Naujas Dizainas, Apvalios Elektroninių Pasisekė Pasukimo Suite CD4017 NE555 Savęs "PASIDARYK pats" LED Light Kit Gamybos Dalys Ir Komponentai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€0.73

-30%

€1.05

Dalintis

Apie prekę

Parametras:

Rinkinio Modelis: LUCKY-10

Maitinimo įtampa :3-5V

Matmenys: 58 * 58mm

Valdybos FR-4 karines klasės medžiagos

1. Daug litavimo pagalvėlės negalima ateiti lengvai

2 tampa mažiau tikėtina, kad pasireikš nuo lenkimo (žr. ne žmogaus atveju dėl lenkimo), prasta lapas su laiku ir aplinkos pokyčius, atsiradusius nuo lenkimo.

3. Varža daugiau stabilus ir patikimas

Plokštė tolerancijos ir stabilumą, kai kurių parametrų medžiaga buvo labai galingi interesai, palyginti su kai kurių kitų skardos kaina pinigus.

Funkcija žaisti: Wheel of Fortune yra numatyti sukimosi diską sustabdyti, ir, galų gale, bus stop, kurioje įrankio poziciją.Taip pat gali būti naudojami siekiant įvertinti žaidimas numeriai, elektroninio kauliukai, loterijos mašina.Elektroninių Wheel of Fortune yra elektroninės būdas pasiekti tą patį funkcionalumą, šis paketas 10 Led sukonfigūruotas ratu, spustelėkite mygtuką, kiekvienam LED seką paverčia šviesos srauto greitis yra vis lėčiau ir lėčiau ir galiausiai sustojo tik LED nebegali judėti.Paskutinis blizga prognozuoja, kad LED su žaidėjais, sakė, kad "laimėti".

Grandinė: grandinė yra sudaryta daugiausia impulsų generatorius ir dešimtainės counter grandinės.

Impulsų generatorius pagal NE555 ir periferinių komponentų yra multivibrator, paspauskite mygtuką S1, kai Q1 laidumo NE555 pin 3 impulso, kad CD4017 10 produkcija virsta produkcija aukštos ratai 10 Led posūkių šviesos.Klavišas atleidžiamas, dėl buvimo kondensatorius C1, Q1 ne iš karto išsijungia, su C1 įtampa sumažėjo, Q1 laidumo programa palaipsniui silpnėja, 3 metrų išėjimo impulso dažnį, lėtina, LED judėjimo dažnių taip pat bus lėtesnis.Galiausiai, kai po C1 biudžeto įvykdymo patvirtinimo.Q1 off NE555 3 pėdų ilgiau impulso LED nustoja judėti. "Loterijos" procesas baigtas.R2 nustatyti LED judėjimo greitis, C1 nusprendė laukti, kol "loterijos".

Paketas apima:

1*Lucky Pasukimo Suite " Elektroninių Suite CD4017 NE555 Savarankiškai DIY LED Šviesos Rinkiniai Gamybos Dalys Ir Komponentai

Žymos: elektronų rinkinys, ne555 taimeris, tda7266sa, "pasidaryk pats" electron rinkinys, esp43, "pasidaryk pats" rinkinys led, "pasidaryk pats" rinkinys smd, "pasidaryk pats" elektroninių kit rinkinys robotas, arduino spalva pripažinimo, ne555 mikroschema.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Modelio Numeris -
Pakuotės Svoris 0.024kg (0.05lb.)
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Naujas Dizainas, Apvalios Elektroninių Pasisekė Pasukimo Suite CD4017 NE555 Savęs

Naujas Dizainas, Apvalios Elektroninių Pasisekė Pasukimo Suite CD4017 NE555 Savęs "PASIDARYK pats" LED Light Kit Gamybos Dalys Ir Komponentai

Panašūs produktai: