Nauja Išpardavimas
Automobilių Stiklai Organizatorius Laikymo Dėžutė Padidinti

Automobilių Stiklai Organizatorius Laikymo Dėžutė "Chevrolet Cruze TRAX Aveo Sonic Lova Plaukti Lygiadienis Captiva Volt" Camaro Kobalto Matiz Kibirkštis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.47

Dalintis

Apie prekę

Su šiuo patogiu ramstis kišenėje, jums nebereikia nerimauti apie tai, kaip įdėti šiek tiek mažas straipsniai jūsų automobilį.

Jis yra pagamintas iš puikios medžiagos, kad jūsų vairavimo gyvenimo patogu.Jis yra netoksiškas, beskonis, pagrįstą dizaino ir gero saugos reikalavimams.

Ne tik ramstis kišenėje gali būti geras pagalbininkas jūsų vairuotojo gyvenimą, bet taip pat lengvai saugojimo ir naudojimo laisvai.Toks praktiškas ir patogus daiktas, esate verta!

Savybės: visiškai naujas, aukštos kokybės, stovėti dėvėjimosi ir plyšimo, Mobilieji telefonai, tobaccos, ir tt, galėtų būti įdėti į ramstis kišenės Minkštos medžiagos yra naudojamos, siekiant užkirsti kelią vaikų sužeistas

Paprastas ir lengvas dizainas jūsų Mados gerai atrodanti automobilio dalykų geras pagalbininkas jūsų vairavimo gyvenimo

Medžiaga: Plastmasinis Išorinis Dydis: apytiksl. 7.5 cm(W) * 8.7 cm(H) * 3.3 cm(T) Vidinis Dydis: 6.5 cm(plotis) x 2,5 cm(T)

Spalva: Juoda, Žalia Pakuotės Turinys: 2 x Automobilių Ramstis Organizatorius Dėžutę

Žymos: aksesuaras " chevrolet sail, bostono apvalus buteliukas, taho, trax, daewoo matiz, spark, aveo sonic, oem chevrolet tracker, chevrolet cruze, chevrolet kryžius.

Charakteristikos

Elemento Aukštis 1cm
Modelis Kita
Lipdukas Rodymas Vidaus
Medžiagos Tipas ABS
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Ilgio 1cm
Pakuotė Ne Supakuoti
Elemento Plotis 1cm
Tipas Kitos 3D Lipdukas
Tipo Lipduku Kūrybos Lipdukai
Dizainas Spalvos Keitimas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Automobilių Stiklai Organizatorius Laikymo Dėžutė

Automobilių Stiklai Organizatorius Laikymo Dėžutė "Chevrolet Cruze TRAX Aveo Sonic Lova Plaukti Lygiadienis Captiva Volt" Camaro Kobalto Matiz Kibirkštis

Panašūs produktai: