Dviračio Krepšys, atsparus Vandeniui Jutiklinis Ekranas Dviračių Krepšys Viršuje Priekyje Vamzdžių Rėmo, MTB Road Bike Bag Telefono dėklas Dviračių Priedai, Stabdžių-Vandens

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.96

-40%

€13.27

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

Sunkiai shell apsauga

Kieto paviršiaus ir racionalizuoti formos, todėl jūsų dviratis kietas ir stiprus anti-shake funkcija.Elementai viduje nėra lengva sugadinti, jei jūs kristi žemyn netyčia.

Aukštos kokybės paviršiaus medžiagos

PVC medžiaga paviršiaus, su anglies modelio ant jo, anti-vandens dizaino, gali užkirsti kelią mažų mount vandens.Tai ne problema, jojimo lietingą dienų, bet neturite prieštarauti ją į vandenį ilgą laiką.

Daug vietos viduje

Didelis atskirtos erdvės viduje, gali užkirsti kelią žalos, patirtos dėl smurtinių susidūrimų, apsaugoti jūsų vertingų daiktų viduje.

Telefono dėklas

Paviršiaus automobilių maišas yra skirtas, kaip mobiliojo telefono padėklų, kurie gali tiesiog turėti mobilųjį telefoną tvirtai, ir pertvara yra nustatyti priekyje, siekiant apsaugoti jį nuo vėjo ir lietaus.jo padėklai tinka tik mobiliesiems telefonams žemiau 6,5 cm.

Rezervuota skylę

Apačioje yra palikta skylė jūsų krovimo linija arba ausinių kabelį gauti per.Todėl jūs galite įkrauti savo telefoną ar klausytis muzikos, kaip jūs žirgais.

Techniniai duomenys:

Tipas:dviračio viršutinis vamzdis, maišelis

Medžiaga:PVC

Prekės spalva:juoda

Kiekis:1pc

Talpa:1.5 L

Dydis:21*9*10.5 cm/8.25*3.54*4.13 colių(L*W*H)

Grynasis svoris:175g/6.17 oz

Pakuotė:

1*dviračio viršutinis vamzdis, maišelis

**Mūsų paslaugos**

Mes paramos Lašas laivybos ir Didmeninė prekyba.

Jei turite kokių nors problemų, po to, kai gavo paketą,pls jaustis laisvai susisiekti su mumis, o ne atverti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą.

**Dėmesio, Rusijos Draugais**

1. Prašome įvesti savo vardą, pavardę, įskaitant jūsų vardas, antras vardas ir pavardė, kai atliekant mokėjimą;

2. Prašome įvesti savo adreso, įskaitant savo Butą Nr. Gatvė, Miesto, Regiono ir šalies.Kitaip jūsų pakete tikriausiai bus grąžinami!

3. Mes nesame atsakingi už SAVO KLAIDĄ.

**Kodėl verta pirkti iš jav??**

Gamyklos pardavimo, geriausias kokybės ir konkurencinga kaina!

gerai patikrinti, kiekvienas Produktas, prieš laivą iš!

**Pristatymas**

1. Mes Laivas visame Pasaulyje, išskyrus Kiniją.

2. Užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo.

3. Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.Arba ne, prašom pataisyti prieš mokėjimą.

4. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Žymos: kawaii gumos deli, nifke kampanijos vyrai, kawaii dervos, sumaišytos, nlw peties suknelė, veidrodis tucson 1600, kenmin haikyuu žaislas, kendrick lamar vyras, veido rankšluostį gimnastas, kailio pamušalu parko 7x.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
3 tipas dviračių priekiniai pluošto krepšys
Tipas 2 Dviračio Rėmo Krepšys
Medžiaga Kita
Tipas 1 Dviračio Viršutinis Vamzdis, Maišelis
Funkcija Rainproof
Tipas 4 dviračių laikymo dėžutė

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Dviračio Krepšys, atsparus Vandeniui Jutiklinis Ekranas Dviračių Krepšys Viršuje Priekyje Vamzdžių Rėmo, MTB Road Bike Bag Telefono dėklas Dviračių Priedai, Stabdžių-Vandens

Dviračio Krepšys, atsparus Vandeniui Jutiklinis Ekranas Dviračių Krepšys Viršuje Priekyje Vamzdžių Rėmo, MTB Road Bike Bag Telefono dėklas Dviračių Priedai, Stabdžių-Vandens

Panašūs produktai: