Nešiojamas GRILIS GRILIS Veidrodėliai Nerūdijančio Plieno GRILIS Grilis Lengva Valyti Aukštos Temperatūros Lauko Kempingas Iškylą GRILIS Įrankis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€21.62

-32%

€31.80

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、Aukštas Degimo Efektyvumas: Ne dedamas tiesiai ant žemės, lengva valyti nepaliekant jokių pjuvenų. 3D apyvartą, vėdinimo projektavimas, aukštas degimo efektyvumas.

2、Nerūdijančio Plieno Plokštė: yra nerūdijančio plieno plokštės apačioje, siekiant išvengti medžio iškritus.Atskiras anglis plokštelės ir pelenų plokštelės, siekiant palengvinti pelenų tvarkymu.

3、Rūdžių Atsparia: Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, ilgaamžiškumas, atsparus nuo rūdžių ir deformacijos.Gerai suplanuotas, stabilus.Ateina su saugojimo krepšys.Saugoma apie 33.5 cm x 23.5 cm x 1cm, lengva nešiotis.Surinkti apie 39cm x 26cm x 24.5 cm.

4、Aukšta Šilumos Varža: Pagaminti iš didelio stiprio nerūdijančio plieno ir dingo per 100 valandų nepertraukiamo degimo bandymą.Dėklas ir laikiklis nebus deformuotas ir aukšta šilumos varža.

5、Platus naudojimas: Gali būti lengvai saugomi, gali būti išardyti lengva valyti.Tinka kempingas, paplūdimys, lauko, sodo, žvejyba, alpinizmas ir kt.Taip pat gali būti naudojamas sode arba patalpoje.

1.Aukštas Degimo Efektyvumas: Ne dedamas tiesiai ant žemės, lengva valyti nepaliekant jokių pjuvenų. 3D apyvartą, vėdinimo projektavimas, aukštas degimo efektyvumas.

2.Nerūdijančio Plieno Plokštė: yra nerūdijančio plieno plokštės apačioje, siekiant išvengti medžio iškritus.Atskiras anglis plokštelės ir pelenų plokštelės, siekiant palengvinti pelenų tvarkymu.

3.Rūdžių Atsparia: Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, ilgaamžiškumas, atsparus nuo rūdžių ir deformacijos.Gerai suplanuotas, stabilus.Ateina su saugojimo krepšys.Saugoma apie 33.5 cm x 23.5 cm x 1cm, lengva nešiotis.Surinkti apie 39cm x 26cm x 24.5 cm.

4.Didelė Šilumos Varža: Pagaminti iš didelio stiprio nerūdijančio plieno ir dingo per 100 valandų nepertraukiamo degimo bandymą.Dėklas ir laikiklis nebus deformuotas ir aukšta šilumos varža.

5.Platus naudojimas: Gali būti lengvai saugomi, gali būti išardyti lengva valyti.Tinka kempingas, paplūdimys, lauko, sodo, žvejyba, alpinizmas ir kt.Taip pat gali būti naudojamas sode arba patalpoje.

Savybės:

1. Tinka lauko veikla, pavyzdžiui, renginius, kelionės, kempingas, žvejyba, kopimas į kalnus.Taip pat jį galima naudoti sode arba patalpoje.

2. Pagamintas iš maisto kokybės, 304 plieno, atlaiko aukštą temperatūrą, nr. cheminė danga, be jokių kenksmingų medžiagų, korozijos ir deformacijos atsparumą.

3. Daugiafunkcinis krosnis.Gali būti naudojamas kaip grilis, laužo ar orkaitėje.

4. Anglis, malkos, alkoholio viryklė, kietasis kuras, žvakės ir kt.gali būti naudojamos kaip kuras.

5. Lengva nešti: storis yra apie 2cm.Ateina su saugojimo krepšys.Tinka lauko veikla, pavyzdžiui, kelionės, kempingas, žvejyba ir alpinizmas.

Medžiaga: 304 nerūdijančio plieno

Dydis: 39*26*24.5 CM/15.35*10.24*9.65 į

Pakavimo Sąrašas:

1*GRILIS grilis

1*Laikymo Dėžutė

3*Fork

Žymos: plieno nešiojamas grilis anglis grilis grilis, nešiojamų nerūdijančio plieno mini grilis grilis, plieno grilis grilis veidrodėliai, barbekiu mėsa string, grilis ne klijuoti, flat iron spray, maisto garnyras, žuvų kamuolys grilis, lauko mini grilis grotelės iš nerūdijančio plieno, billetera veganų.

Charakteristikos

Medžiaga NERŪDIJANČIO PLIENO
Vienkartiniai No
Su Uždegimo Prietaiso ar Ne Nėra Įtrauktos
Taikymo Metodas vadovas
Naudojimo Sąlygos Normalios Lauko
Taikoma Prieskonių Tipas Kita
Struktūra PADALINTI

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamas GRILIS GRILIS Veidrodėliai Nerūdijančio Plieno GRILIS Grilis Lengva Valyti Aukštos Temperatūros Lauko Kempingas Iškylą GRILIS Įrankis

Nešiojamas GRILIS GRILIS Veidrodėliai Nerūdijančio Plieno GRILIS Grilis Lengva Valyti Aukštos Temperatūros Lauko Kempingas Iškylą GRILIS Įrankis

Panašūs produktai: