12V Professional Uždegimo Laiko Šviesos Strobe Lempos Indukcinis Benzinas Variklio Automobilių, Motociklų Jūrų Tl-122

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€15.70

-29%

€22.12

Dalintis

Apie prekę

Rankena yra ergonomiško dizaino su patogiai paspauskite klavišus, labai Paspauskite jausmas ir lengva operacija.Ir aukštos kokybės daro jį galima dėvėti vargu.

Tai laiko prietaisas su 12V darbinė įtampa tinka automobilių, motociklų ir visų benzininių variklių dviejų smūgių ar keturių smūgių.

Galintys bandymų uždegimo laiko skalė ant variklio smagračio arba skriemulys intuityviai tinkamai pritaikyti.

Galima nustatyti automobilių trankyti slopinimo valdymo sistemos ir vakuuminių iš anksto kampas kontrolės sistema, pakeisti savo iš anksto kampu su greičio kaitos.

Ji gali iš naujo nustatyti uždegimo laiko įprastomis dėvėti variklio ilgą laiką, reguliariai pakeitimo laiko juosta ir skriemulys, sumažėjo cilindro slėgio.

Specialios Funkcijos: Laikas

Prekės Svoris: 0.5 kg

Įėjimo įtampa: 12V

Trigger point: Aukštos įtampos ritė (1) uždegimo žvakė

Greitis: 200-10000r/min

Darbinė temperatūra: 0-40 laipsnių Celsijaus

Uždegimo laiko tiesiogiai įtakoja normalų variklį.Ji bus sukelti variklio paleidimo nesėkmė, jei blogiausia būna, kad blogiausia.Jei per anksti, variklio pagreitina ir gamina "GA, GA" kaip metalo beldžiasi su dideliais pradedant pasipriešinimo, sunku variklio sukimosi, galios mažinimo ir tuščiosios eigos nestabilumo, drebulys.Jei per vėlai, ji bus sukelti sudėtinga pradėti ar nepakanka energijos, taigi sparčiau alyvos suvartojimą ir variklio dilimui.

Spalvos: raudona, juoda

Medžiaga:ABS

dydis:Dydis indukcija: apie 10 mm/ 0.39 cm

Pakuotės Turinys:

1 x Uždegimo Laiko Prietaisas

Dėmesio: maitinimas yra 12V su raudona jungiantis į teigiamą, ir juoda, ir neigiamas.Nesupraskite klaidingai.Aukštos įtampos laidus indukcijos apkabos, yra prispaustas ant aukštos įtampos linija cilindras su rodyklių dėl indukcijos apkabos, nukreipta kryptimi žvakę už įprastą darbo.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: dyzelinas laiko šviesa, variklio fiat laikas, pistoletas, strobe įrankis, lampara laiko šviesa, blykstės, lempa laikas, variklis laiko skoda, indukcijos laikas šviesa, uždegimo strobe.

Charakteristikos

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

12V Professional Uždegimo Laiko Šviesos Strobe Lempos Indukcinis Benzinas Variklio Automobilių, Motociklų Jūrų Tl-122

12V Professional Uždegimo Laiko Šviesos Strobe Lempos Indukcinis Benzinas Variklio Automobilių, Motociklų Jūrų Tl-122

Panašūs produktai: