8mm Šviečia Spalvotų Kristalų Pilvo Žiedas, Auskarai Bamba Pradurta Ombligo White bamba Žiedai Helix Auskarų Nombril Pircing

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€0.97

-37%

€1.56

Dalintis

Apie prekę

Starbeauty 8mm Šviečia Spalvotų Kristalų Pilvo Žiedas, Auskarai Bamba Pradurta Ombligo White bamba Žiedai Helix Auskarų Nombril Pircing Kūno Juvelyrika Dovanos M804

1. Tipas: Bamba Žiedas, Auskarai, Helix auskarų, bamba žiedai, auskarai Papuošalai

2. Savybės : Anti-Alergijos, mados ir originalus

3. Spalva: Daugiaspalvis, balta, rožinė, ežero mėlyna,ren, violetinė, juoda ir tamsiai mėlyna

4. Būklė : Unikalūs ir aukštos kokybės

5. Medžiaga: Chirurginis Nerūdijantis Plienas ir AAA Cirkonis akmuo bamba Pradurta

6. Pakuotė: 1 vnt Auskarų.Saugus pakavimas

vel žiedai bamba bamba, vyrų, auskarų, nosies žiedų, pilvo žiedas, pilvo auskarų, tragus, gabaritas, kamuolys, baras, sijos, bijou, pircing Ombligo , pilvo žiedas

SVEIKI ...

Mūsų įmonė yra profesionali veikia verslo daugelyje rūšių juvelyriniai dirbiniai ir grožio reikmenys.Jei esate individualus pirkėjas,nepamirškite įtraukti mus į savo Mėgstamą Parduotuvę Sąrašą .Jeigu jūs esate didmenininkas ar platintojas ir taip pat ieško patenkinti verslo partnerį Kinijoje, prašome nedvejodami kreipkitės į mus per.

PROFESIJA DARO EXCELLENCE !!MES VERTI JŪSŲ PASITIKĖJIMO !!

Mokėjimas turėtų būti gautas per 24 valandas po jūsų pervedimo baigtas.Patvirtinę sėkmingo apmokėjimo ir siuntimo informacija, mes pasirūpinsime siuntą 2~3 dienų.

Sąlyginio deponavimo yra mūsų geriau mokėjimo metodą.Mes taip pat priima ir kitus įvairių mokėjimo būdą, pvz., Banko pavedimu, Western Union, Kredito Kortelės, visa,Master Card ir t.t.Jei atitinka visus mokėjimo problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ačiū.

Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo plėtrai.Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti PENKIŲ Žvaigždučių ir Teigiamų komentarų, kai jūs esate patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Jis bus jums tik 30 sek.Ačiū!

Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą, prašome nepalikite neigiamus ir neutralius atsiliepimus prieš bendravimą.Mes patikrins, ar grąžinti, arba grąžinti galima per 24 valandas.Ačiū jums labai !!

1. Spalvų Neatitikimas: nekilnojamojo spalvos gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos.Tai gali būti dėl kitų priežasčių, pvz., ekrano atspindys ekrane, šviesos poveikio ir kitų veiksnių.

2. Rusijos klientams: Prašome teisingai užpildyti savo vardą, pavardę imtuvas.Nes Po Rusijos Politikos, yra gana griežtos.Tai yra gyvybiškai svarbu jums gauti savo sklypo greitai ir sėkmingai.

Jūsų Pasitenkinimas Yra Mūsų Galutinis Siekimas.Tai, Ką Mes Sakėme, Yra Tai, Ką Mes Darome !!!!

Žymos: megztinis donne rose pink, spausdintuvo kasetė hp 10, remti korsetai atgal, megztinis dragon ball z 1, batų smeigės skaidrus, galiniai žibintai audi a3 2017, remti žiedai karvelis, balta taktinės kelnės, galiniai žibintai audi a3 2016.

Charakteristikos

Saugos Standartai CE standartas, Nikelio nemokamai, Švino nemokamai
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Starose
Lytis bamba žiedai moterims, merginos
Stilius Madinga
Modelio Numeris M804
Pakavimas 1 vnt * Profesionalios pakavimo
Proga Atsitiktinis papuošalai, savo nešioti , šalis , paplūdimio reikmenys , graži dovana
Elemento Tipas Kūno Papuošalai
Auskarų Tipas Pilvo Žiedas, Auskarai, Helix Auskarų Ombligo , Pilvo auskarų Nombril
Bauda ar Mados Mados
Kūno Papuošalai Tipas Bamba & Bell Mygtuką Žiedai
Formos\modelis ROUND
Medžiaga Chirurginio nerūdijančio plieno ir AAA Cirkonis akmuo
Ar didmeniniams ? TAIP. Daugiau Nuolaida didesnis užsakymo
Mados Elementai Dideli akmens bamba Pircing Kūno papuošalai, pilvo šokio aksesuaras
Drop laivyba ? TAIP. Be jokių pardavėjo informacija
Metalų Tipas NERŪDIJANČIO PLIENO

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

8mm Šviečia Spalvotų Kristalų Pilvo Žiedas, Auskarai Bamba Pradurta Ombligo White bamba Žiedai Helix Auskarų Nombril Pircing

8mm Šviečia Spalvotų Kristalų Pilvo Žiedas, Auskarai Bamba Pradurta Ombligo White bamba Žiedai Helix Auskarų Nombril Pircing

Panašūs produktai: