Nauja Išpardavimas
1PC B95100002/MK2430-12 Naujų ir Originalių Prioritetas naudoti DHL pristatymo Padidinti

1PC B95100002/MK2430-12 Naujų ir Originalių Prioritetas naudoti DHL pristatymo

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1 245.61

Dalintis

Apie prekę

Produkto Aprašymas: Visi produktai, mes parduoti visiškai naujas originalus sandarinimo produktų.Kaip ilgai, kaip jūsų užsakymo numerį ar modelio numeris yra tokia pati, kaip modelio numeris išvardytų produktų, tai yra produktas, jūs ieškote, maloniai prašome pirkti.Jei turite kokių nors klausimų, prašome atsiųsti laišką pardavėjui, mes pasistengsime atsakyti jums į kartą, ačiū.Pirkėjų pranešimas: 1. Apie pristatymą: Už prekes pagal 2 kg, mes pirmenybę DHL, " FedEx, TNT, už greitą pristatymą, kuris, tikimasi, bus pristatomos per 3-9 darbo dienas.Daugiau nei 2 kg prekių, mes pasirinkti daugiau ekonomiškas transporto rūšies, pavyzdžiui, ARAMEX ar specialių logistikos.Jei produktas jums įsigyti yra sunkus, bet jums reikia gauti prekes greičiau, galite susisiekti su manimi padidinti laivybos kaina, mes taip pat gali naudoti express pristatymo būdą, už jūsų pristatymo.Ačiū. 2. Apie mokėjimą: Mes remti visus iš Taiji.lt mokėjimo metodai, ačiū jums. 3. Apie garantija ir grąžinimo: Mes remti 30 dienų grąžinimo paslauga, ne produkto kokybės problemų grąžinti pirkėjams reikia turėti du-pusę krovinių.Visi parduodami produktai, mes suteikiame trijų mėnesių garantiją (dirbtinio sugadinimo ir netinkamo naudojimo produktas negali būti naudojamas, kuriems netaikoma garantija).Ačiū. 4. Ačiū jums renkantis ir perkant mūsų produktus.Jei nesate patenkintas mūsų kainą, prašome derėtis dėl kainos praktikuojančių pardavėjas, mes manome, kad jūsų tikimasi kaina sąžiningai, ačiū.

5. Gavusi produkto, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laiku, ne taip lengvai, kad neigiamas grįžtamasis ryšys ir įvertinimo žvaigždutėmis, mes susidoroti su savo problemomis 24 valandas.Dėkojame už bendradarbiavimą ir linkime jums laimingų apsipirkti.

Žymos: pop korteles meilės stampin, metalo keptuvės rankenos, džipas 4 nuotolinio valdymo pultelių, želdinių medienos žaliuzės, vamzdis silikono automobilio audi, mans vestuvių drugelis, plantacijos langinės as, pasodinti bakas šviesos rgb, klaviatūra ps 2 nešiojamieji.

Charakteristikos

Naudoti Universalus
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Belaidis Ryšys "Bluetooth"

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

1PC B95100002/MK2430-12 Naujų ir Originalių Prioritetas naudoti DHL pristatymo

1PC B95100002/MK2430-12 Naujų ir Originalių Prioritetas naudoti DHL pristatymo

Panašūs produktai: