Nešiojamos Belaidžio ryšio Adapteris "Bluetooth" 5.0 Imtuvas Siųstuvas Mini Stereo "Bluetooth" RCA AUX USB 3,5 mm Belaidžio Garso Imtuvą

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.84

-26%

€2.52

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

- Tai labai nešiojamų, lengvas belaidis garso siųstuvas & imtuvas yra ideali belaidžio garso sprendimas įvairiausiose situacijose ir naudoja.

- Siųstuvas režimas:belaidžiu ryšiu siunčia garso iš jūsų ne "Bluetooth" TV, namų stereofonine sistema arba CD grotuvas, "Bluetooth" ausines ar garsiakalbius.

- Imtuvo režimas: belaidžiu ryšiu siunčia garsą iš jūsų "Bluetooth" įjungtas telefono, planšetinio ar asmeninio kompiuterio į savo laidinę stereo, garsiakalbius arba ausines.

- Su įtraukti 3.5 mm kabelio, šis adapteris gali būti plačiai naudojamas kompiuteris, nešiojamas, namų stereofonine sistema, ausinių, išmanusis telefonas, Mp3 grotuvas, CD grotuvas ir kt.

Techniniai duomenys:

Mėlyna Šviesa: Imtuvo Režimas

Raudona Šviesa: Siųstuvas Režimas

"Bluetooth" Versija: 5.0 + EDR

Veikimo Diapazonas: daugiau kaip 10 metrų (be kliūčių)

Pakuotė:

1 x "Bluetooth" 5.0 Garso Siųstuvas/Imtuvas, Adapteris,

1 x 3.5 mm Aux Kabelis

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Žymos: blutooth pc, belaidžio spdif, dvigubas jungtis, usb, garso blutooth, "bluetooth" rca, tv belaidžio, blitzwolf bw br4, "bluetooth" vikefon, bt siųstuvas, aptx hd spdif.

Charakteristikos

WIFI Standartą NĖRA
Garso Takelio Dvigubas
Parama AAC No
Paramos Apt-x No
Sąsaja USB
Pakuotė No
Kiekis GARSO
Modelio Numeris SY317
Parama Atminties Kortelės No
Aukštos Raiškos Palaikymo NĖRA
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Prekės Pavadinimas ANENG
Funkcija NĖRA

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamos Belaidžio ryšio Adapteris

Nešiojamos Belaidžio ryšio Adapteris "Bluetooth" 5.0 Imtuvas Siųstuvas Mini Stereo "Bluetooth" RCA AUX USB 3,5 mm Belaidžio Garso Imtuvą

Panašūs produktai: