsinešti, arba nuostabus minkštas virtų kiaušinių pusryčiai, šis Kiaušinių Stovas leidžia jums padaryti viską paprastai ir lengvai.

kiaušinių netvarka išvalyti

NEREIKIA KOVOTI SU SKALDYTŲ KIAUŠINIUS IR NETVARKA IŠVALYTI

Kiekvienas mėgsta kiaušinius, tačiau niekas nemėgsta valymo.Su elastinga silikoninė statyba Kiaušinių Bagažinę reiškia, kad jūsų kiaušiniai yra cradled visoje virimo ir pristatyti pasiruošę malonumas jums ir jūsų svečiams.Planuoti valgyti puikus kiaušinius ir ne valymo kiaušinis blow-out!

skanus kiaušiniai

NUOSEKLIAI, TIKSLIAI DONENESS LENGVAI

Entuziastas Virėja, Kiaušinių Stovas suteikia dar tarpai ir izoliacija iš apačios, viryklė reiškia, kiaušinių virkite nuolat, padaryti jus laimingesnį namų virėja.Kepant kiaušinius tiesiai į slėgio viryklė, netolygus virimo gali sukelti.Kiaušiniai viduryje yra padaryta, bet kiaušiniai guli ant dugno galų gale overcooked, kad jūs nepatenkintas namų virėja.

du kartus kiaušinių lentynos ant kitos silikono

DU KARTUS KIAUŠINIAI YRA DU KARTUS DELICIOUSNESS

Jei norite mėgautis net daugiau eggy gerumo vienos partijos, šio projekto Kiaušinių Stovas leidžia sukrauti vienas ant kito.Tai reiškia, kad iš viso 18 kiaušiniai, visą dešimt su puse!Atsipalaiduoti, jūs turite, kad šalis, kurioms!

trivet karšto visos puodą

KAI NE REMTI KIAUŠINIAI, JIS PALAIKO KARŠTI PATIEKALAI SU PASITIKĖJIMU

spalva:raudona

Medžiaga:Silicio dioksido gelis

dydis:16*16*2cm

Pakuotės Turinys:

1*Kiaušinių Stovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: mikrobangų omletas, kiaušinių omletas, kiaušinių rinkinys, kiaušinių brakonierius, katilo kiaušinių, mikrobangų brakonierius, kiaušinio formos, blynas formos, kiaušinių viryklė, kiaušinių maker.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Silikono Kiaušinių Stovo arba Elektros greitpuodžiai - Turi 9 Kiaušiniai, Lengvai Virimo Puikus kietas ar Minkštas Virtų Kiaušinių

Silikono Kiaušinių Stovo arba Elektros greitpuodžiai - Turi 9 Kiaušiniai, Lengvai Virimo Puikus kietas ar Minkštas Virtų Kiaušinių

Panašūs produktai: