JQHYART Modernios Sienos Menas Graffiti Meno Spalvingas Mergina, Tapyba, Plakatas Spaudinių Tapybos ant Drobės be Rėmelio Nuotraukas, Namų Dekoro

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.71

-50%

€15.43

Dalintis

Apie prekę

· Priimtiną kainą.Mes galime padėti jums surasti labai balansas tarp kokybės ir kainos.Mėginio kaina gali būti grąžinti po užsakymo patvirtino.

· Geros kokybės.Mes turime griežtas kokybės kontrolės sistema ir gerą reputaciją rinkoje.

· Geras aptarnavimas.Atsakas bus vykdoma 24 valandos gavusi bet kokį skundą ar prašymą.

· Aplinkos Apsauga.Mes turime advanced & aplinką tausojančios sistemos

· 1. Kaip apšvietimo efektai, spalvos objektų gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos.

· 2. Laikykite žemyn, laivybos išlaidų ir išvengti rėmo sugadinta dėl laivybos, ši drobė spausdinti tapyba yra be viduje ir už kadro, bet šis dydis yra įprastų nuotraukų rėmo dydis ir jūs galite gauti tinkamo dydžio rėmas lengvai

· 3. Tapyba yra ne rankų darbo, tai yra spausdinami mašinos.

· 4.mūsų tema apima taip, kaip nurodyta toliau:

· Meno Vaikams, Astronomijos ir Kosmoso, Gėrimų, Knygų Iliustracijas, Komiksus, Šokių, Švietimo, Fantazija, Mados, Maisto, Pomėgius, Atostogas, Namų ir Židinys, Humoras, Žemėlapiai, Motyvacijos, Filmai, Muziejai, Muzikos, Scenos Meno, Vietose, Leidiniai, Religija ir Dvasingumas, Sezonai, Sporto, natiurmortas, Televizijos, Transportas, Apipavidalinimas ir Simboliai, Pasaulio Kultūra.

TOP KATEGORIJOS

Dekoratyvinės Dailės, Abstraktus, Meno, Fotografijos, Derliaus Meno, Vaizduojamojo Meno, Šiuolaikinio Meno, Juoda ir Balta Fotografija, Botanikos, Scenic, Gyvūnai.

KAMBARIAI: Baras, Rūsys, Fojė, Žaidimų Kambarys, Garažas, sporto Salė, Prieškambario Namuose, Biure, Namuose, Teatras, Vaikų Kambarys, Skalbimo Kambarys.Apie paslaugą

Prekės bus išsiųstos per 2-3 darbo dienas, gavęs jūsų mokėjimą.Mes laivas elementą lovio e-Pakelio ar Kinija Paštu ir Honkongo Paštu.

Tarptautinės pirkėjų pastaba: Pristatymo terminas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 30-35 dienas, ir būkite kantrūs, dėl atvykimo.

Žemiau yra laivybos laikas lentelė daugybė (dėl muitų politika ir pervežimą, kai kuriose apskrityse užtruks apie 4-6 savaites atvykti).

Pietryčių Azija: 10-15 dienų

Vakarų Azijoje ir šiaurės Azijoje: 15-25 dienų

Artimuosiuose Rytuose: 15-25 dienų

JAV: 10-20 dienų

UK/AS: 15-25 dienų

Kanada: 20-25 dienų

Belgija/Prancūzija/Vokietija/Švedija): 20-30 dienų

Rusija: 25-45 dienas

Likusioje Europoje: 25-35 dienas

Centrinė ir Pietų Amerika: 25-40 dienų

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.Mes taip pat siūlome EMS ir DHL shipping jei jums bus sumokėti papildomą laivybos mokestis, susisiekite su mumis dėl išsamesnės informacijos mokestis.Ačiū.

Žymos: abstraktusis menas, rėmas, nu rėmelį, rėmas nu, dekoro rėmo sienos, grafiti sienos, grafiti namuose, grafiti spray, rėmas grafiti, ant sienos plakatas, mados sienos dekoruotos drobės, su rėmu.

Charakteristikos

Sienos Meno Tapybos Šiuolaikinė Tapyba
Medžiaga Drobė
Drobė Spausdinti Sienos Nuotrauka
Namų Dekoro Tapyba Tapyba Meno
Rėmelio režimu Neįrėminti
Dekoratyvinis Nuotraukas Drobė Menas
Paramos Bazės Drobė
Sienos Menas Drobė tapyba
Sienos Menas Sienų Tapyba
Dalykai Paveikslas, Tapyba
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Spausdinti Tapyba Drobė Sienų Tapyba
Modelio Numeris QC1219
Formos Horizontalus Stačiakampis
Tipas Drobė Spaudiniai
Originalus No
Forma Vieną
drobė, tapyba Jokių Rėmelių Tapyba
Rėmas No
Technics Purškiamojo Dažymo
Prekės Pavadinimas jqhyart
Paveikslas, Tapyba Horizontalus Stačiakampis Tapyba
Drobė Meno Tapybos Nuotrauka
Stilius Modernus
Nuotraukos Meno Kambarį Tapyba
tapyba ant drobės sienų dekoras

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

JQHYART Modernios Sienos Menas Graffiti Meno Spalvingas Mergina, Tapyba, Plakatas Spaudinių Tapybos ant Drobės be Rėmelio Nuotraukas, Namų Dekoro

JQHYART Modernios Sienos Menas Graffiti Meno Spalvingas Mergina, Tapyba, Plakatas Spaudinių Tapybos ant Drobės be Rėmelio Nuotraukas, Namų Dekoro

Panašūs produktai: