1PCs Multi-funkcija Nerūdijančio Plieno savigynos Žiedai Moterims Kačių Ausų Dizaino Žiedas Karka

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.51

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas: • 100% Brand new ir aukštos kokybės. • Paprastas ir stilingas dizainas, tinka tiek vyrams ir moterims, pasinaudoti greitai ir lengvai imtis, kritinėse situacijose gali būti greitai nešioti ant pirštų savigynos! • Tai gali būti kabliukas keychain kasdieniniam naudojimui, gali savigynos priemonė ir puikus lauko kempingas. • Lengvas, lengva nešiotis.Techniniai Duomenys : • Medžiaga: Lieti. • Spalva: Spalva atsitiktiniai pristatymo. • Svoris: 12g/Vnt. • Plotis: 7mm Atkreipkite dėmesį: 1. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą. 2. Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, Prašome suprasti.Rinkinį sudaro: 3 x naudinga, random spalvos metalo piršto žiedą, Atsiliepimai

Mes, yra malonus ir sąžiningas pardavėjas.Ir tikiuosi, kad kiekvienas mūsų klientai galės mėgautis savo pirkinių nuo mano Taiji.lt parduotuvėje.Mes galėsime eiti per mūsų grįžtamojo ryšio failą reguliariai laikotarpį, ir paliks teigiamą grįžtamąjį ryšį dėl visų mūsų natūra klientams.Jei jūs esate laimingas su pirkimų čia, 5 žvaigždučių reitingą teigiami, būtų dėkingi.Ir jei turite kokių nors klausimų, susijusių su bet kokio sandorio, prašome nedvejodami susisiekite su manimi, prieš jums palikti jokių atsiliepimų.Ačiū.Tikimės, kad kiekvienas klientai gali palikti 5 žvaigždučių reitingą teigiamų atsiliepimų, ačiū!

Klientų Aptarnavimas

Nes jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas.Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamą arba neutralų atsiliepimą, arba atidaryti bet kokį ginčą dėl Taiji.lt be ryšio, ačiū.Mes tikime, kad mūsų bendravimas padės išspręsti šią problemą už jus.Ir jis neleis jums žemyn.Jūs žinote, bet neigiamas arba neutralus, arba ginčo skauda abiejų pusių, ir neleis, kad problema tikrai bus išspręsta.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus Dėl skirtingos laiko zonos tarp Kinijos ir savo vietą, kartais atsakyti į jūsų pranešimą bus lėtesnis, su 6-10 valandų.Mes atsakyti į pranešimus pirmadienį-penktadienį per darbo valandoms, ir dauguma pranešimai atsakė per 1-2 darbo dienas.Būkite kantrūs!Ačiū!

Žymos: katė gynybos, apsaugoti žiedas, karka žiedas savigynos, širdies pakabukas, žiedas, vyrų šuolio, atveju 5s iphon, gynybos žiedas savarankiškai, chameleonas žiedas, paslėptas žiedas, žalvario karka vyrams.

Charakteristikos

Metalų Tipas NERŪDIJANČIO PLIENO
Formos\modelis Gyvūnų
Lytis Unisex
Stilius Punk
Bauda ar Mados Mados
Tipas 660086
Elemento Tipas Žiedai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

1PCs Multi-funkcija Nerūdijančio Plieno savigynos Žiedai Moterims Kačių Ausų Dizaino Žiedas Karka

1PCs Multi-funkcija Nerūdijančio Plieno savigynos Žiedai Moterims Kačių Ausų Dizaino Žiedas Karka

Panašūs produktai: