WG-51 elektrinės platforma 50 kvadratinių vamzdžių lenkimo mašina automatinė

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€960.15

-2%

€989.84

Dalintis

Apie prekę

Hidraulinės vamzdžių girtas mašinos

Prašome pažymėti, ši mašina yra per sunkus, gali tik laivas jūra arba traukiniu.pardavėjo pristatymas metodas.Pagrindinės Savybės 1. Naudoti CNC kompiuterio valdymo skydelis lenkimo kampais ir partijomis. 2. Pavara yra patvarus ir priežiūra yra patogus, tik pridėti tepalas tepalo į greičių dėžė. 3. Plonas vamzdelis ir storas vamzdis galėtų gerai dirbti pagal šią mašiną. 4. Footswitch pridėti CNC operacija, tegul vamzdžių apdorojimo, todėl paprasta ir patogu.Modelis WG-51 Galia 4 KW Įtampa 380V, 50hz Variklio greitis 25RPM Vamzdelio skersmuo Φ16-50mm Kampas kiekis 9 vnt. Vamzdžio storis ne didesnis kaip 3 mm Svoris 260KG Matmenys 90*65*80cm

Mieli draugai, prašome perskaityti man prieš perkant Importo muitai ir mokesčiai, yra pirkėjo atsakomybė, mūsų kainos nėra jokių custom mokesčius.Jei sklypas gauti griežtai tikrinami pagal užsakymą.Jūs vis dar reikia mokėti mokestį, aišku, pagal užsakymą.Mes negalime prisiimti muitų mokesčiai.Prekių grąžinimo išlaidas būtų dėl klientų atmesti muitinės formalumus. * Jei turite kokių nors problemų su produkto, pristatymo, paslaugų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes atsakas pirmą kartą ir stengiamės jums padėti ją išspręsti.Prašome nepalikite neigiamo grįžtamojo ryšio arba atidaryti ginčas be ryšio * Prašome būtinai atidaryti siuntinių ir patikrinkite elementus, prieš pasirašant paketą, atidarykite parcel post pareigūno buvimas, Jei sklypas sugadintas, arba tuščia (pavogtas), paprašykite post office pateikti oficialų dokumentą, ypač teiginys prašymą popieriaus.fotografuoti / išpakuokite vaizdo ir susisiekti su mumis pirmą, mes reakcijos laiku. * Jei manote, patenkinti produkto, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių atsiliepimus, jūsų skatinimas yra mūsų motyvacija.

Žymos: besiūlių plieno vamzdžių, silikono vamzdžių lenkimo, aukso hidraulinis presas, hydraul siurblys, elektros keltuvo platformos, didelis elektrinių įrankių, miršta hidrauliniai, fiksavimo vamzdis, hidraulinės kėlimo platformos, vandens hidrauliniai.

Charakteristikos

Tipas Hidraulinis Pjovimo Įrankiai
Naudojimas Komercinės Gamyba
Prekės Pavadinimas OSSIEAO
Modelio Numeris WG-51
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

WG-51 elektrinės platforma 50 kvadratinių vamzdžių lenkimo mašina automatinė

WG-51 elektrinės platforma 50 kvadratinių vamzdžių lenkimo mašina automatinė

Panašūs produktai: