Rankų darbo Mediniai Muilo Spintelės, Vonios kambario ir Virtuvės Reikmenys, Muilas, Krepšiai, Veido Muilu Apsaugos Maišeliai (5 Vnt.)

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.57

-28%

€7.74

Dalintis

Apie prekę

p { text-align: left; font-size: 20 taškų; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 20 taškų; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { plotis: 800px; text-align: left; }

UNIKALUS RANKŲ darbo MUILAS, LAIKIKLIAI: rankų darbo muilas patiekalai yra pagaminti iš natūralios medienos, kad yra be chemikalų ir netoksiški, lengvai valoma, ir jokios deformacijos.Nustatyta nagai ir stiprius klijus, kuris daro juos kietesnis ir patvaresnis.

UNIVERSALUS MUILAS KREPŠIAI: muilas maišeliai yra pagaminti iš natūralaus sizalio, ir tai labai patogu pakabinti ir sauso savo muilo maišeliai su medvilnės laidą.Jis gali gaminti turtingas putoja jūsų veido valikliu, muilas ar dušo želė greitai, o maudytis ir duše, ir jūs galite naudoti muilą maišeliai su pleiskanomis ir masažo jūsų oda.

PUIKI DOVANA: Ji galėtų būti geriausia dovana jūsų tėvai ir draugai.muilo laikiklį & muilo krepšys rinkinyje yra 100% plastiko nemokamai, visos dalys pakuotėje yra aplinkos-nemokama ir perdirbti.Tai padeda išvengti muilas iš tirpinant ir pratęsti jos tarnavimo laiką.Jokių alerginių visiems odos sąlygas.

muilo laikiklis yra pagamintas amatininkai, rankiniu būdu.Puikios kepimo lako procesas, muilo laikiklį nėra pelėsių, neturi aštraus kvapo, ir neteršia savo muilu.

muilo laikiklis yra praktiškas ir stilingas, ir gali būti puikiai integruotas į įvairių apdailos stilių.Dizainas griovelis ant paviršiaus ir tarpas tarp juostų galėtų sausų savo muilo greitai ir išsaugoti muilas.

Kaip naudotis muilo maišai?

1. Gavęs prekes, rekomenduojama plauti muilu maišelį su šiltu vandeniu pirmą kartą.

2. Vieta muilas, muilo maišelis (ar vietos, dušo želė ir veido valikliu dėl muilo maišelis).

3. Nuplaukite muilo maišelis gentally.

4. Patrinti muilu maišelį ranka gamina daug putų, tada jūs galite pradėti skalbimo ar maudymosi.

Specifikacija

spalva: picture spalva

Medžiaga: mediena + kanapių

dydis: muilo maišelis-apie 12 * 9cm muilo laikiklį apie 11.5 * 8.2 cm

Pakuotės Turinys:

2 x muilinės

3 x muilo krepšiai

Įspėjimas:

Visi bambuko ir medienos gaminių, turi būti pateikiamas vėdinama ir sausoje vietoje, kad išvengti pelėsių.Jei jūsų muilo patiekalas eiti pelėsių, mirkymas jį druska, vanduo (didelė koncentracija) ir išvalyti pakartotinai.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: viktorija vonios kambario aksesuarai, sienelėmis vonios kambario aksesuarai, vonia medienos priedai, chooper vonios kambario aksesuarai, gedy vonios kambario aksesuarai, garstyčių vonios kambario aksesuarai, medžio pertvaros vonios kambarys, vandentiekis vonios kambario aksesuarai, donkey vonios kambario aksesuarai, prekės ženklo vonios kambario aksesuarai.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga medienos + kanapių

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Rankų darbo Mediniai Muilo Spintelės, Vonios kambario ir Virtuvės Reikmenys, Muilas, Krepšiai, Veido Muilu Apsaugos Maišeliai (5 Vnt.)

Rankų darbo Mediniai Muilo Spintelės, Vonios kambario ir Virtuvės Reikmenys, Muilas, Krepšiai, Veido Muilu Apsaugos Maišeliai (5 Vnt.)

Panašūs produktai: