Stalčių Dozatoriais Organizatoriai 5VNT "PASIDARYK pats" Plastiko Tinkleliu Reguliuojamas Plastikinis Dozatorius Namų ūkių Saugyklos J21 21 Dropshipping

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.98

-24%

€9.19

Dalintis

Apie prekę

Pagamintas iš aukščiausios kokybės plastiko, tinklelis dozatoriais gali būti perkeltas ir supjaustyti pagal jūsų spintelių ir stalčių, lankstus.

Gali būti, kad pjovimo tinka bet kokios stalčiai.

Lengva sumontuokite asamblėja, yra puikus saugojimo konteineris savo stalčius jūsų namuose, virtuvėje, biure.

Tai puikus sprendimas organizuoti atidaryti stalčių ir, kad viskas iš keičiasi.Nuimamas dozatoriais, kurie leidžia jums pritaikyti stalčių konkrečiai jūsų namuose.

Puikus virtuvės, vonios, biuro, arba odininkas stalčiai.Su reguliuojamomis ir nebereikalingas stalčių dozatoriais, galite nustatyti dalykai, kad kiekvieną dieną.

"PASIDARYK pats" stalčių dozatoriais, kad tilptų bet kokio stalčiai.Lengva sumontuokite surinkimas, idealus saugojimo konteineris savo stalčius.

Įdėk savo daiktus, kad: Geriausias jūsų biuro reikmenys, virtuvės indų įrankiai, vonios kambarys, kojinės, necktie, diržas, šalikas ir apatiniai, ir kt.Padėti rasti savo daiktus iš pirmo žvilgsnio.

Specifikacija:

medžiaga:PP

Dydis:47x5cm;47x7cm;47x9cm;47x11cm;47x13cm

Spalva: Balta

Pastaba:1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro: (be mažmeninės pakuotės):( jūsų pasirinkti )

5/17pcs x Stalčių Dozatoriais

Žymos: stalčiai dozatoriais biuras, stalčiai organizatoriai dozatoriais, 4 stalčių saugojimo vienetą, reguliuojamas clapboard stalčių dozatoriumi, stalčiai saugojimo vienetą, daliklis stalčių organizatorius, pakabos stalčiaus organizatorius, reguliuojamas ruožas plastikinius stalčių dozatoriumi, plastikinius stalčių dozatoriais, stalčiai organizatoriai.

Charakteristikos

Modelio Numeris 1283159
Medžiaga plastikiniai
Funkcija Lankstymo
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Stalčių Dozatoriais Organizatoriai 5VNT

Stalčių Dozatoriais Organizatoriai 5VNT "PASIDARYK pats" Plastiko Tinkleliu Reguliuojamas Plastikinis Dozatorius Namų ūkių Saugyklos J21 21 Dropshipping

Panašūs produktai: