Smart RGB "Bluetooth" USB LED Nuotolinio Valdiklio 3528 Šviesos Apšvietimas TV Juosta 5050 Daugiaspalvis RGB Keitimas L9X6

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.93

-25%

€2.60

Dalintis

Apie prekę

specifikacija:

medžiaga: plastikas

Spalva: Juoda

Dydis: 43 * 21 * 10mm

A

aprašymas:

"Bluetooth" mobile APP", "duomenų valdytojas" yra belaidžio pažangi LED valdiklis, naudojant naujausią "Bluetooth 4" technologija."Bluetooth" mobiliojo telefono APP valdikliai yra plačiai naudojami viešbučių, barų, KTC, namų ir pan.Šis produktas gali tiesiogiai kontroliuoti įjungti ir išjungti elektros lemputę naudojant modernius įtaisus, tokius kaip Android 4.3 (įskaitant 4.3), Apple (IOS) 4S 6.0, reguliuokite spalvų ir ryškumo lemputės, ir reguliuoti įvairių gražių apšvietimo efektai, pvz., 1, 7 spalvų gradientas , Įvairių monochromes, dviejų spalvų nuolydžiai, įvairių monochromes, dviejų spalvų, septynių spalvų dažnius.Mirksi, spalvinga šuoliai ir t. t.

A

Produktų Sąrašas: 1 * LED Bluetooth " Valdiklis

A

pastaba:

1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti šiek tiek matmenų klaida.

A

2. Atkreipkite dėmesį, kad dėl tokių veiksnių kaip apšvietimo efektai ir ekrano ryškumo / kontrasto nustatymai, tonus svetainėje nuotraukas ir faktinių elementų, gali būti šiek tiek skirtingi.

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

Žymos: oro pelės smart tv, tv, led juostelė usb, m3u ispanija, 4k smart tv, iptv, audio "bluetooth" siųstuvas, televizijos, 65 colių įstrižainės "smart tv", rgb, satellit.

Charakteristikos

Formos Stačiakampis
Medžiaga PVC
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Smart RGB

Smart RGB "Bluetooth" USB LED Nuotolinio Valdiklio 3528 Šviesos Apšvietimas TV Juosta 5050 Daugiaspalvis RGB Keitimas L9X6

Panašūs produktai: