Išorės Padidino Antenos, Antenų Skaitmeninio Radijo DAB+ Box, skirta "Android" 8.1/9.0/10.0 Automobilio Radijo Grotuvas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€25.37

-28%

€35.73

Dalintis

Apie prekę

Pagrindinės SAVYBĖS:Unikalus dizainas su aukso spalvos korpusu, mados ir gražus!Su šiuo DAB+ Lange galite mėgautis aukščiausios garso kokybės DAB+ jūsų automobilį nuo dabar!Komplekte antena pati yra geras, padidino funkciją, didelio jautrumo, naudokite MCX uosto prisijungti.Plug and play, USB lizdas tiekia elektros DAB+ Lauką ir prijungus Antena, nereikia papildomo maitinimo kabelis

Subtilus Dizainas, lengva įdiegti, su 1m USB Adapteris, Maitinimo Laidas ir 3meter Antenos Kabelį.Stabili, gavimo ir didelis signalo ir triukšmo santykis, stereo garsas, kokybės klasė

Kas yra DAB+:DAB yra trečiosios kartos transliacijos po tradicinės analoginės transliacijos AM/FM Skaitmeninis Garso Transliavimo.DAB+ yra patobulinta versija DAB technologija.Tai gali būti suderinama su DAB taip pat.

Nauja radijo ryšio standartas DAB: Skaitmeninis Garso Transliavimo leidžia multi-regiono muziką su savo vietos gerai žinomų ir naujų kanalų.CD garso kokybės ir triukšmo-nemokamai puikios perdavimo padaryti DAB Radijo ypatinga patirtis transporto priemonės.DAB+ (Skaitmeninis Garso Transliavimo) pamažu pakeitė tradicinės analoginės roadcast AM/FM.Nuolat didėjant kanalų ir plėtra stoties teritorijoje greičiau padaryti DAB prieinama beveik visoje Europoje.

Kaip veikia DAB+ dėžė:1. Po to, kai jūs prijunkite DAB+ su automobilio Multimedia, spustelėkite ant "DAB+" programą (tai turėtų būti įdiegta iš anksto).2. Patikrinkite, ar DAB+ signalas, žr. viršutiniame kairiajame kampe signalo būseną.3. Spustelėkite paieškos piktogramą, jis bus rasti DAB+ stočių ir išsaugokite dešinėje pusėje.

Produkto aprašymas:

DAB+ Skaitmeninis Garso Transliavimo Imtuvas Dėžutė, prijunkite savo USB Kištukas su "Android" Automobilio multimedijos Bloko, jūs galite gauti DAB+ skaitmeninis radijas automobilio stereo ir mėgautis šeimyna-lygis garso savo automobilyje.kuriame gali tilpti visas mūsų Erisin android automobilio multimedijos įrenginio ir dauguma kitų Android 8.1 / 9.0 / 10.0 ar abovehead vienetas rinkoje.Visi mūsų Erisin android automobilio multimedijos buvo iš anksto įdiegta DAB+ App, ir jūs galite gauti DAB Apk failą iš jav įdiegti jį kitame "android" galvos vienetas.

Parametras:

Darbo Temperatūra: -20 C~+70 Laipsnių Celsijaus

Maitinimo šaltinis: 5V USB Prievadas

Dažnių Diapazonas: 174-240MHz

Kanalų Atskyrimas: 55dB

Kanalo Skirtumas: +/-3dB

Įvesties Varža: 50Ohm

Antenos Įvestis Tipas: MCX

Ilgis USB Adapteris, Maitinimo Kabelis: 1M

Ilgis Padidino Antenos Kabelis: 3Meter

Spalva:Aukso

Medžiaga:plastikas

Pakuotės Turinys:

1* DAB+ Box

1* 1M USB Adapteris, Maitinimo Kabelis

1* 3Meter Padidino Antena

1* Instrukcija

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: "android" box car, skaitmeninis radijas android, dab plius, DAB, automobilių dab radijas, fm imtuvas tecsun, smartphon, "android" automobilių, dab langelį automobilį, "android", dab radijas.

Charakteristikos

Ilgis USB Adapteris, Maitinimo Kabelis 1M
Įėjimo Pilnutinė Varža 50ohm
Specialios Funkcijos Radijo Imtuvas
Sertifikavimo NĖRA
Antenos Įvestis Tipas mcx
Dažnio Diapazonas 174240MHz
Kanalo Skirtumas 3dB
Ilgis Padidino Antenos Kabelis 3meter
Funkcija Android 5.1 ir aukščiau
Laikymo temperatūra 20 Celsijaus 80 Celsijaus
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Camlive
Darbinė Temperatūra 20 Celsius70 Celsijaus
Ekrano Dydis NĖRA

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Išorės Padidino Antenos, Antenų Skaitmeninio Radijo DAB+ Box, skirta

Išorės Padidino Antenos, Antenų Skaitmeninio Radijo DAB+ Box, skirta "Android" 8.1/9.0/10.0 Automobilio Radijo Grotuvas

Panašūs produktai: