REDIY LADIY Diamond Tapybos Kryželiu Triptiką Pilna Deimantų, Siuvinėjimo Kristalų Modulinės Nuotrauką Gėlės Namų Puošybai Meno

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€39.24

-36%

€61.32

Dalintis

Apie prekę

Produkto N amg: Diamond Siuvinėjimui / Diamond Mozaika / Diamond Tapybos Naudojimas: pagrindinis puslapis / Hotel / Office / Vestuvių Deocration...Apie Deimantus: 100% kvadratiniu Deimantų Rėmas: Rėmas NĖRA įtrauktas Įpakavimas: Dovanų Dėžutė Pakavimo ir Burbuliukų Maišelį Pakuotės Dydis Informacija: ① Dydis 20cm x 40cm (Apie 7.87 colių sudarė 15,75 colių) ② Dydis 20cm x 53cm (Apie 7.87 colių 20.87 colių) ③ Dydis 20cm x 64cm (Apie 7.87 colių 25.20 colių) ④ Dydis 20cm x 53cm (Apie 7.87 colių 20.87 colių) ⑤ Dydis 20cm x 40cm (Apie 7.87 colių sudarė 15,75 colių) Custom Nuotraukos: Mes galime padaryti užsakymą produktas už bet kokią nuotrauką, bet kokio dydžio, bascially, didesnis dydis, tuo geresnis efektas!Prašome siųsti savo nuotrauką į mus, mes atliksime poveikio nuotrauka už jus 24 val.Dėmesio: Mūsų diamond tapyba yra be rėmo, ir tai NĖRA baigė tapybos, jums reikia baigti ją sau.Dydis specifikacija minėta, yra už nuotraukos dydį, drobė dydis būtų pridėti apie 5 cm.Nuokrypiai: Nes tai yra rankdarbiai produkto, yra leistinas pokytis 1-5cm matmenys drobės.

01. Kas yra Kvadratinė Deimantai

Mes pasirinktą aplinką tausojančių dervos medžiagos, gamyba pagal DMC tarptautinis standartas, spalvų kortelės, deimantų, iš viso 447 rūšių, gali tiksliai parodyti paveikslėlį filtravimo spalvų modelis, arčiau pirminio efekto,ir aikštėje deimantai yra spalvinga, trimatis blizgesį, skyriaus aišku, puikią tekstūrą.Aplinkos apsaugos dervos gręžti su 2,5 mm (9 skirsnis) ir 2,3 mm (13 skyrius).Išraiškos jėga nuotrauka yra puikūs, realesnis, trimatis jausmas stipresnis.

02. Privalumai Deimantai Mūsų dervos deimantų ryškios spalvos, 447 spalvas, ir naudoti aplinką tausojančias derva medžiaga, ne toksiškas ir beskonis iš anksto tarnavo ilgą laiką, Nėra lengva išnyks, užtikrinti nuotrauką estetizmo ir realus.

03. Aukštos Kokybės Drobė

Bazinė medžiagų yra pagamintas iš HD klijuotė ir spalvų, kiekvienos atitinkamos spalvos bloką atstovauja raidę, Po gręžimo procesas gali būti išskirtos pagal atitinkamą gręžimo spalvą ir raštą.Drobė yra ne lengva būti pažeista, efektyvios vandens įrodymas ir drėgna įrodymas, prabangos kokybės, ilgaamžiai.

04. Specialių Klijų, Stiprus sukibimas

Mes naudojame specialią alyvos, klijai klijuoti, klijuoti jėga su deimantais dar stipriau.

05. Deimantų Poveikis

Deimantiniai pjovimo procesas yra griežta, perfect touch, lygi ir švelni, skaidri, mirgėjimas, didelio lūžio rodiklio.Pjovimo procesas unikalus, suskirstyti į 9 skyrių ir 13 skyrių, puikiai tinka ekraną, labiau spindi.Picture perfect, perfect Touch Diamond Žvejyba, lūžio rodiklio, yra didelė.

01. Kai gausite paketą, prašome jį atidaryti pirmąjį. 02. Patikrinkite, ar vaistinėlės, ar visos dalys, pilnas, ar ne. 03. Pagal check list lapas, įsitikinkite, kad visi deimantų spalvų ir maišeliai yra baigtas. 04. Atidaryti nedidelę dalį lipnios juostos, atkreipti dėmesį, kad išlaikyti dulkių out. 05. Pasirinkite simbolį (simbolis), rasti atitinkamą deimantų ir įdėti jį į gręžimo plokštelė. 06. Naudoti pincetu pasiimti deimantų švelniai, kol visas vaizdas baigė 07. Naudoti knyga, paspauskite deimantai ant nuotraukos, tada suristi drobės. 08. Nufotografuoti, į jūsų vietos rėmo rinkoje,naudokite savo parankinius įrėminti kadrą ji.

Aukščiausios kokybės, Kokybės garantija; Konkurencingos kainos; Visų prekių išeiti iš gamyklos griežtų bandymų pagal tarptautinius standartus.Greitas pristatymas; bendras užsakymas; Geriausias ir Laiku Paslaugų; Garantija dėl savo 100% pasitenkinimas; Didelė nuolaida dideliems užsakymą!Jūs galite maišyti bet kurį elementą iš mūsų parduotuvę ir gauti juos vežamos kartu !!

1).Mes darome siuntas 3-5 darbo dienas (pagal kiekį jūsų užsakymas) gavęs jūsų mokėjimą. 2).PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezono. 3).Pristatymo Laikas:).maždaug 4-10 darbo dienų UPS//Fedex B).maždaug 6-15 darbo dienas EMS C).maždaug 20-40 darbo dienų kinija paštu oro oro paštu,rusų šalis, kuri paprastai reikia daugiau dienų, D).Mes naudojame Fedex/EMS /CPAM pagal jūsų buvimo vietą, ir bus jums sekimo numerį, per 1-3 dienas po prekių pristatymo.E).Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių, vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra atsakingas laivybos paslaugos.F).Dėl laivybos agentų " problemą, mes galime ne po sklypą į Afriką, Labai atsiprašau už tai.Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jei esate patenkintas savo prekes, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.Jei nesate patenkintas su prekių, maloniai prašome susisiekti su mumis pirmą, mes galime išspręsti bet kokį ginčą su jumis, o ne pateikti neigiamus atsiliepimus Taiji.lt.Ačiū jums labai !!!

Žymos: beždžionė diamond siuvinėjimo triptiką, freskos popieriaus, "pasidaryk pats" modulinė, sijonai meno, diamond triptiką, diamond siuvinėjimo žmonių triptiką, siuvinėjimo triptiką, vargonų meno, diamond siuvinėjimo povas triptiką, nuotraukos triptiką.

Charakteristikos

Spalvų skaičius 30-45
Modelio Tipas Gėlių
Prekės Pavadinimas REDIY LADIY
Išorinės Pakuotės Spalvos Dėžutė
Rombo Formos Aikštė
Produkto pavadinimas Diamond Siuvinėjimas
Produkto kategorija Rankdarbiai / Mezgimas / Rankdarbiams
Naudojimas Pagrindinis puslapis / Hotel / Office / Vestuvių papuošimas, Prabangių Dovanų
Dydis 20*40cm*2pcs+20*53cm*2pcs+20*64cm*1pc
Įklijavimo Srityje Pilnas
Naudoti Multi-nuotraukos
Forma Multi-nuotraukų Derinys
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Europos ir Amerikos Stiliaus
Priedai Drobė, Deimantai, Įrankiai
Apie Deimantų 100% kvadratiniu gręžimo
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Technics Aukštos Kokybės Spausdinimo Mašina
Rėmas No
Medžiaga Derva

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

REDIY LADIY Diamond Tapybos Kryželiu Triptiką Pilna Deimantų, Siuvinėjimo Kristalų Modulinės Nuotrauką Gėlės Namų Puošybai Meno

REDIY LADIY Diamond Tapybos Kryželiu Triptiką Pilna Deimantų, Siuvinėjimo Kristalų Modulinės Nuotrauką Gėlės Namų Puošybai Meno

Panašūs produktai: