JINSE 999 Sidabro Raižyti Gėlių Bangle Rankų darbo Tailando Sidabro Moterų ir Vyrų Papuošalai Bangle Dydis Reguliuojamas WT023

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€21.46

Dalintis

Apie prekę

Dydis informacija

Gamintojas: JINSE

Medžiaga: 100% Nekilnojamojo 925 Sterlingas Sidabro .

Dydis : Platus 3.3 mm REF Vidinis Dia 52mm UŽ REF Svoris 14.8 g REF.

Tai verta pinigų.Ir jūs esate verta.

Informacija

Laivybos Sąlygos:

Mes paprastai laivas užsakymus per 24 valandas po apmokėjimo .

Siuntimas HK Post su Sekimo Numeriu.Paprastai ji turi 7-16 dienų pristatymas.

Jei norite, kad greičiau laivybos ir naudoti express, prašome susisiekti su mumis dėl laivybos kaina.Nemokamas pristatymas DHL, ar AVS arba UPS vertės pirmiau nei US$150.00, trunka apie 3-12 dienų atvykti.

Jeigu jūs dar?t gavo daiktą, už 20 dienų, nes mes siunčiame jį, prašome susisiekti su mumis.Paprastai jums bus gauti naują, ar visa grąžinamoji išmoka, jei jūs don?t, jums prekę pagaliau.

Laivybos Laikas:

2 darbo dienų užsakymų apdorojimo po gauto apmokėjimo.

Laivybos laikas yra maždaug 1 į 3 savaites, oro paštu iš Hongkong Post ar AVS Pasaulyje

Pastaba: Mes tikimės, kad jis atvyks laiku, bet kadangi tai yra tarptautinis pristatymo, laivybos laikas bus labai priklauso nuo kurjerių įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai.Dėkojame už jūsų supratimą.

Grąžinimo Politika:

Mažai tikėtinu atveju, kad deklaracija prašymą, pranešti mums per 7 dienų nuo sąskaitos gavimo .Daiktas turi būti grąžinamas toje tikslią būklės, kokios jie buvo išsiųsti.turi būti visos originalios detalės nepažeistos, pakartotinio komercinė būklės ,tačiau pirkėjai yra atsakingas už grįžta shiping kaina .

Jei jūs turite bet kurį elementą proplem, tiesiog rašykite mums greitai, mes padarysime viską, kad slove ji per 24 valandas.

Prašome don?t palikti blogų atsiliepimų, prieš kreipdamiesi į mus, tai nėra geriausias būdas slove proplem.ačiū!

Pašarų Atgal :

Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbu .mes nuoširdžiai kviečiame jus per kelias sekundes palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Labai ačiū !

Jei esate nepatenkinti mūsų daiktų ir paslaugų,nedelsdami susisiekite su mumis,mes ją išspręsti jūsų patenkinama, ir palikti jums malonu apsipirkti nuotaikos čia .

Žymos: rinkinys tarpinis aušintuvas bmw f21, pet plieno dubuo nuolatinis, nuotraukų rėmelis " david jones, "huawei" atveju fortnite 3e, ragnar lothbrok pakabukas, pet buteliai 100ml juoda, apsauginis stiklas nekilnojamojo q, saldus stilius diržo spalvų, asmeninį lempos širdies.

Charakteristikos

Nustatymo Tipas NĖRA
Stilius Mielas/Romantiška
Modelio Numeris WT023
Prekės Pavadinimas jinse
Pakavimas gabalas
Danga Antikvariniai sidabro padengtą
Apyrankės Tipas Bangles
didžiulis užsakymo Priimti
Vidinis Dia 52mm
Atvira No
svoris 14.8 g ref
Medžiaga Tailando Sidabrinė
Plotis 3.30 mm
Lytis MOTERIS
Bauda ar Mados Mados
spalva Kaip paveikslų paroda
Metalų Tipas Tailando Sidabrinė
Formos\modelis Gyvūnų
Suderinamumas Viskas Suderinama

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

JINSE 999 Sidabro Raižyti Gėlių Bangle Rankų darbo Tailando Sidabro Moterų ir Vyrų Papuošalai Bangle Dydis Reguliuojamas WT023

JINSE 999 Sidabro Raižyti Gėlių Bangle Rankų darbo Tailando Sidabro Moterų ir Vyrų Papuošalai Bangle Dydis Reguliuojamas WT023

Panašūs produktai: