25x25cm "PASIDARYK pats" 3D Veidrodis Lipdukas Šiuolaikinės Akrilo Sienų Dekoras, Kambario Dekoravimas Sienų Lipdukai Vaikams Kambariai Kambarį

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.71

-38%

€4.44

Dalintis

Apie prekę

*Šis projektas yra "PASIDARYK pats" high-end serijos produktai, mados asmenybės namų verslo erdvė, diegimo menas, jis ateina iš visų dalių, jis turėtų būti derinamas pagal save, galite sukurti įvairių formų sau.

*Paskirtis: gyvenamasis kambarys fono sienos, TV foną, sienos, sofos fono sienos, miegamojo fono sienos, virtuvės fone sienų ir kitų sienų apdailai naujoviškus produktus, įdiegti jį, kad vietos daugiau ryškus ir šviesesnis.

paprastas ir stilingas, švarus, elegantiškas atmosfera, kūrybos namuose klasika.

Lengva klijuoti ir Nuimamu: nereikia matuoti, ne pjovimo, tiesiog nulupkite ir klijuoti.Atgal siena lipdukas yra dvipusės lipnios apie tai, tiesiog nuplėškite juostelę, baltosios apsauginės plėvelės, veidrodinės sienos lipdukus galima pritvirtinti lengvai iš jo atgal-klijų.

Platus: Jis yra idealus, papuošti įvairiomis progomis, pavyzdžiui, vaikų darželio, vonios kambarys, gyvenamasis kambarys, vestuvių kambario, biuro, TV foną, spintos, vaikų kambarys, miegamasis, sofa-lova, sienos, restoranas, praėjimų, persirengimo kambarys, sporto salė ir daugiau.

Medžiaga:kita

Spalva:sidabrinė

Svoris:302.0 g

Dydis: 25*100cm

Medžiaga: ekologiška PS board

Produktų sąrašas: Sidabro veidrodžio*1 (rinkinys 32 detalės)

1.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, tikrąjį dydį, gali būti šiek tiek skirtingi.

2.Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

Žymos: 3d veidrodis lipdukas, veidrodis popieriaus, 3d veidrodis, 3d veidrodis sienos lipdukas, decal veidrodis, dekoro veidrodis, veidrodis skydelis, kino veidrodis, namų veidrodis, veidrodis plytelės.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Akrilo
Specifikacija Multi-piece Package
Stilius Modernus
Temos Modelis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

25x25cm

25x25cm "PASIDARYK pats" 3D Veidrodis Lipdukas Šiuolaikinės Akrilo Sienų Dekoras, Kambario Dekoravimas Sienų Lipdukai Vaikams Kambariai Kambarį

Panašūs produktai: