HEISMR.C VYRIŠKI Džinsinio Striukė Prekės Vyrų Žiemos Striukė Kailio Vyras Plius Aksomo Storio Medvilnės Atsitiktinis Parko Mens Drabužiai Plius Dydis PK118

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€84.52

Dalintis

Apie prekę

Azijos Dydis US dydis Krūtinė(cm) Liemuo(cm) Pečių(cm) Rankovės(cm) Aukštis(cm) Svoris( kg)) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - M XS 106 98 43 60 165 45-55 L S 110 102 45 62 170 55-65 XL M 114 106 47 64 175 65-70 XXL, L 148 110 49 66 180 70-75 XXXL XL 122 112 50 67 185 75-90 4XL XXL 126 116 51 68 190 90-100 - - - - - - - -

Pastaba: Prašome palyginti išsamiai dydžių tavo, prieš jus pirkti!!Dydis: prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū (Visi matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių) ,Jei jūs nežinote apie savo dydį, prašome nedvejodami susisiekti su pardavėju

Prašome įvertinti drabužius, jūs paprastai dėvėti, ne kūnas .Tada pasirinkti

dydį pagal lentelę.Visi dydį, mes turime Azijos dydis, prašome pasirinkti 1-2 dydis daugiau nei jūs paprastai dėvėti.Jei nesate tikri dėl dydžio, prašome pranešti mums savo svorio ir ūgio, todėl, kad galime pasiūlyti dydis už jus, bet jūs turite nuspręsti patys.Jūs negalite padaryti, tai kaip pretekstas prašyti grąžinti pinigus.Dėkojame už jūsų supratimą.

VEŽIMĄ:

*Apdorojimo Laikas:7 dienos

*Pristatymo Laikas:Nėra garantuotas dėl skirtingo muitinės kliringo metu įvairiose šalyse.

*Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius,tarpininkavimo mokesčius ir muitus.

GRĄŽINIMAS:

*Visa Grąžinamoji išmoka:Grąžinant prekes pradinę būklę per 30 dienų dėl bet kokios priežasties.Pirkėjas yra atsakingas už krovinių grąžinimo elementus.

*Nuolaidos:Daiktai sugadinti arba prarasti, jei grįžo.

ATSILIEPIMAI:

*5-star atsiliepimus ir palankios komentarai bus highty dėkingi.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet kokios problemos apie prekes ar paslaugas,prieš palikdami neigiamą grįžtamąjį ryšį.

CHROMATINES ABERACIJAS:

Skirtumai spalva gali būti dėl įvairių priežasčių, tokių kaip spalva, refleksijos skirtingų monitorių,apšvietimas,fonas ir t.t.

1.Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

2.Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą.Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti.

3.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

4.Rimtas Pirkėjas Tik!Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

Žymos: džinsinio audinio striukė dimusi, jes džinsinio striukė, galąstuvas džinsinio striukė, ins džinsinio striukė, mensummer džinsinio striukė, wadded džinsinio striukė, džinsinio audinio striukė vill, šepečiu džinsinio striukė, balso džinsinio striukė, kunigaikščio džinsinio striukė.

Charakteristikos

Storis Vilnos Linijinės
Spalva paveikslų paroda
Tipas Reguliariai
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Striukės
Nuimamas Dalis NĖRA
Pamušalas Kašmyras
Lytis VYRAI
Metų 2017
Prekės Pavadinimas HEISMR.C
Dydis M L XL 2XL 3XL
Modelio Tipas Kratinys
Rankovės Stilius Reguliariai
Medžiaga Medvilnės
Su gobtuvu No
Rankogalių Stilius Paprastųjų
Apdaila Kišenės
Elemento Tipas Viršutinių Drabužių Siuvimas & Paltai
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Drabužių Ilgis Reguliariai
Modelio Numeris PJK118
Stilius Laisvalaikis
Apykaklės Turn-žemyn Apykaklės

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

HEISMR.C VYRIŠKI Džinsinio Striukė Prekės Vyrų Žiemos Striukė Kailio Vyras Plius Aksomo Storio Medvilnės Atsitiktinis Parko Mens Drabužiai Plius Dydis PK118

HEISMR.C VYRIŠKI Džinsinio Striukė Prekės Vyrų Žiemos Striukė Kailio Vyras Plius Aksomo Storio Medvilnės Atsitiktinis Parko Mens Drabužiai Plius Dydis PK118

Panašūs produktai: