"Huawei" P 30 30 ELE-29 atveju silikono bamperis odos organinio stiklo atveju, Huawei 30 Pro VOG 29 L09 padengti Huawei 30 Lite Atveju

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.15

-4%

€3.31

Dalintis

Apie prekę

"Huawei" 30 Pro atveju silikono bamperis odos organinio stiklo atveju, Huawei 30 Lite

Medžiaga : Premium Odos + Stand PC + TPU

Privalumas: Silikono bamperis odos organinio stiklo atveju, Huawei 30 / 30 Pro / 30 Lite Atveju

Pareigos : Anti-knock / atsparus Smūgiams / Purvo atsparus

Q: aš galiu pasitikėti nuotraukas paskelbtas?

Visos nuotraukos yra 100% pradžių ėmėsi mūsų fotografai.mes garantuojame elementai, kuriuos gausite bus toks pat, kaip aprašyta.Bet somethimes, pakuotės gali būti keičiami be išankstinio įspėjimo.Tačiau, spalvos gali šiek tiek skirtis dėl skirtumų tarp kompiuterio monitorių nustatymo ir plika akių spalva skiriasi.

Q: Ką aš galiu padaryti, jei gausiu neveikia siuntinių?

A: Mes pakuotės elementą storu burbulas putų maišelį arba į putplasčio dėžutę, siekiant išvengti žalos.Tačiau kartais dėl siuntų tarnybos indiscreet rankena, sklypas gali būti padalintas.Būkite budrūs bet neveikia siuntinių ir atmesti prisijungti, jei kai gausite jį.

Q: Ką aš galiu padaryti, jei aš jaučiuosi nepatenkintas prekę?

A: Mes esame garantuoti 100%, neatitinkančių paslaugų savo ir 100 dienų garantija.Taigi, ar verta nerimauti, kai jūs manote, nepatenkintas prekės gausite, mes visada esame atsakingi ir kantrūs, jūsų problemos.

Mes taip pat tikimės, kad jums gali būti kantriems ir palaikyti ryšį su mumis, kad išspręsti visas problemas.Prašome palikite mums neigiamų atsiliepimų, be komunikacijų.

Q: Kaip jūs galite su mumis susisiekti ?

A: Jūs galite paprastas siųsti mums žinutę, arba kalbėti su mumis per TradeManager.Mes reaguoti į kiekvieną jūsų klausimą per 24 valandas, jei ne iš karto!Kai jūs padarysite užsakymą, yra žinutė, baras, jūs leiskite mums žinoti, jūsų užklausa apie spalvą ir nieko daugiau, mes susidoroti su savo tvarka, kaip ir ką pasakyti.

Q: Kaip apie sąskaitos faktūros ir mokesčių?

A: įvairių šalių muitų teisės aktuose, muitų, laikas bus skirtingas, prašome laiku, stebėjimo informacijos, kreipkitės į savo vietos post office, jei reikia.

Tarptautinės kurjerių, paprastai gaminti tarifus, prašome suprasti, vietos muitinės, mokesčių standartus, siekiant išvengti muitų klausimai sukelti produktas grąžinti arba sunaikinti, jei reikia, kreipkitės į savo vietos muitinės bendrovės arba atlikti informaciją, vietos muitinės formalumus.Pagaliau, linkiu jums malonu apsipirkti, labai ačiū už jūsų paramą.

Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas Turi Sutapti su jūsų pristatymo adresą.

Jei turite ne gavau jūsų siunta per 40-60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Nuoroda pristatymo laiką.

Žymos: "huawei" p40 lite nillkin, huaweii mate 20, mate10 pro, atveju honor7, "huawei" p20 lite kraštovaizdžio, hauwei 30, galinį dangtelį už garbę 20 lite, atveju huawei 30 lite piniginės, 5 "huawei" nova, coque p 20 pro.

Charakteristikos

Stilius 1 Verslo Stiliaus PU Oda Padengti Funda
Suderinama Huawei Modelis 30 Pro
Funkcija Antidetonaciniai
Dizainas Paprastas
Suderinamos Prekės "Huawei"
Tipas Įrengtas Atveju
Savybės silikoninis minkštas bamperis organinio stiklo atveju galinį dangtelį
Suderinama Modelis 1 "Huawei" 30 Lite P30Lite MAR-L01A LX1A LX2 L21A L21MEA L22A LX3A
Tinka "Huawei" 30 Pro P30Pro VOG-L09 VOG 29 L09 L04 6.47"
Prekės Pavadinimas SuliCase
Suderinama Modelis "Huawei" P 30 30 HuaweiP30 ELE L09 29 ELE-29 Padengti

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

"Huawei" P 30 30 ELE-29 atveju silikono bamperis odos organinio stiklo atveju, Huawei 30 Pro VOG 29 L09 padengti Huawei 30 Lite Atveju

Panašūs produktai: