Liemenėlė su Kutas -Moterų Daugkartinio naudojimo Seksualus Silikono China Klijų Spenelių Padengti Pyragus Spenelio Lipdukas Daugkartiniai Liemenėlės

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.00

-39%

€1.65

Dalintis

Apie prekę

1 Medžiagos--Lipnios Gamtos Medicininio Silikono+ Bling China+Tassles uodegos.Pagaminti iš 100% medicinos lygio nesukelia alergijos Ekologiškas silikono,todėl jie gali būti dėvėti patogiai net itin jautrią odą ir nepalieka jokių pėdsakų ant jūsų odos nuėmus liemenėlė.

2 lipnios--Užtikrinant saugų tinka visą dieną arba naktį.Jie yra Daugkartinio naudojimo,Plaunamas,Šviesos,Hipoalergicznych ir Vandeniui,puikiai tinka su sexy apatinis trikotažas ar atviros taurės korsetas,babydoll arba nešioti ant savo!Ji turės daugiau žavinga staigmena rezultato ir jums patinka.

3 Stilius-Ypatingas dizainas kaip Graži ir patraukli Bling-Bling Spenelių Dangtis,Idealiai tinka parodijos, efektingas modelių, ašigalio šokėjų arba prieskonių miegamajame.

4 Pranešimas--nenaudokite drėkinančių,kvepalų,pudros ar kitų odos priežiūros produktai prieš vartojimą,nes tai padės sumažinti poveikį klijų.-Tiesiog plauti šiltu vandeniu ir švelniu muilu, tada oras sausas.Kai elementas yra sausas,klijai atsinaujina pati už kitą naudoti - įsitikinkite, kad paviršius yra aišku, šiukšles.

5 Dydis-Vienas dydis tinka daugiau(S-M).Ilgis: Apie 110-130mm / 4.33"-5.12", Širdies dydis: Apie 48*53mm /1.89"-2.09

- Produkto Aprašymas:

-Daugkartinio naudojimo Spenelių Padengti Seksualus Silikono Blizgančiais Speneliai Pastie withTassel(Skersmuo:5CM )

-Medžiaga:Medicininės kokybės Silikono+China+Tassles

-4 Spalva:Juoda / Rožinė / Violetinė / Raudona

-Pakuotės Turinys: 2vnt(1pair)lipni spenelių dangteliai+uždaroma maišelį(be specialių pastaba)

-Savybės:

-Lipnios,Patogus,Resuable,Plaunamas ir Nešiojamų.

-Seksualus stick-on su daugkartinio naudojimo klijų pagrindo, pagamintas iš blizgučiai spalvinga china medžiaga plona su ilgio Kutai

-Specialios konstrukcijos (Širdies formos) kaip Graži ir patraukli bling-bling spenelių dangtis

-Idealiai tinka parodijos,efektingas modelių,ašigalio šokėjų arba prieskonių miegamasis

-Švarus metodai:

-Tiesiog nuplaukite šiltu vandeniu ir švelniu muilu, tada oras sausas.Kai elementas yra sausas, klijai atsinaujina pati už kitą naudoti - įsitikinkite, kad paviršius yra aišku, šiukšles.

-PASTABA:

-Nerekomenduojame dėl karšta temperatūra, nes prakaitas gali nuslysti žemyn.

-KITOS PASTABOS:

-Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje.Plauti rankomis Šalto Vandens Tik.

-JEI turite kokių nors klausimų ar problemų su mūsų produktais ar paslaugų, prašome susisiekti su mumis laisvai, mes pasistengsime atsakyti ir išspręsti jums artimiausiu metu.

Privatumas Garantuotas, Diskretiška pakuotė privatumo be mažmeninės prekybos ekranas lauke privatumo apsaugos, prašome susisiekti su papildomų kaina 4 USD, jei jums reikia mažmeninės langelyje.Ji nėra įtraukta originalo langelyje, kaip tai patogu ir saugu.Bet mes paketo gerai, Niekas nežinos, tai kas.Nesijaudinkite apie tai

Žymos: krūties įrašą, demonas apranga, sexy moteris femail, asilas seksuali moteris, nippl apkabos, suaugusiųjų kamuolys suknelė, comunion suknelė, rops seksuali moteris, liemenėlė sandėlyje, nėrinių apatiniai su kojinės.

Charakteristikos

Elemento Tipas Aksesuarų Rinkinys
Lytis MOTERIS
Modelio Numeris Krūties Žiedlapių
Nepadori Nuotrauka No
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga Silikono

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Liemenėlė su Kutas -Moterų Daugkartinio naudojimo Seksualus Silikono China Klijų Spenelių Padengti Pyragus Spenelio Lipdukas Daugkartiniai Liemenėlės

Liemenėlė su Kutas -Moterų Daugkartinio naudojimo Seksualus Silikono China Klijų Spenelių Padengti Pyragus Spenelio Lipdukas Daugkartiniai Liemenėlės

Panašūs produktai: