Elektros Antklodė Storesnis Šildytuvas Kūno Šilčiau 120x160cm Šildomas, Antklodė, Termostatas, Elektrinis Šildymas, Antklodė, Šildymas 220-240v

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€24.79

-59%

€61.97

Dalintis

Apie prekę

Elektros Antklodė Storesnis Šildytuvas Kūno Šilčiau 120x160cm Šildomas, Antklodė, Termostatas, Elektrinis Šildymas, Antklodė, Šildymas 220-240v

Aprašymas: 1. Laikyti šiltai ir nuraminti kūną, šis prabangus 120*160 cm, dideli elektros antklodė pagaminta iš storas ir minkštas dvipusis flanelė, 3.85 lb storas ir šiltas, galima padengti visą kūną ir atsipalaiduoti kiekvieną colių skauda raumenis.Lengvas pusių yra švelni ir minkšta.Ji turi daugiau ir tankesnis kaitinimo elementų, todėl šildymo vienodžiau ir nuolat, ir šildo tave, šaltas oras.

2. 3 asmeninį greitą šildymo funkcija, šildymo antklodė bus kaista keletą sekundžių, kol jis pasiekia temperatūros norite.Su 3 temperatūros ribos, 35-40-45℃±5℃, jūs galite mėgautis šilta šilumos terapija laisvai ir greitai.

3. Užtikrinti saugumą per ETL perkaitimo apsauga, elektros antklodė yra laiko funkcija: automatiškai laikas-3 valandos po maitinimo įjungimas.Šildymo vielos PTC sistemos turi perkaitimo apsaugos funkciją, galima jį naudoti saugiai.Efektyvus šilumos skvarbos ir izoliacijos funkcija gali suteikti maksimalų minkštumą ir komfortą.

4. Mašina galima skalbti, ilgas tarnavimo laikas, šildomas mesti mašina yra mašina galima skalbti ir patvari vandenyje žemiau 30°C. Dėka nuimamas reguliatorius laido kištuką, nesvarbu, kiek kartų jums buvo plaunami per metus, elektros antklodė trinkelėmis liks higienos ir minkštas.Tiesiog išimkite valdytojas, jis taip pat gali būti naudojamas kaip normalus antklodė bet kur.

5. Geriausia dovana, ilgas kabelis 2.1 m leidžia elektros šildymo skaidrus prietaisą dirbti lanksčiai, miegamasis, gyvenamasis kambarys, darbo ir kitų vietų.Tai puiki dovana tėvams, seneliams, mėgėjams, ir draugai.Dovanos gimtadienių, Kalėdų, valstybinių švenčių dienomis.

Savybės:

(1) antklodė audinys yra pagamintas iš flanelė, minkštas ir patogus, odos draugiškas ir prabangus prisilietimas.

(2) Su 3 lygių temperatūros reguliavimas patenkinti skirtingus temperatūros reikalavimai: 01 failų: 30°C/ 02 failų: 35°C / 03 failų: 45°C.

(3) Perkaitimo ir integruotos apsaugos, saugaus ir apsaugos nuo nuotėkio.

(4) Automatinis maitinimo išjungimas per keturias valandas, energijos taupymas ir energijos taupymo, saugos.

(5) Tinka įvairių scenarijų: miega antklodes, elektrinis šildymas, kaklaskares.

(6) Tai gali būti išardyti ir išvalyti, nėra lengvai deformuojasi ir gali būti mašina plauti.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Elektros Antklodė

Medžiagos: flanelė

Dydis: apie 120*160cm / 47.24*62.99 colių

Įtampa: 220-240v

Pakuotė:

Spalva dėžutės dydis: apie 34*14.5*41cm / 13.39*5.71*16.14 colių

Grynasis svoris: apie 1,75 kg

Bendras svoris: apie 1.95 kg

Kaitinimo elementas: PTC sistemos šildymo laidas

Instrukcijos:

Galios on/off: mygtukas įjungti/išjungti (jungiklis indikatoriaus)

Temperatūros pasirinkimas: įjungę jungiklį, paspauskite ratuką ir pasirinkite temperatūrą 1-2-3.

Laiko funkcijos: Po maitinimo įjungimas, produktas bus automatiškai laiko keturias valandas, ir po 3 valandų, valdiklis automatiškai išsijungti.

Sertifikavimo: CEGS, PASIEKTI, ROHS

Pakavimo Sąrašas:

1*Šildymo Antklodė

Jei norite, kad dideliais kiekiais, prašome susisiekti su mumis.Mes pasiūlysime geresnę kainą jums!

1. Mes laivas paketą, per 3 darbo dieną po apmokėjimo, aišku.

2.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos adresas

3.Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

4.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.

5.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6.Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą andget su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų possessionmore nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.Yra NOEXCEPTIONS!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį,konkrečios priežasties grąžinimo.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę andpackaging su visais komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Taiji.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

1.12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje,jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTO AR

3. PAKEISKITE ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

4.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Taiji.lt!

1. Gerbiami pirkėjai, mes vertiname jūsų verslą, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome norma informaciją apie sandorį (Detaliai Pardavėjo Reitingus) dėl Taiji.lt su"TOBULOS 5 ŽVAIGŽDĖS" ir palikti mus teigiamų atsiliepimų.Mes taip pat daryti tą patį už jus.

2.Jei nesate patenkintas su sandoris dėl bet kokios priežasties, prašome neturi būti greitai išvykti neigiamas/neutralus atsiliepimų.

3.Mes sunkiai dirbame, siekiant įsitikinti, Taiji.lt Klientas Būtų 100% Patenkintas ir išspręsti bet kokias problemas už jus.Mes tikime, kad viskas gali būti išspręsta komunikacijos.Mes čia, kad pasiūlyti geriausias paslaugas jums.4.Visi laiškai ir laiškai bus atsakyti per 1 darbo dieną.Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes.

Žymos: balta šildoma antklodė, rudenį virtuvė, šilumos trinkelėmis liemenė, mi šildoma antklodė, flanelė šildoma antklodė, atgal elektrinis, šilumos masažas kaklo, antklodė dangus, lovos antklodė, antklodė šilumos.

Charakteristikos

Stilius Modernus
Modelio Numeris Elektros Šildymas, Antklodė, Šildymas 220-240v
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Lėktuvas
Medžiaga Kita

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Elektros Antklodė Storesnis Šildytuvas Kūno Šilčiau 120x160cm Šildomas, Antklodė, Termostatas, Elektrinis Šildymas, Antklodė, Šildymas 220-240v

Elektros Antklodė Storesnis Šildytuvas Kūno Šilčiau 120x160cm Šildomas, Antklodė, Termostatas, Elektrinis Šildymas, Antklodė, Šildymas 220-240v

Panašūs produktai: