Aukšto dažnio Smart Tecar Giliai Priežiūros 350KHZ 450KHZ Diathermia RF Fizioterapijos Aparatas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1 244.78

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas

Tecar sistema capacitive ir varžą elektros perdavimo ,kuris yra vienas iš metodų, naudojamų diathermy, buvo sukurta kaip giliai thermotherapy ,pristato radijo dažnio (RD) energiją, kuri eina tarp aktyvaus elektrodo ir neaktyvus elektrodas, ir išskiria šilumą į žmogaus kūną.

Poveikis

Šilumos perdavimo iš Išmaniųjų Tecar thermotherapy pagreitina jūsų medžiagų apykaitą.Tai sukelia jūsų kraują tekėti greičiau ir tapti daugiau deguonies.Rezultatas yra tai, kad daugiau deguonies, ir kitų gydomųjų savybių jūsų natūralią organizmo sistemas, yra skubėjome į svetainę.Atliekų taip pat pašalinama daugiau greitai.Bendras rezultatas yra tas, kad jūsų skausmas yra žymiai sumažinta, ir žalos užgis greičiau.

Funkcijos 1.Dvigubo Dažnio 300KHZ ir 450KHZ, kad NTM ir CET tikrai giliai ir sekliuose skirtumus.Giliau skverbtis RET gali pasiekti 10CM be energijos praradimo 2.Didelės Galios terminų, panašių produktų yra apie 80W.Mūsų didžiausia galia yra 300W, ir praktinių galia 250W.Didelės galios reiškia, kad vidaus sudedamųjų dalių turi būti geros kokybės. 3.Patentų Išvaizda, Unikali išvaizda dizainas 4.Tvarkyti Įvairinimas Neprivaloma dvigubai 80MM rankena leidžia lanksčiau veikti ir geriau fizioterapijos poveikį. 5.Didelis Ekranas, 10.4 colių LED jutiklinis ekranas

Rankenos Smart Tecar CET technika veikia audinių, kurių sudėtyje yra didelis kiekis elektrolitų,paviršinių struktūrų, tokių kaip raumenų ir minkštųjų audinių.RET technika veikia audinius, su didesnis atsparumas,tuo giliau struktūras.pavyzdžiui, kaulai, sausgyslės ir sąnariai .

Programos kineziterapija Ortopediniai sutrikimai, periferinės nervų sistemos, Dubens reabilitacijos,Ūmus ir lėtinis skausmas Reabilitacijos pagreitinti raumenų atsigavimą ir padėti sportininkams grįžti į žaisti kaip galima greičiau Skausmo Gydo traumas, kelio, peties, klubo, čiurnos, stuburo, rankų ir raumenų Cilluliate Mažinimo

Parametras

Daugiau Realių Nuotraukų

Paslaugos 1. Garantijos laikas pagrindinį mašinos: 1 metai 2 metai. Garantijos laikas atsarginių dalių: 6 mėnesiai 3. Jei jūs pirkti mūsų mašina, mes siūlome jums visą techninę paramą 4. Mes turime gerą patirtį, paslaugas po pardavimo.Jei yra kažkas negerai su jūsų mašina, nedelsdami susisiekite su mumis ir siųsti kai kuriuos vaizdo įrašus ir paveikslėlius į jav.Mes sužinoti, problema mašinos pagal vaizdo įrašus ir nuotraukas.Mes suteikiame problemos sprendimo būdų ir padės jums išspręsti problemą .Jei kai kurių atsarginių dalių reikia keisti, mes atsiųsime jums keletą. 5. Suteiksime šalinti vadovą, siekiant padėti jums išspręsti problemas lengvai.

Daugiau Apie Mus

KAPHA TECHNOLOGIJA yra grožio įrangos gamintojas integruoti R&D), dizaino ,gamybos ir prekybos.Sudaro patyrę techninę,dizaino ir rinkodaros komandos,sutelkti dėmesį į produktų ir vertės, kokybės ir paslaugų.

Žymos: indiba, fizioterapijos aparatai, radijo aparatai, rf įranga, rf, mašinos, fizioterapijos fizinė, valymo mašinos, fizioterapija, radijo plataus dažnio, indiba mašina, lifto mašina rf.

Charakteristikos

Ekranas 10.4 COLIŲ
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui
Naudojimas Physiotharapy,Skausmą,Sumažinti Riebalų
Modelio Numeris Smart Tecar
Garantija Pagrindinė Mašina 1 metai,Atsarginės Dalys 6 Mėnesių
Funkcija Fizioterapija Skausmą Malšina
Gydymo Patarimai 3 RET Patarimai Ir 3 VAL Patarimai, 80MM Rankenos
RET Dažnis 300KHZ
Prekės Pavadinimas KaphaTech
Kilmės KN(Kilmės)
CET Dažnis 450KHZ
Medžiaga ABS
Transporto Paketas Alu Lauke Ir Kartoninė Dėžutė
Produkto pavadinimas Smart Tecar Diathermia RF Fizioterapijos Aparatas
Rankena CET Ir RET Rankenos,Rankenos 80MM
Prašymas Įstaiga
Maitinimo Šaltinis 300W

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Aukšto dažnio Smart Tecar Giliai Priežiūros 350KHZ 450KHZ Diathermia RF Fizioterapijos Aparatas

Aukšto dažnio Smart Tecar Giliai Priežiūros 350KHZ 450KHZ Diathermia RF Fizioterapijos Aparatas

Panašūs produktai: