Belaidžio "Bluetooth" Pakeitimo Valdytojas Nintend Jungiklis Joystic Valdytojas NS Nitendo Jungiklis Žaidimų valdiklis Nintendos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€25.85

-28%

€36.40

Dalintis

Apie prekę

Tai yra Normali "Bluetooth" Valdiklį tinka įjunkite konsolę .

Pagaminti mūsų facotry GTIPPOR.Pagamino NE "Nintendo".

Savybės

1) Ši pora valdikliai, suderinama su Įjunkite konsolę ir tik palaiko "Bluetooth" ryšį.

2) Jis gali būti naudojamas kaip visa valdiklis taip pat gali būti naudojamas kaip dviejų nepriklausomų kontrolierių.

3) nereikia įdiegti bet kuris vairuotojas, jis gali būti naudojamas tik vieną kartą, prijungtas prie Jungiklio konsolės "Bluetooth" kodą rungtynės.

4) Belaidžio Ryšio " Bluetooth V3.0 ryšys, mažesnis trukdžių, stabilų signalo prijungimas ir paprastas naudojimas.

5) Built-in su 300mAh polimero ličio baterija, ji gali būti nuolat naudojami maždaug 4h po visiškai įkrauta.

6) Jis palaiko judesio aptikimo funkcija per įmontuotą Giroskopą kiekvienoje valdytojas.

7) Jis palaiko vibracijos funkcija per built-in motor kiekvienoje valdytojas.

8) Multiplayer žaidimai gali būti žaidžiamas jungiantis daugiau bevielio kontrolierių vienu metu Pereiti konsolę.

9), Ergonomiškas dizainas ir lengvas statybos padaryti tai patogiai net ir ilgai valandų nepertraukiamo žaidimų.

10) Tai gali būti naujovinami iki programinės įrangos atnaujinimas per USB laidas prijungti prie KOMPIUTERIO.

Mygtuką trumpas aprašymas

1) NAMŲ raktą: Galia valdytojo arba vykdyti komandas iš Įjunkite konsolę.

2) D-Pad": Aukštyn, žemyn, kairėn ir dešinėn.Jis gali būti lengvai valdomi, aštuonių krypčių; ji veikia kaip funkcinių valdymo klavišais, naudojant Kairės Kontrolieriaus, kaip nepriklausomo valdytojas.

3) Funkcija valdymo klavišus: A, B, X, Y. Puikus pagrindiniai projektavimo, jautrus ir greitai piršto operacija.

4), Paliktas lazdas ir Teisę klijuoti: Neoteric 3D stick gali būti naudojamas tiksliai 360° iš visų pusių.

5) Funkciniai klavišai: L1, R1, L2, R2. Sukelti ir pečių klavišus atlikti greitą atsakymą funkcija.

6) Ekrano klavišas: Take screenshot ir saugoti; ji veikia tik "HOME" mygtuką, kai, naudojant Kairės Kontrolieriaus, kaip nepriklausomo valdytojas.

7) Reset mygtukas: trumpai paspaudus šį klavišą, iš naujo skylę į galios valdiklis išjungimas norėdami išjungti valdiklio iš konsolės.

8) Atrakinti raktas: Kairėje atrakinti raktas ir teisę atrakinti raktas.Paspauskite ir palaikykite tiek atrakinti klavišus vienu metu išleisti Įjungti konsolę.

C onnecti ng instrukcija

1) Prisijungimas prie Jungiklio konsolės pirmą kartą

Galios Jungiklis konsolę, pagrindinėje sąsajoje, konsolės, pirštais spauskite "Kontrolieriai", "Keisti Rankena/įsakymas" ateiti į šią porą modelio sąsaja", Paspauskite L + R duomenų valdytojo", ignoruoti "L + R".

Pastaba: Prašome suporuokite ir prijunkite kiekvienas duomenų valdytojas, šiuo porą modelio sąsaja Įjunkite konsolę.

A. Jungiantis porą valdytojai (Kairėje C ontroller plius Teisę Controlle r) kaip Visa Valdytojas

1 žingsnis: Paspauskite mygtuką "į kairę D-Pad" klavišą plius "ekrano" mygtuką ir palaikykite 5s galia Kairėje duomenų Valdytojas, keturi šviesos Diodai bus mirksi greitai ir circularly, kai vienas (ar daugiau) iš Led yra kietas, šviesus, tai reiškia, kad duomenų valdytojas yra suporuotas su konsolės sėkmingai.

2 žingsnis: Paspauskite "Y" raktas plius "HOME" mygtuką ir palaikykite 5s į valdžią Teisę Valdytojo, keturi šviesos Diodai bus mirksi greitai ir circularly, kai vienas (ar daugiau) iš Led yra kietas, šviesus, tai reiškia, kad duomenų valdytojas yra suporuotas su konsolės sėkmingai.

3 žingsnis: Po to, kai abu valdikliai yra suporuotas su konsole sėkmingai, paspauskite "L1" klavišą plius "R1" klavišą, tuo pat metu, kai atitinkama LED (- ai) bus kietas šviesus kiekvienoje abu valdikliai, tai reiškia, kad Visą Valdytojas (Kairėje Valdytojas + Teisė Valdytojas) yra prijungtas prie konsolės sėkmingai ir paruoštas naudoti.Paspauskite "B" klavišą, norėdami grįžti į pagrindinį sąsaja konsolės

B.Pajungimas į Kairę Kontrolieriaus, kaip nepriklausomo valdytojas

Paspauskite mygtuką "į Kairę D-Pad" klavišą plius "ekrano" mygtuką ir palaikykite 5s galia Kairėje duomenų Valdytojas, keturi šviesos Diodai bus mirksi greitai ir circularly, kai vienas (ar daugiau) iš Led yra kietas, šviesus, tai reiškia, kad duomenų valdytojas yra suporuotas su konsolės sėkmingai; paspauskite "SL" klavišą plius "SR" klavišą, tuo pat metu, kai atitinkama LED (- ai) bus kietas šviesus Kairėje Valdytojas, tai reiškia, kad Kairėje Kontrolieriaus, kaip nepriklausomo valdiklis yra prijungtas prie konsolės sėkmingai ir paruoštas naudoti.Paspauskite mygtuką "į kairę D-Pad" klavišą, norėdami grįžti į pagrindinį sąsaja konsolės.

C.

Prijungimas Teisę Kontrolieriaus, kaip nepriklausomo valdytojas

Paspauskite "Y" raktas plius "HOME" mygtuką ir palaikykite 5s į valdžią Teisę Valdytojo, keturi šviesos Diodai bus mirksi greitai ir circularly, kai vienas (ar daugiau) iš Led yra kietas, šviesus, tai reiškia, kad duomenų valdytojas yra suporuotas su konsolės sėkmingai; paspauskite "SL" klavišą plius "SR" klavišą, tuo pat metu, kai atitinkama LED (- ai) bus kietas šviesus teisinga Valdytojas, tai reiškia, kad Teisė Kontrolieriaus, kaip nepriklausomo valdiklis yra prijungtas prie konsolės sėkmingai ir paruoštas naudoti.Paspauskite "A" klavišą, norėdami grįžti į pagrindinį sąsaja konsolės.

2) prie suporuoto Įjungti konsolę

A. Visą Valdytojas (Kairėje Valdytojas + Teisė Valdytojas): Paspauskite mygtuką "HOME" mygtuką ir palaikykite 2s į valdžią Visą duomenų Valdytojo, duomenų valdytojas, bus prijungti prie konsolės, automatiškai vėl.

B. nepriklausomas Kairėje Valdytojas: Paspauskite "Ekrano" mygtuką ir palaikykite 2s galia Kairėje duomenų Valdytojo, duomenų valdytojas, bus prijungti prie konsolės, automatiškai vėl.

C.

Nepriklausoma Teisė Valdytojas: Paspauskite "HOME" mygtuką ir palaikykite 2s į valdžią, Teisę, duomenų Valdytojo, duomenų valdytojas, bus prijungti prie konsolės, automatiškai vėl.

Žymos: žaidimų valdiklis žaidimai, fix nintendo jungiklis valdytojas, kovos žaidimas valdytojas, pg 9087, nintendo jungiklis controlers, arcad kreiptuką, hori padalinta pad pro, kreiptuką pc, manette nintendo jungiklis valdytojas, valdymo jungiklis pro.

Charakteristikos

Suderinamos Prekės/Modelis nintendo
Modelio Numeris Valdiklio Jungiklį
Kilmės KN(Kilmės)
Sąsajos Tipas "Bluetooth"
Tipas Gamepads
Pakuotė Taip
Nintendo Modelis nintendo jungiklis
Prekės Pavadinimas GTIPPOR

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Belaidžio

Belaidžio "Bluetooth" Pakeitimo Valdytojas Nintend Jungiklis Joystic Valdytojas NS Nitendo Jungiklis Žaidimų valdiklis Nintendos

Panašūs produktai: