EFoam Savarankiškai Adhensive 3D Iškilumo Plytų "PASIDARYK pats" Siena Lipdukas atsparus Vandeniui Sienų Dangos, Tapetai TV Foną, Vaikų Kambarys

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.25

-39%

€2.08

Dalintis

Apie prekę

Specifikacija:

Produkto Tipas: Gabalas

Medžiaga: PE Putų

Programos Tipas: lipnios

Nuimamas Tipas: Strippable

Plaunamas: Taip

Dydis: A: 700mm x 770mm [ 28.x 30.]

Dydis B: 700mm x 70mm [ 28.x 3.]

Storis: 3-4mm

Ypatybė:

Trimatis dekoratyvinis minkštos putos, anti-susidūrimo už vaikus, rūpintis savo šeimą.

Saugos ir aplinkos apsaugos, netoksiškas kvapas-laisvas, tinka šeimai namų erdvėje.

Gyvas, natūralus plytų modelio poveikį, paprastas ir modernus stilius.

Nemokamai "PASIDARYK pats", lengvai lipnios projektavimas, montavimas, atsitiktinis koliažas, savavališkai sumažinti.

Palyginti tapetai geriau triukšmo mažinimo poveikį.

Įrengimo būdai:

Pastos paviršius švarus, sukibimo

Pvz.: medienos paviršius, stiklo paviršius, jokių dulkių siena, nukentėjo apačioje, sienų glaistai ir kt.

Dėmesio:

Prašome nusipirkti pakankamai gabalas tuo metu, įsitikinkite, kad jie yra kilę iš tos pačios partijos, siekiant išvengti spalvų skirtumo.

Apie chromatines aberacijas problema:

Ten bus šiek tiek spalvų skirtumas tarp realių objektų ir nuotrauką.Šviesa yra įvairių, kampas skiriasi, ir mobiliojo telefono ar kompiuterio monitorius turės mažai įtakos.

Siuntos ir uždaviniai 1) Mes laivas visame pasaulyje Taiji.lt Standartinis Pristatymas,Po Singapūras,Kinija Paštu,E-paketinio,SunYou Ekonomikos Oro Paštas,EMS,TNT,DHL, "Fedex" ir tt. 2) Produktas bus siunčiami per 5 darbo dienas po mokėjimo patvirtintas. 3) Jei jums nereikia gauti produktą, po 35 dienų, prašome susisiekti su mumis.Mes stengiamės išspręsti problemą. 4) Importo MUITŲ, MOKESČIŲ ir RINKLIAVŲ yra ne įtraukti į Produkto kainą.Tai yra BURYER ATSAKOMYBĖ. 5) Į Brazilijos Pirkėjas , Brazilijos po paslaugos apmokėjimo R$15.00 (maždaug US$3.5) atleiskite bet importuotas produktas, pirkėjas neprivalo mokėti už jį gauti iki sklypo, prašome atkreipti dėmesį į tai.Ačiū.Kaip Užsisakyti, Prašome naudoti "PIRKINIŲ KREPŠELIS", kad galėtų pasinaudoti daugiau nei vieną prekę, Spauskite "į Krepšelį", kai visi punktai buvo pridėta į jūsų krepšelį, spauskite "Rodyti Krepšelį ",tada"Pirkti iš šio pardavėjo", pagaliau jį sumokėti.Grįžti & Grąžinti 1) galite grįžti produkto mums per 7 dienas nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei šis produktas yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. 2) Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo. 3) Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Taiji.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 4) Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.Kitu atveju siuntimo išlaidas padengia pirkėjas.Susisiekite su Mumis, 1) Bet kokių klausimų, maloniai prašome susisiekti su mumis. 2) Visus pranešimus arba elektroninius laiškus bus atsakyta per 12 valandų, nepriskiriama šventes ir savaitgalį (Pekino laiku).Atsiliepimus Prašome palikti mums, 5 žvaigždučių, kaip paskatinimas, jei jūs patenkinti mūsų daiktų.Prašome susisiekti su mumis, jei nėra įvykdytos,mes siūlome geriausią aptarnavimą, kol būsite patenkinti!

Žymos: mergytę 6 mėnesių žaislai, bling telefonas 6 byloje aukso, armijos striukė nyderlandai, armor žaidimai zombių miestą, juodas triko blizga oda, aqua beats rinkinys vaikams, autonominės signalizacijos langą, kuprinė camelback 15 l, juodas triko lycra mergina.

Charakteristikos

Modelio Numeris 70x77cm/70x7cm
Specifikacija Multi-piece Package
Medžiaga PET
Stilius Europa
Scenarijus SIENOS
Kilmės KN(Kilmės)
Modelis 3D Lipdukas
Temos Natiurmortas
Klasifikacija Baldai Lipdukai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

EFoam Savarankiškai Adhensive 3D Iškilumo Plytų

EFoam Savarankiškai Adhensive 3D Iškilumo Plytų "PASIDARYK pats" Siena Lipdukas atsparus Vandeniui Sienų Dangos, Tapetai TV Foną, Vaikų Kambarys

Panašūs produktai: