10m atsparus vandeniui Retro Plytų PVC Tapetai miegamajame, gyvenamasis kambarys biuro virtuvės sienos dokumentų namų dekoro miegamojo puošimas tapetai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€26.48

Dalintis

Apie prekę

produkto aprašymas

Medžiaga: PVC Atsparus vandeniui performance: atsparus vandeniui Matmenys: 10m x 0.53 m Stilius: "Vintage" Tinka scena: restoranas, baras, klubas, miegamojo drabužių parduotuvė tyrimą, kambarį ir kt.Pastaba: Tapetų klijai yra ne įtraukti (rekomenduojama naudoti natūralių klijų, pvz., ryžių klijų ar bulvių klijai)

Kiek ritinėliai man reikia?

Pavyzdys: aukštis wa11 yra nuo 2 iki. 5 metrų ir 3 metrų.

pagal save: Jei jūsų sienos aukštis yra nuo 2,5 metrų ir 3 metrų, galite tiesiogiai padalinti plotis 1,5 9, ir gautas skaičius yra ritiniais, skaičius.Pavyzdžiui, jei aukštis 2,7 m, o plotis yra 3 metrai, tada padalinti, plotis 3 1.59, kuri yra lygi 1.88, ir ritiniais, skaičius yra reikalaujama 2.

Daugialypė sienos matavimo metodas

Pavyzdys: aukštis wa11 yra nuo 2 iki. 5 metrų ir 3 metrų.

♦ Klientų aptarnavimo apskaičiavimas: pavyzdžiui, jei norite skelbti kambarys nurodė juodosios rodyklių, prašome tiesiogiai pasakyti klientų aptarnavimas.Aš posted keturių sienų, vienodumas yra * * metrų (aukštis žalios linijos), ir perimetro ** matuokliai (bendras plotis raudonųjų linijų) (Metrų pridėta iki) • Pavyzdžiui: aš posted keturių sienų, vieninga, aukštis 2,8 m, perimetras 12.8 metrų, kiek ritinėliai man reikia? ♦ Apskaičiuoti pagal save: Jei aukštis žalia linija yra tarp 2,5 metrų ir 3 metrų, prašome padalinti bendras plotis raudona linija 1.59 gauti ritiniais, skaičius.Pavyzdžiui, aukštis žalios linijos į savo kambarį, yra 2,8 metrai, o bendras raudona plotis (perimetro), yra 13 metrų.Padalinti 13 1.59 lygus 8.17. Santykinis poreikius, 8 ritinėliai, nes jūsų durys ir langai nebūtinai turi būti įterptas.

Kokio dydžio yra fono paveikslėlį?

Fono paveikslėlis yra 10 metrų ilgio (9.5 metrų, kai kurių produktų) ±0.3%.Tapetai plotis 0.53 metrų (52 cm-53 cm). 10mx53cm tapetai plotas vienam roll yra 5.3 aikštėje ±0.3%. 9.5mx53cm tapetai plotas vienam roll yra 5.035 aikštėje ±0.3%.Žodžiu ± 0,3 proc.: Tai nereiškia, kad mes apkarpo ir iškirpti medžiagos, bet, kad tapetai nėra 100% tikslūs, kai ekrano užsklanda yra ne sumažinti.Pavyzdžiui, už 10 metrų tapetų, tolerancija yra per 0.3 procentų, tai yra, per 30 cm.

priminimas:

Nes pakuotėje yra tik mažiau nei 2 kg, jei užsakymo kiekis yra didesnis kaip 2, ar daugiau, ir kad negali būti pateikti, galite įdėti užsakyti kelis kartus, kol numerį, kurį norite.Turėkite galvoje, kad fono paveikslėlis klijai yra ne įtraukti (prašome naudoti natūralių klijų, pvz., ryžių klijų ar bulvių klijai, o ne cheminių klijų) Raukšlių gali atrodyti, kad transportavimo metu, bet tai neturi įtakos sienos tapetai.Šis produktas yra nušautas profesionalus fotografas, bet šviesos intensyvumas ir intensyvumo šalto ir šilto ekranai yra įvairių, yra spalvų skirtumus.Kad išvengti spalvos skirtumų ant sienų, kad jų vienu metu siekiant užtikrinti, kad jie kilę iš tos pačios gaminių partijos (partijos).Jei yra kokių nors papildomų atliekų, tai geriau pirkti vieną sąrašą, todėl jūs galite išsaugoti naudoti.

Have a nice laiką, apsipirkti, Sveiki vėl !

Žymos: stalo įrankiai "toyota", westwood derliaus, šiaudų 500 butelis, žiūrėti reaf tigras, shimano stebules 32h, ubereats birželio 25 d., svogūnų bambuko krepšys, mažas vonios antys, pynimas skysčio dangtelį.

Charakteristikos

Modelis Mūrinis
Funkcija Atsparus vandeniui
Naudojimas Namų ūkio
Mokestis Vienetas Usd/Roll
Stilius derliaus
Prekės Pavadinimas Eovna
ID 127 LM
Naudoti Vyresniųjų Kambarys
Modelio Numeris 470401
Medžiaga PVC

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

10m atsparus vandeniui Retro Plytų PVC Tapetai miegamajame, gyvenamasis kambarys biuro virtuvės sienos dokumentų namų dekoro miegamojo puošimas tapetai

10m atsparus vandeniui Retro Plytų PVC Tapetai miegamajame, gyvenamasis kambarys biuro virtuvės sienos dokumentų namų dekoro miegamojo puošimas tapetai

Panašūs produktai: