Nauja Išpardavimas
5vnt/lo9 t MAX721Digital Vamzdis MAX7219 Led Modulis 8 Skaitmenų 7 Segmentų Skaitmeninis Padidinti

5vnt/lo9 t MAX721Digital Vamzdis MAX7219 Led Modulis 8 Skaitmenų 7 Segmentų Skaitmeninis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.52

-15%

€5.38

Dalintis

Apie prekę

Sveiki atvykę į mūsų Parduotuvę

Jei yra naudojamos, siekiant plėtoti produktą , įsitikinkite, kad pasirinkti mus, mūsų privalumai : 1 .Energijos suvartojimas.OurWIFIParameter modulis yra powered3.3VPowered iki,70mA-200mAPower maistui yra kur kas mažesnis už normalų marketWIFIModule. 2 .Dizaino priedai .Priimti new4Layer dizaino , palyginti su previous2Plates , stabilumo ir anti-trukdžių galimybė , geresnės kokybės ! 3 .AP + STA Režimu.PRIE + STACan kartu ,Atitinka daugelio klientų poreikius. 4 .Įvairių versijų palaikymo programinės įrangos.Mes siūlome savo klientams įvairių bandymo programine įranga nemokamai , tokių asPCClient programinę įrangą "Android" programinę įrangą. 5 .Stiprus pajėgumas.Niekada iš atsargų, ilgalaikio stabilumo birių tiekimo rūpesčius, ilgalaikio module1000Sets aprašą, mažiau than2000Piece usually2Week pristatymo. 6 .Stabilių rezultatų.OurWIFIModules buvo išvardyti per metus , po tam tikrų techninių darbuotojų patobulinimų versijos skubaus pakartojimo .Stabilių rezultatų, išbandymą rinkoje . 7 .Nemokamas ir atviras .Visą liberalizationSDK,apiComplete.Jūs galite pasiekti siekius vidurinio plėtros . 8 .FCC / " CEAuthenticate.Modulio byFCC,CECertification,MACAddress buvo deginimas viduje modulis , be kliento sumokėti už kitą .WIFIModule Kokybės Užtikrinimas: 1,ByCEAndFCCAuthenticateThis yra elektroninius gaminius į ES ir Jungtinių amerikos valstijų prieigą prie įrodyta , yra kokybės ženklas produktus . 2After aukštos ir žemos temperatūros bandymų,-20-80Industrial Veikimo aplinkos temperatūra. 3, Kiekvienas su specializuota bandymo įrangos produktai yra testuojama . 4The core aukštos kokybės muzikos Xin ShanghaiWIFI chip, Aukštos speedARMWithinNuclear , duomenų apdorojimo galia ir stabilumui užtikrinti .

MAX7219 yra integruotą serijos įvesties/išvesties bendro katodo ekranas vairuotojas, jis jungia mikroprocesorius ir 8 skaitmenų 7 laikotarpį skaitmeninis LED ekranas, taip pat gali būti prijungtas prie baro diagramoje rodyti arba 64 nepriklausoma LED.Ji apima gabalas B tipo BCD programuotojas, kelis nuskaitymo grandinės, laikotarpis žodis ratai, bet taip pat tai yra 8 * 8 statinė RAM naudojama saugoti kiekvieną duomenis.Tik išorinį registre naudojami nustatyti kiekvieno LED segmentų srovė.

Patogus keturių vielos serijos sąsaja gali jungtis visos bendrojo mikroprocesorius.Kiekviena duomenų galima spręsti, atnaujinimas, don\ \ \\\\\\ \ 't reikia perrašyti visą ekraną.MAX7219 taip pat leidžia vartotojui kiekviena duomenų atrankos kodavimo, ar ne kodas.

Visa įranga Yra 150 mažas energijos suvartojimas uždarytas, analoginis ir skaitmeninis ryškumo reguliavimas, nuskaitymo riba registruoti vartotojai ekranas 1-8 duomenų bitai, ir tegul visi LED šviesos aptikimo modelį.

Reikia tik trijų IO nagų gali vairuoti aštuonių skaitmeninis vamzdžio!Skaitmeninis vamzdžio ekrane, kai mirgėjimo nemokamai!Paramos kaskados!

Pastaba:

1. Su VCC ir GND don\ \ \\\\\\ \ 't pasiimti atgal, taigi, kaip ne perdegti lustas

2.51 AMT P0 uosto reikia prijungti prie traukos pasipriešinimo, jeigu jūsų AMT nėra prijungtas prie traukti pasipriešinimo, can bus duomenų linija gavo kitos uosto

Žymos: max7219 segmentas, arduino ldr, ads1220, 7 segmentų arduino, am2320, 20n60 mosfet, led max7219, tof, lora wifi, dsi8b20.

Charakteristikos

Teorija Atsparumas Jutiklis
Prekės Pavadinimas HAILANGNIAO
Tipas Vibracijos Jutiklis
Naudojimas Temperatūros Jutiklis
Modelio Numeris MAX7219
Elemento Tipas Jutiklis
Medžiaga Mišinio
Galia Perjungimo Rele

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

5vnt/lo9 t MAX721Digital Vamzdis MAX7219 Led Modulis 8 Skaitmenų 7 Segmentų Skaitmeninis

5vnt/lo9 t MAX721Digital Vamzdis MAX7219 Led Modulis 8 Skaitmenų 7 Segmentų Skaitmeninis

Panašūs produktai: