5vnt Stumdomas Kelio Nešiojamą Klaviatūros Vonios kambarys Groove Skirtumas Namų Langų Durų Patvarus Valymo Šepetėlių Rinkinį, Nešiojamų Mažas Śmietniczka

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.94

-20%

€3.72

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

Pakuotė: 3PCS rankiniai groove skirtumas valymo priemonės(1 juoda, 1 mėlyna ir 1 rožinis). 2VNT śmietniczka valymo šepetys(1 juoda, 1 mėlyna).Iš viso 5VNT lango durų kelio valymo šepetėliu.

Medžiaga: rankena valymo šepetys yra pagamintas iš plastiko, patvarus, atsparus ir ne taip lengva nutraukti.Šereliai yra pagaminti iš kietos nailono.Nėra lengva iškristi arba deformuotis.

2 in 1 Valymo Šepetėlis: Vienas galas yra valymo šepetys nušluoti prarasti purvą, o kitas galas yra grandiklis, susemti užsispyręs purvo.

Į śmietniczka valymo šepetys yra išardomi.Vienas galas yra valymo šepečių ir kita yra śmietniczka surinkti ir pašalinti dulkes.

Praktiškas Dizainas: lenktas dizainas rankena yra labiau tinka suvokti.Padaryti savo valymas, lengviau ir patogiau.

Sukurta su maža anga lengvai pakabinta, siekiant sutaupyti vietos ir nusausinkite.

Naudojimas: Šis rinkinys yra naudojamas valymo groove ir atotrūkį langą, duris, stumdomas kelio, klaviatūra, baldai, buitinė technika ir kiti smulkūs spragas, kurias sunku išvalyti.

Tai svarbu ir praktiški valymo brush tool, namų, virtuvės, biuro, restoranų ir pan.

Specifikacija:

Medžiaga: Plastikas, Nailonas

Spalva: Multi

Matmenys(LxW):

Lenkta Rankena Valymo Šepetys: Apie 22x6cm/8.66x2.36inch

Śmietniczka Valymo Šepetys: Apie 18.5x2cm/7.28x0.79inch

Kiekis: 5vnt/set

Pakuotė:

1pc x Mėlyna valymo šepetys

1pc x Pink valymo šepetys

1pc x Žalia valymo šepetys

1pc x Black śmietniczka valymo šepetys

1pc x Mėlyna śmietniczka valymo šepetys

ATSILIEPIMAI

1. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

PRISTATYMAS 1. Paruošimo Laikas: mums reikia 3-7 darbo dienas parengti užsakymą, Ignoruojant kiek dienų perdirbimo lieka. 2. Nėra limitied Užsakymą/Vertė mūsų parduotuvėje.Mes siūlome nemokamas pristatymas visame pasaulyje dėl kiekis, bet ir bet kurio vertė-3. APO/FPO/DAP Laivybos atsiprašome, kad P. O. Dėžės ir karinės adresai (GOA, FPO) negali būti pristatytas.

REFOUND & KEISTIS

Mes turime KU komandos išbandyti jūsų užsakyti gaminiai yra veikti netinkamai, kol jie yra supakuoti ir išsiųsti.Tačiau jums reikia patvirtinti, kad jūsų suknelė dydis atidžiai prieš perkant (dydis rezultatai bus matyti po kiekvienu prekės).Dė: mes negalime sutikti keistis arba atšaukimas po jūsų užsakymas buvo vežamos.Toliau pateikta informacija yra reikalaujama, kai jūs atspindėti problemą: ----Užsakymo numerį ----vaizdo/vaizdo įrašo defektais, karoliukai.

Jei turite bet kokių klausimų apie grąžinimo politiką, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

MŪSŲ GARANTIJA, Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.Prašymą: 1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos. 2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje. 3. Grįžti laivybos mokestis buvo apmoka pirkėjas.

Žymos: vonios kambario grindų valymo šepetys, baterija valymo šepetys vonios kambarys, i8b, silicio vonios valymo šepetys, stalčių klaviatūra, nešiojamojo kompiuterio klaviatūra, kampe valymo šepetys, klaviatūros rii, odelės valymo šepetys, "bluetooth" lanksti klaviatūra.

Charakteristikos

Naudojimas Namų Valymo
Tipas Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga plastikiniai
Stilius Ranka
Prekės Pavadinimas HOUSEEN

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

5vnt Stumdomas Kelio Nešiojamą Klaviatūros Vonios kambarys Groove Skirtumas Namų Langų Durų Patvarus Valymo Šepetėlių Rinkinį, Nešiojamų Mažas Śmietniczka

5vnt Stumdomas Kelio Nešiojamą Klaviatūros Vonios kambarys Groove Skirtumas Namų Langų Durų Patvarus Valymo Šepetėlių Rinkinį, Nešiojamų Mažas Śmietniczka

Panašūs produktai: